Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska, ki bi bila (lahko) všeč m111 :)

Ženska, ki bi bila (lahko) všeč m111 :)

M111 je tako pogosto kritičen na račun žensk (včasih utemeljeno, včasih ne), da bi bilo dobro vedeti, kakšen tip ženske je zanj sploh “sprejemljiv”. :)) Bom jaz prva začela…..Rekla bi, da so njemu všeč ubogljive in vodljive ženske, ki se vedno z njim strinjajo, ga imajo za najbolj zabavnega in sposobnega. ;)) Vizualno pa mislim, da še sam ne ve, kakšna bi mu bila všeč…ampak verjetno nekaj podobnega Monici Bellucci v mladih letih, a z nekoliko večjo številko nedrčka.

Danes sem z razlogom za štose….m111, ne zamerit.

antilopa zakaj si za štose, a maš ovulacijo danes?
Pa PRVO je videz pri ženski, ostalo je bullshit, če ni videza. To velja za mlade, tam do 30ega, potem je pa pomembno, da ima vsaj povprečen videz ali pa toliko več denarja, kariero..

Generalno pa rečeno, če izpeljem iz tvoje predsotavka. Je idealna potem, mlada, lepa in ubogljiva. STandardno pač, kaj bi odkrivali toplo vodo. Denar/premoženje, izobrazba pri taki ni pomembna stvar, saj jo sam prikrojič, ulaufaš kot sklopko. Ob tebi raste. Jo hraniš, usmerjaš, izobražuješ.

Kar staro koko ne moreš, razen če je zlomljena, samo taka tudi dolgo ne stoji pokonci, četudi jo zalepiš;)

Mene pa zanima, kaj Antilopa pravi zame.:-)
Kakšen tip ženske bi bil idealen.

Robi, zate je vseeno, si že oddan. Kar je, je. :)) Ti bom pa povedala eno zgodbo. Imam prijateljico, ki je levinja po horoskopu, njen mož je tudi lev. Ko sem jo vprašala, kako sta toliko let zdržala skupaj, je rekla, da je vsak od njiju označil svoj teritorij. :)) Torej, temeljno za leva je, da mu ne skačeš po njegovem teritoriju.

Me zanima kako to pri njiju izgleda.:-)
Da ima vsak svojo sobo ?

Jaz nisem tako zahteven, sem že malo udomačen lev.:-)
Meni je dovolj, če imam delavnico, ona pa ima lahko kuhinjo kot svoj teritorij.

Get a room, you two!

m111 registriraj se že za božjo voljo…

Me zanima kako to pri njiju izgleda.:-)
Da ima vsak svojo sobo ?

Jaz nisem tako zahteven, sem že malo udomačen lev.:-)
Meni je dovolj, če imam delavnico, ona pa ima lahko kuhinjo kot svoj teritorij.[/quote]

Nekateri rečejo, da gre za delitev nalog med zakoncema.

M111 z razlogom ni registriran! :))

antilopa a ti je jo tako razbelil, da si mogla posebej temo odpret?
Predlagam da slikaš svojo kosmato levinjo in pripneš tukaj, da vidimo kaj mu ponujaš…

svasta 🙂

M111 z razlogom ni registriran! :))[/quote]
In ta razlog so ženske ? 🙂

Mi je pa hecno, da je m111 povsem miren, so se pa razburili oziroma razburile neke druge osebe.

Tako miren, da bi se mirno lahko registriral 😉

Vse najboljše, antilopa!

Ne vem kaj si pricakovala?

Razburjajo se lahko samo ljubosumne kokoške. 🙂

Najlepša hvala….darilo pa prinesi čez osem mesecev, ko bom v resnici praznovala. :))

Dvig krvnega pritiska? :))

Najlepša hvala….darilo pa prinesi čez osem mesecev, ko bom v resnici praznovala. :))[/quote]
Danes je poseben dan, torej darilo dobiš danes. Čez osem mesecev (še dobr da ne devet) pa sledi še eno 😉

Najlepša hvala….darilo pa prinesi čez osem mesecev, ko bom v resnici praznovala. :))[/quote]
Danes je poseben dan, torej darilo dobiš danes. Čez osem mesecev (še dobr da ne devet) pa sledi še eno ;-)[/quote]

No, prav…ne bom ti ugovarjala….

Kdo je m111?

Ribica….svetovno! ☺

Kaj drugega pricakovati od GF? Rojena kriticarka. Vsi moski smo sv…. Nekateri vecje, drugi malce manjse.
Nekateri pac nosijo zamere cez celo zivljenje. In s tem najbolj skodijo sebi 😉
Ah ja. Ne pricakujem, da bom razumljen zato seveda pricakujem kritiko. Ko voli nek izvoli….

Prosim? Jst naravnost obožujem moške. Nimam nekih slabih izkušenj, še manj zamer.

Leta je skoraj konec, nabralo se je kar nekaj cvetk, no glasujem za izjavo leta 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close