Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite o ograji?

Kaj mislite o ograji?

Mislim, da ne bo zadržala pohodnikov in je brez uporabe sile slaba naložba.

Kaj si mislim?

O njej si mislim vse najboljše in to, da so jo pričeli graditi pol leta prepozno.

Jaz sem novo postavil lani in je kar v redu. 🙂

ograja loči moške na MON_ce, metroseksualce, in desce.
Je ni ograje, ki bi me ustavila, da ne kresmen voljno bejbo ☺

Da je končno dobila svoj smisel. Koza sicer ni ostala cela, je pa zato volk sit, pa še ovce so nahranjene.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Problem (slovenske) ograje na mejah je, da je brezvezna, na žalost škodi živalim, namesto da bi postavili pravo, ojačano ne pa brtvice, britvice naj bodo na vrhu da ljudje ne bodo mogli plezat čez….

Ampak ta ograja ki jo imamo je brez uporabe sile resda popolnoma zgrešena investicija… če pa bo za njo stal vojak z jurišno puško ki bo raziral kogarkoli se ji približa in ne pokaže dokumentov potem bi pa menil da je za silo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Edino logično.

Žal mi je živali.

Meni tudi, zato bi raje ilegalce streljal da ne bi rabli postavljat tega, pol pa sem nestrpen 🙁 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Da bi morala biti odstranjena. Pravzaprav nikoli ne bi smela biti postavljena.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

in kdo bo povrnil turizmu škodo?

Ker ne verjamem, da bi bil kdo od odgovornih (brez upora in boja oškodovanih) pripravljen plačati delež škode, bi rekla, da najbrž kar oškodovani.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Naši sosedje Hrvati se hecajo ali pa “hecajo”, da smo se z postavitvijo ograje odpovedali Kolpi…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sami bebci, razen Volka, ki se kot ponavadi 39%-no norca dela – SMISEL OGRAJE je v tem, da je par ljudi dobro zaslužilo.

Koga brigajo begunci :)))) ne vem, katerega slovenca je strah imigrantov – saj noben od njih noče med takimi budalami slovenskimi ostat :)))))

Vprašanje je bilo, kaj mislimo o ograji, če pa ljudje ne izpostavljajo očitnega, zato še niso bebci.

Če so v Nemčiji so v EU katerega del smo mi, beri prost pretok ljudi, torej so lahko tu, ali v UK ali v Nemčiji, kdaj si boste dali rečt, kdor hodi po katerikoli članici Schengena hodi lahko po celi EU…. PROSTO.

Lepolaska se opravičujem. Drugič ti bom še podnapise prilepila.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

se strinjam, že pri boldanemu se je dala napačna predpostavka….

Pikaš lepolaska, čas za britje.

precejšen mimosunek – ustrezen nicku

btw: imigranti iz Sirije … bi morali imeti vize za vstop v EU in Šengen

ne bo držalo, Lepolaska se brije vsak (prvi ali drugi) dan, mi ne stegne do pikanja. 🙂

tile tukaj te bodo ostrigli, ker bodo užgali po smislu … prepričani o namenu ograje

btw: imigranti iz Sirije … bi morali imeti vize za vstop v EU in Šengen[/quote]

😀 poznavalci že vedo, da je eu cela pod schengenom in da je vse pod schengenom eu :)))))))) kaj bomo še prebrali

tile tukaj te bodo ostrigli, ker bodo užgali po smislu … prepričani o namenu ograje[/quote]

striže se ovce, pa še to ne slovenskih, ker ta podvrsta se znotraj črede ostriže kar sama med sabo 🙂

btw: imigranti iz Sirije … bi morali imeti vize za vstop v EU in Šengen[/quote]

😀 poznavalci že vedo, da je eu cela pod schengenom in da je vse pod schengenom eu :)))))))) kaj bomo še prebrali[/quote]
da ni moških in ni žensk ampak so samo osebe ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close