Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek No Homo

No Homo

Koliko od vas hetero moških, za ženske itak vemo, da ste vse (najmanj) priložnostne lezbe, prizna, da je kdaj pomislilo, da bi ga komu pofafali? Drugo je anal sex, tisto se mi zdi za bolnike, ker ni logike, da bi ga kdo v posrana čreva rinil, k se še vlažit ne morejo… Samo kok od vas moških je pomislilo, da bi ga kermu tipu pofafali, zdrkali ipd? To se mi zdi dost hetero stvar. Evo po Kinsejevi lestvici (Kinsey scale) smo vsi MALO HOMO. Jst zase menim, da sem tam 1, pa še to samo kot potencial. Razen v zaporu, tam moraš nastavit, pofafat najmočnejšemu, da se izogneš gangbanga, samo tisto je survival, niso preference. No mimogrede bi še rekel, da so zapori diskriminatorni do hetero moških, namreč homo moški imajo bistveno več ugodnosti, saj imajo preferiran spol notri…

Rating Description
0 Exclusively heterosexual
1 Predominantly heterosexual, only incidentally homosexual
2 Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual
3 Equally heterosexual and homosexual
4 Predominantly homosexual, but more than incidentally heterosexual
5 Predominantly homosexual, only incidentally heterosexual
6 Exclusively homosexual
X No socio-sexual contacts or reactions

Svet je znorel:

https://www.youtube.com/watch?v=4bocPn5D5h8

“No homo” ti tle ne pomaga kej dost. Si že vse povedu o seb.

tle ste vsi X-ausšusi 🙂

Ej,

Svet je znorel:
https://www.youtube.com/watch?v=4bocPn5D5h8%5B/quote%5D
Hvala ti za tole. Ja glede tega, da so morali otroci v šoli menjati spol ti je čisto v nasprotju z Devtoronomej-em 22:5 kot eno. Teorija spola je poslovenjena različica Sex Ed in Common Core iz čezlužja. Že kanadski primer (1, 2) je zgovoren.
Če bo to v Sloveniji, se otroke enostavno izpiše iz javnega šolskega sistema (1) oz. se greš “home schooling” varianto. Seveda bo potrebno še precej več, da “družbenim inženirjem” ne bo uspelo poseči po njih. Osebna oborožitev bo tudi eden izmed ukrepov.

Saj recimo marsikje potekajo skrite kampanje, da ne bi bilo več spolno diferenciiranih igrač[/url] (bagri za fante, punčke za deklice naprimer). Recimo, da se fantke posiljuje, da se igrajo z barbikami, jih postopoma dela feminilne, ne možačaste (masculine) kot bi morali biti, deklicam pa se vsiljuje recimo fantovske igračke. Namreč če se punčke igrajo z lutkami, se jim vceplja naravno misel, da bi imele otroke, če pa to odvzameš, spremeniš, potem imaš pa ustrojeno depopulacijo. Seveda še različne spolne deviatnosti dodatno pripomorejo k zmanjšanju rodnosti (FwB, ONS, itn.).

V prihodnosti vidim porast majhnih, na začetku nepovezanih kristjanskih skupnosti, podobnim amišem, ki bodo dokler se bo še dalo, kljubovale frankistično-sabatenskim luciferianistom in njihovi agendi.

1 Thessalonians 5:8

To so rezultati tistega njihovega slogana “za otroke gre”, kjer otroci niso nič drugega kot sredstvo za zlorabo v imenu enakopravnosti in strpnosti, kjer ima že vsak sprevrženec in bolnik, enake pravice kot ostali.
Družba je že zdavnaj izgubila zdravo pamet. Zdaj izgublja še spolno identiteto.

Ja gre se ti za rušenje absolutnih meja kaj je zdravo in kaj ne. Nekako Crowley-eva: “Do what thou wilt, shall be the whole of the law”. Anything goes varianta.
“We corrupt in order to control.” Guiseppe Mazzinni
Ko se družbo dovolj pokvari, se lahko dvigne njihova svetovno kapitalistično-komunistična policijska država (z 10-imi ekonomski regijami/kraljestvi).
Otroška seksualizacija pa je že nekaj časa prisotna tudi že pri nas (recimo reklama za Alpsko mleko).

To so rezultati tistega njihovega slogana “za otroke gre”, kjer otroci niso nič drugega kot sredstvo za zlorabo v imenu enakopravnosti in strpnosti, kjer ima že vsak sprevrženec in bolnik, enake pravice kot ostali.
Družba je že zdavnaj izgubila zdravo pamet. Zdaj izgublja še spolno identiteto.[/quote]

.
Kdo po tvojem je sprevrženec, kdo bolnik?

Družba je že zdavnaj izgubila zdravo pamet. Zdaj izgublja še spolno identiteto.[/quote]

Upam, da se zavedaš, da slogan “Za otroke gre” prihaja z druge strani.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Homoseksualnost je bolezen, kot posledica hormonske motnje.
Zdrav človek je ploden. Če dva moška drug drugega natepavata v rit, se ta moška ne bosta razplodila, pa če se še tako zelo trudita. 🙂
Ker svojega nagona zaradi hormonske napake ne uporabljata na zdrav način, ki bi omogočil razmnoževanje.
Te osebe imajo prav tako težave s spolno identifikacijo, saj bi moškega logično morale privlaćiti ženske, pa ga ne. Saj zaradi same bolezni ne zmore imeti odnosa z žensko, ki bi mu rodila otroka, da bi zadovoljil svojo potrebo po potomstvu.
Zato želijo na umeten način priti do otrok, da jim družba to omogoči na legalen način s posvojitvami.
Največje žrtve so zato otroci, katere se posiljuje z nezdravimi in bolnimi prepričanji in od zdravih otrok zahtevajo, da se odpovedo spolni identifikaciji, zato jih preoblačijo enkrat v ženska, drugič v moška oblačila.
Homoseksualci zato nimajo notranjega miru, saj so v konfliktu zaradi hormonske napake, kar se kaže kot razne obsesije, perverznosti, čudne spolne prakse….Višek te njihove bolezni pa je tisti tobogan v obliki k.u.r.c.a.
Bolj se bo tolerirala takšna in drugačna psihična ali fizična motnja, bolj bo družba propadala.

Kaj geji niso plodni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Teoretično so. A to ni dovolj. 🙂

Kot kaže je Robi začel podlegati religiji, glede na to da širi njeno doktrino v smislu edine “zdrave” spolnosti le v primeru možnosti spočetja:-)))

Mimogrede, je samozadovoljevanje, natikanje kondoma in uporaba kontracepcije na splošno tudi posledica kakšne bolezni, hormonskih motenj in seveda velik greh? :-))

Uf, še dobro, da mi mišice dobro delajo, drugače bi se polulala v hlačke… Primčev agit-prop očitno ne špara z domišljijo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Teoretično so. A to ni dovolj. :-)[/quote]
Kako teoretično? A praktično pa niso? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako teoretično? A praktično pa niso? :)[/quote]

So. 🙂

Jaz še nisem videl, da bi se dvema homoseksualcema rodil otrok. 🙂
Zgleda, da ste nekateri večji verniki od mene.
Zdrav heteroseksualen par lahko ima otroka, če si ga ne želi, še to ne pomeni neke motnje ali bolezni.

Uf, še dobro, da mi mišice dobro delajo, drugače bi se polulala v hlačke… Primčev agit-prop očitno ne špara z domišljijo.[/quote]
Ste dosadni s tem primcem. Kdo sploh je ta primc in kaj imam jaz z njim ?
Homoseksualnost je bolezen ali motnja in ne vem kakšno vezo ima s tem religija?

in zloraba otrok, ki se dogaja zaradi te motnje, bi morala biti kazniva.
Da nič ne razmišljate, pove že to, da tolerirate islamizacijo in homoseksualnost.
Kako to gre skupaj ?

Uf, še dobro, da mi mišice dobro delajo, drugače bi se polulala v hlačke… Primčev agit-prop očitno ne špara z domišljijo.[/quote]
Smejiš se čemu? Temu, da jih oblačijo v različna oblačila ali znanstveno dokaznemu dejstvu, da ljudje obstajamo v dveh različnih spolih, ki se razlikujeta po fizičnem izgledu, notranjem ustroju in različnem načinu razmišljanja?

Torej, če tole strnemo. Zakaj obstajajo umetne oploditve? Tudi to ni normalno.
Zakaj bi umetno oplojevali hetero-pare, če pa to ni naravno?

Kaj pa hetero-pari,, imajo otroke pa jim uničijo otroštvo ali kar celo živeljenje?
Pretepanje, matretiranje, zlorabljanje, uničevanje otrok se dogaja. V hetero parih.

Še ena bolana logika. Če hetero par zlorablja otroka,potem je to opravičilo, da to počnejo še homoseksualci ?
Vsako nasilje je treba prijaviti. A komu prijaviti zgoraj omenjene zlorabe otrok s strani homoseksualcev, če je njihov način zlorabe legaliziran, ti pa izpadeš kot nestrpnež, ker jim kratiš pravice do svobodnega izražanja njihove sprevržene seksualnosti.

Jaz še nisem videl, da bi se dvema homoseksualcema rodil otrok. 🙂
Zgleda, da ste nekateri večji verniki od mene.
Zdrav heteroseksualen par lahko ima otroka, če si ga ne želi, še to ne pomeni neke motnje ali bolezni.[/quote]
Jaz ga tud še nisem videl. Samo zataknilo se mi je pri tistem, ko si zapisal, kot da niso plodni, ker so geji. Veš koliko je hetereoskusualcev, ki so plodni “teoretično, praktično pa ne (po tvoje). 🙂

Še ena bolana logika. Če hetero par zlorablja otroka,potem je to opravičilo, da to počnejo še homoseksualci ?
Vsako nasilje je treba prijaviti. A komu prijaviti zgoraj omenjene zlorabe otrok s strani homoseksualcev, če je njihov način zlorabe legaliziran, ti pa izpadeš kot nestrpnež, ker jim kratiš pravice do svobodnega izražanja njihove sprevržene seksualnosti.[/quote]
Kdo pa piše o tem, da imajo homoseksualci pravico do nasilja nad otroci? Ti si si to malo narobe interpretiral. Vdihni malo. :)) Point je v tem, da ni človek neprimeren za vzgojo že samo zato, ker je homoseksualec, ampak najdeš neprimerne za vzgojo tudi med heteroseksualci. Torej, uporabi logiko, da ni spolna usmerjenost tisti glavni faktor, kjer bi se določala primernost ali neprimernost, ampak še vse kaj drugega.
Problem je le v definiciji, kaj nasilje je. Tukaj pa itak nikoli ne bomo popolnoma složni.

Ti šele imaš bolano logiko oz. je sploh nimaš. Malo me presenečaš s posti v tej temi. Geji in lejzbike niso popolnoma nič drugačni, razen v spolni usmerjenosti. Niso nič bolj nasilni, bolj pametni, bolj ali manj karkoli. Potencial staršev imajo enak. Pri mnogih sploh ne moreš ugotoviti spolne usmerjenosti, jim ne piše na čelu. Fukjeni ljudje so pa iz vseh vrst, moraš pa razumeti da to nima nič s spolno usmerjenostjo.

Edini razlog, ki ga lahko jaz najdem proti posvojitvam homo parov ste ljudje kot si ti. Si poln nerazumevanja in sovraštva.

Upam da si močno veren človek, da imaš vsaj izgovor za takšne izjave?

Glede lestvice pa…niti no homo te tukaj ne reši. Nikoli in nikdar nisem niti približno pomislil na kaj takega in nikoli nisem niti za 1% podvomil v mojo seksualnost. Geji oz. njihovi spolni akti se mi gnusijo, ampak ej tudi seks z grdo žensko se mi gnusi. Še bolj pa se mi gnusijo homofobi.

Vsako nasilje je treba prijaviti. A komu prijaviti zgoraj omenjene zlorabe otrok s strani homoseksualcev, če je njihov način zlorabe legaliziran, ti pa izpadeš kot nestrpnež, ker jim kratiš pravice do svobodnega izražanja njihove sprevržene seksualnosti.[/quote]
Kdo pa piše o tem, da imajo homoseksualci pravico do nasilja nad otroci? Ti si si to malo narobe interpretiral. Vdihni malo. :)) Point je v tem, da ni človek neprimeren za vzgojo že samo zato, ker je homoseksualec, ampak najdeš neprimerne za vzgojo tudi med heteroseksualci. Torej, uporabi logiko, da ni spolna usmerjenost tisti glavni faktor, kjer bi se določala primernost ali neprimernost, ampak še vse kaj drugega.
Problem je le v definiciji, kaj nasilje je. Tukaj pa itak nikoli ne bomo popolnoma složni.[/quote]

Ne maš prav, ni zato primeren ker je hetero, je pa neprimerno BOLJ primeren zato ker je hetero

case closed.

Starši so otroku VZOR in če je vzor v spolnosti homoseksualen lahko iz tega stanja privede otroka do dveh skrajnosti, eno je homoseksualnost tudi pri njem ker se mu zdi to normalno, drugo pa je totalno kontra in sovraženje staršev ker so pedri(tam po 13te, 14tem letu)

V vsakem primeru slabo za njegov razvoj, kot je slabo nasilje hetero parov, ampak zakaj bi dodali še en riziko samo zato da bodo homiči veseli? 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close