Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njegovi sorodniki

Njegovi sorodniki

Poročena sva čez 20 let. Do sedaj z njegovimi sorodniki nismo imeli veliko stikov, niti oni niso kazali navdušenja, meni pa je tako odgovarjalo, imam pač svoje razloge. Toliko, kot je bilo pač treba (poroke, pogrebi) smo se videli. In to je bilo to.
Zdaj pa je mož začel siliti v stike, imam občutek, da je aktualno bolj z njegove strani, njim je vseeno. Ves čas nekaj klicari sestro in nečake. Naj povem, da se mi zdi, da vem, zakaj se je drug brat z družino umaknil. No, ni ravno lepo, da je celo mimo mame šel na cesti, ampak po svoje ga razumem.
Meni ta njegov odnos čedalje bolj uničuje živce. Sicer mene ne sili v stike, ampak vabi jih pa k nam domov.

Jaz pač ne želim stikov, pač z ostarelo materjo da kolikor je treba, z ostalimi ne. Naj povem še to, da je sestra doma 30m od mame, moj pa se pelje skoraj 50 km, da ji gre v trgovino.

No, pa sem dala ven!!! Mi je že bolje.

Prikazuje koristnost ker se pripravlja na dediščino.

Kako pa kaj tvoji?

še sebe daj “ven” pa bo OK

nenenenene, kar se tiče jerbanja, je že vse določeno…

Dec je kar naenkrat dobil grozno željo po druženju s svojimi, v bistvu mi med vrsticami pove, da sem ga v bistvu jaz bremzala ves čas in da zdaj je pa tega konec. Pa sploh ni res. Jaz sem bila vedno za, ko je rekel, če gremo npr. k njegovem nečaku, pogledat novorojeno dete. In za darila sem vedno poskrbela jaz. Niso mi pa ne vem kako pri srcu, ker jih vidim, da so manipulativni, pogoltni in še kaj…. Ampak on tega ne vidi… Mah, brez veze, grem sneg kidat pred bajto .-))))

kolikor jaz opažam se ljudem po 50 letu vse nazaj obrne, postanejo starokopitni in začno na veliko živeti od spominov, pa poslušanje večnih zgodb o dobrih starih cajtih. domnevam, da se je tudi tvojemu možu nazaj obrnilo in tu ni pomoči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close