Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Meni gre najbolj na živce ta kombinacija: neumen ali celo zabit in samovšečen (velja za oba spola).
Pa takšni, ki blefirajo, ko o nečem nimajo pojma. Govorijo po petnajst minut, pa še vedno nič ne povedo.

Zavoljo lastnih živcev, se izogibam tistih, ki mi gredo na živce. 🙂

To je res “popolna” kombinacija, kjer sta oba pojma soodvisna. Bolj je človek samovšečen, bolj je zabit in zato tečen, ker se ves svet vrti le okrog njega in samopoveličevanja.

Ne razmišljam preveč v to smer, ker ne prijateljujem in se ne družim z ljudmi, ki mi ne sedejo. Več lahko povem o tem, kakšni ljudje so prijetni in s katerimi se srečujem.

Jaz pa ne prenesem, “brihtnih”, ki so tako prepricani, da se oni ne motijo in ce jim podas argument, ki ga ni moc zavreci, ga bodo spregledali in trdili naprej svoje.Drugi so pa samozadostni in samovsecni ozkoglednezi, ki ne vidijo nicesar okrog sebe.

Vse to je lahko relativno.
Tvoj argument v katerega si 110% prepričana mogoče sploh ne drži pa ti sploh ne veš to…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tvoj argument v katerega si 110% prepričana mogoče sploh ne drži pa ti sploh ne veš to…. :/[/quote]

Kaj misliš o tej osebi: ničkolikrat ji dokažeš, da imaš prav in zadnji trenutek rešiš zadevo pred propadom ali sramoto, ta oseba pa še vedno trmari, ne popušča, pametuje?

Meni gredo pa na živce ljudje, ki nimajo teh problemov, ker se raje družijo izključno s prijetnimi. Oni pač ne naletavajo nikjer in nikoli na manj simpatične osebke, zanje še LPP ekstra osladne voznike zrihta in jim redarstvo pošlje po angleško omikano redarje.
No, tako mi gredo na živce. Ki nimajo nobenih problemov, ker so tako pametni, da imajo vse možne neprijetne situacije naštudirane za pol stoletja naprej.
Drugače mi gre pa na živce, če kdo noslja (pa je lahko drugače zelo prijetna oseba), če ne gleda človeka, ko se pogovarja z njim, ampak mu pogled stalno uhaja drugam, tudi taki sicer zelo v redu ljudje, ki izgubijo živce, če morajo pol minute predolgo čakati na natakarja … nesramni ljudje, recimo folk, ki te zaparkira ali butne svoja vrata v tvoj avto, ki parkirajo na invalidih in tako naprej. To so ljudje, s katerimi se načeloma ne družim, vsaj vede ne, ampak GF se takim seveda izogne par let vnaprej.
Skratka …

Vedno manj mi jih gre na živce. Verjetno to z leti pride. Lažje sprejmeš nekoga, kot budalo in se sprijazniš, da bo še naprej tak. Potem maš pa dve opciji, ali ga jemlješ bolj za hec, ali pa si drugo družbo najdeš. Druga je ponavadi najboljša.

Tvoj argument v katerega si 110% prepričana mogoče sploh ne drži pa ti sploh ne veš to…. :/[/quote]

Kaj misliš o tej osebi: ničkolikrat ji dokažeš, da imaš prav in zadnji trenutek rešiš zadevo pred propadom ali sramoto, ta oseba pa še vedno trmari, ne popušča, pametuje?[/quote]
Ker lažje prenesejo laži, kot pa resnico.

Kaj misliš o tej osebi: ničkolikrat ji dokažeš, da imaš prav in zadnji trenutek rešiš zadevo pred propadom ali sramoto, ta oseba pa še vedno trmari, ne popušča, pametuje?[/quote]
Po drugi strani se lahko vprašaš kako podajaš argumente, da te drugi ne razume.

Drugače pa spet ista zgodba, ljudje, ki počnejo take stvari so nevzgojeni, neotesani, vase zagledani zato ne rabijo upoštevati nikogar, ker sami vedo za 5listov več kot v knjigi piše…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi ti imaš svojo resnico, ki jo jaz mirne duše lahko imenujem laž in obratno.
Stvar percepcije.
Torej ti imaš rad laži….

Tudi ti imaš svojo resnico, ki jo jaz mirne duše lahko imenujem laž in obratno.
Stvar percepcije.
Torej ti imaš rad laži….[/quote]

Ne bodi nesramen, saj vsi vemo, kaj je Robi želel povedati. Ampak v tistem primeru, ki ga navajam zgoraj, gre za osebo, ki sploh ne želi poslušati drugih, zanj so samo njegovi argumenti sprejemljivi.

Pa še to….laž je vedno laž, resnica pa je praviloma relativna.

Meni gredo pa na živce ljudje, ki nimajo teh problemov, ker se raje družijo izključno s prijetnimi. Oni pač ne naletavajo nikjer in nikoli na manj simpatične osebke, zanje še LPP ekstra osladne voznike zrihta in jim redarstvo pošlje po angleško omikano redarje.
No, tako mi gredo na živce. Ki nimajo nobenih problemov, ker so tako pametni, da imajo vse možne neprijetne situacije naštudirane za pol stoletja naprej.
Drugače mi gre pa na živce, če kdo noslja (pa je lahko drugače zelo prijetna oseba), če ne gleda človeka, ko se pogovarja z njim, ampak mu pogled stalno uhaja drugam, tudi taki sicer zelo v redu ljudje, ki izgubijo živce, če morajo pol minute predolgo čakati na natakarja … nesramni ljudje, recimo folk, ki te zaparkira ali butne svoja vrata v tvoj avto, ki parkirajo na invalidih in tako naprej. To so ljudje, s katerimi se načeloma ne družim, vsaj vede ne, ampak GF se takim seveda izogne par let vnaprej.
Skratka …[/quote]

Si ne dovolim, da bi negativna energija prehajala name. Kaj je v tem slabega? Meni ne paše travmirati in se ukvarjati z negativnimi ljudmi. Tega ne rabim in seveda imam vso pravico, da se temu izognem. Meni ne pridejo do živega, ker se ukvarjam s pomembnejšimi stvarmi. Morda je čas, da tudi ti v življenju poiščeš nekaj zares pomembnega in si določiš cilje.

Ne dovoliš da bi negativna energija prehajala nate, sama jo pa tako rada sproščaš nad drugimi ?

…in ti jo tako z odprtimi rokami sprejemaš:). Uči se, uči.

Drugačni argumenti od človeka pričakujejo, da se sooči s tisto resnico, ki je pri sebi ne mara in to potem s sabo prinese potrebne spremembe, ki jih ta oseba mora pri sebi narediti.
Ljudje radi lažemo sebi, se tolažimo, ustvarjamo nek navidezni svet v katerem se počutimo varne. A hkrati je ta občutek varnosti precej krhek, saj ga vsak, ki nas spomni na našo lastno laž, ogroža in od nas zahteva, da se odrečemo iluzijam ter soočimo z bolečo resnico.

Kdor absolutno zavrača tuje argumente, se boji soočiti z občutki o lastni nepopolnosti.
Se boji, da ga ljudje več ne bodo sprejemali, ker verjame, da ni več vreden sprejemanja, ker sebe ne more sprejeti.

Ne, samo mim se mi zdi, da te odbijajo negativni ljudje, istočasno se pa sama isto obnašaš. Ti pomoje ne moreš bit kej dost pametna. Najprej tisto o barvanju lasišča zadnjič, potem o žretju synthola, o obstoju Boga, zdej pa še tole. Zgleda tist ekonomski faks res lahko izdela skor vsak.

Tudi v kozarec ne moreš več naliti vode, če je že poln vode. 🙂

What? Videl si, kar si hotel videti. Meni je popolnoma vseeno, kaj vse te muči v povezavi z mano.

Tudi v kozarec ne moreš več naliti vode, če je že poln vode. :)[/quote]

Saj tebi je smešno. Zgoraj pišeš, kakšni se ljudje, ki zavračajo tuje argumente, bojijo soočiti z lastnimi občutki nepopolnosti. Vidiš, ti absolutno misliš, da mora biti vsak argument sprejet. Jst pa pravim, da pusti drugim, da imajo svoje mnenje, v kolikor s tem ne povzročajo sovražnega govora.

Tudi v kozarec ne moreš več naliti vode, če je že poln vode. :)[/quote]

Saj tebi je smešno. Zgoraj pišeš, kakšni se ljudje, ki zavračajo tuje argumente, bojijo soočiti z lastnimi občutki nepopolnosti. Vidiš, ti absolutno misliš, da mora biti vsak argument sprejet. Jst pa pravim, da pusti drugim, da imajo svoje mnenje, v kolikor s tem ne povzročajo sovražnega govora.[/quote]
Saj pustim. Le ti in še par drugih ni pustilo, zato potem toliko nabijanja krivde kaj moderator sme napisati in kaj ne.
In kaj mora brisati in kaj ne….Sami ubogi ljudje brez samozavesti.

Revček.
In kakšni so tvoji plani za naprej? Zdaj boš imel več časa, a ne.

V teoriji je po definiciji skupno (68,27% + 15,87%=) 84,14% ljudi povprečno neumnih.

V praksi večina ljudi spada med 15,87% nadpovprečno pametnih (in imajo ravno tako ekstremno nadarjene potomce), ki imajo v življenju to nesrečo, da so okrog njih samo tisti ekstremno neumni :))))))))

Statistično smo tudi verjetno mi vsi tukaj med 8% najbogatejših ljudi na Svetu po premoženju in ostali kvaliteti lajfa, pa ti meniš da smo neumni, in si samo ti pametna 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pamet na tvojo žalost nima nič opraviti z ekonomskimi razmerami, ampak je približno enako razporejena po celem svetu. samo ti nisi dovolj pameten, da bi to razumel 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close