Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantova mama

Fantova mama

Zdravo,

vam bom pisala kar tukaj, ker vidim, da v temi 18-30 ni ravno veliko odgovorov.
Saj ne vem zakaj pišem, najverjetneje, da se spiham. Zakaj gre? Ja, naslov pove vse. Fantova mama. Tisti strup skoraj vsakega razmerja 🙂

Fant je star 19 let (vem, da je še mlad – preden obsojate, da dokler živi pod njeno streho, blablabla, berite naprej :)), denar si služi sam, zraven se šola. Mama je upokojena (zaradi nesreče v alkoholiziranem stanju (ki ni bil redkost), ji manjka nekaj pomembnega na telesu :S ). Ženska mu vedno jemlje denar – samo na posojo (za nedoločen čas), vrne pa ga samo pol (pravi, da druga polovica pripada njej!) Povedat ne zna drugega, kot da fant tak ne bo uspešen v življenju, naj gre raje ceste pometat (pa zdeluje z prav dobrim uspehom (zadnji letnik SŠ)), pa še dislektik je. Ona nima dokončane prav nobene šole (pa ne da obsojam, je lahko človek ČLOVEK tudi brez šole, kar pa ona ni). Spravlja se na vse – nanj, name, njegovo sestro (ki živi drugje), ko pride na obisk, starejšega brata, partnerja od sestre, in prej se je na (po njeni zaslugi, bivšo) partnerico od brata, očeta, ki je hudo bolan. Vsi ki pridemo k hiši smo najslabši, norčuje se iz vseh, dobesedno živi, da greni življenje. Vrag babji. Ko je pri meni, ga kliče, da naj bo takrat in takrat doma, ker si bi ona avto izposodila, potem pa ne gre nikamor. 20 km narazen živima, pa ga kliče, naj pride domov (kljub temu, da so vsi doma), naj gre ON po pico. Logično, na njegove stroške.

Fant si poskuša varčevat denar (saj ga oba, da ne bo videt tako, kot da visim na njem), da se bova lahko po koncu šole preselila na svoje.Delal je 2 službi na enkrat, norčevala se je, da s tega tak ne bo nič, kdo ga te resno jemlje (???!!!). Oba delava popoldan in med vikendi, ona pa samo zapravlja. In ne, da bi samo njegov denar. Pošlje me v trgovino, naj jaz kupim – denarja pa ne vrne.

Moj dečko je res super, nimam kaj reči. Skupaj sva od začetka SŠ, oseba, ki jo iščeš z lupo. Rada ga imam res, neskončno, ampak vse nas že obremenjuje ta prijazna gospa, imenovana “taščica”. Sem ji že nekaj krat spovedala svoje, sicer na vljuden način – zaleže pa nič. Najbolj me boli to, da bi on res rad odšel od tam, res dela za to, oba delava – ona pa samo jemlje denar. Na banki ga ne more imet, zaradi štipendije in bi se smatralo kot prihranek. Poiskala mu je št. bančne kartice, ki jo je imel v pismu od banke, našla sva jo napisano pri njej. V sobi je v predalu imel denar, 300€ je izginilo. Kamor koli ga shrani, ga najde. Pa plača on položnice, ne vem kam ona ta denar daje. Samo da dela fešte, 50 komadov bližnje in manj bližnje žlahte je vsaki mesec tam, jaz seveda kuham, ona pa si sonči rit.

Ven hodiva cca. na 2 meseca, ker drugače komplicira. Vsi smo najslabši, lopovi, kreteni, idioti, ob mene se je obregnila (pa nosim konfekcijo 36-38), kako sem debela. Ob partnerja od sestre, da je navaden lenuh. Punca od brata je bila “lahka” in “faušna”, ker ni dala denarja. Ker naša ljuba gospa nima nič sramu, “daj mi te nekaj denarja!”

Ne vem več, kaj naj naredim. Z fantom se ne mislim razit, rabim pa način, ali pa vsaj neko lepo besedo, da vse to prenesem.

Prosim, ne bodite žaljivi, mogla sem se spihat ven.

Lepo bodite,
lorita

Pa koga zanimajo ta čreva??

ma ženska je cel mon zasmetila s svojimi provokacijam, mone ji pa še nasedajo … – ko bi vsaj dala kak resen problem ven, tak pa same nemune fore …

Pač sem se razpisala, če ti ni za komentirat, te nič ne silim 🙂

Zakaj ne pride zivet k tebi?

žensak ali dedec (pa starejša si krepko čez 25 let), bom z veseljem odgovorila tudi na provokacijo, ki bo imela neko realno osnovo …

ma ženska je cel mon zasmetila s svojimi provokacijam, mone ji pa še nasedajo … – ko bi vsaj dala kak resen problem ven, tak pa same nemune fore …[/quote]

Kak ste mi smešne, vse, dobesedno so besede provokacija, nasesti, resen problem tukaj ene redkih, ki jih pač primitivne MONE znajo uporabljat. Žalostno…

Kaj pa, če bi se on k tebi preselil? Če prav razumem, si ti tam za vikende in takrat tam kuhaš, drugače pa 20 km stran?

Kaj pa, če bi vsaj za vikende on hodil do tebe, ne ti tja? Takoj dvignil privarčevan denar, ga dal tebi in ga ti nekam spravi?

Potem pa tako, ko končata šolo nekam stran od te ženske, pozabit, da obstaja, saj je očitno nepoboljšljiv alkoholik. Takrat, ko kradejo denar je zadeva že precej predaleč za upanje na izboljšanje.

iz kakšne družine ti izhajaš? Kakšne travme iz otroštva hočeš razrešit s tem fantom? S kakšnimi strahovi, blokadami se srečuješ pri tem? Si starejša od njega, a ne?

ker bi ga mamica verjetno čustveno izsiljevala (primer iz resnega življenja), sicer pa zato, ker malo dvomim da sploh obstaja tale pubček … 😉

Dobro, komot. Pridi, v zs dobiš ime od skajpa, ali pa telefonsko, pa se slišiva. 🙂 Dovolj mam tega, da vedno, ko napišem nekaj, kar me muči, je provokacija.

@Peachess, ker sem tudi jaz še zaenkrat pri starših, to pa ne bi bilo ok do njih, ker tudi oni potrebujejo svoj mir..

ma ženska je cel mon zasmetila s svojimi provokacijam, mone ji pa še nasedajo … – ko bi vsaj dala kak resen problem ven, tak pa same nemune fore …[/quote]

Kak ste mi smešne, vse, dobesedno so besede provokacija, nasesti, resen problem tukaj ene redkih, ki jih pač primitivne MONE znajo uporabljat. Žalostno…[/quote]

hahaha – zdaj si me pa nasmejala . torej priznaš, da bereš in spremljaš mon … ja pa kako, če popoldneve in vikende delaš, sicer pa študiraš oz. delaš srednjo šolo … ma faca si … sam provokacije pa le spiši tako ,da te ne bomo takoj pogruntali a prav? sicer pa midve sva se že enkrat neki vžgale – a ni bilo to v temi o študentki, ki ni znala srajce zlikat … 🙂 veš da te še imam v spominu … no zdaj se pa umiri … jutri je nedelja, ti mora še nekaj tem za jutri ostat … potem pa bo itak mir do naslednejga vikenda … bom malo v polje poklicala, če imajo računalnike sploh kaj pod kontrolo …

Vsak dan med tednom sva pri meni do večera, grem pa gor vsake toliko, ker ženska zameri, če ne pridem.. Vedno pa moram še nekaj spečt, pa kuhat ko sem tam, posodo za vsemi 50imi pomivat na roke. Kriza.

To se pogovarjava, da takoj, ko končava šolo, ja.. Samo še bo vseeno malo trajalo, kar strah me je, kaj bo v teh mesecih še.

Dobro, komot. Pridi, v zs dobiš ime od skajpa, ali pa telefonsko, pa se slišiva. 🙂 Dovolj mam tega, da vedno, ko napišem nekaj, kar me muči, je provokacija.[/quote]

Pusti, ne sekiraj se. Tisti, ki poznamo stil prave provokatorke že vemo, katera od vaju je tista, ki piše izmišljene teme.

Dobro, komot. Pridi, v zs dobiš ime od skajpa, ali pa telefonsko, pa se slišiva. 🙂 Dovolj mam tega, da vedno, ko napišem nekaj, kar me muči, je provokacija.[/quote]

nimam skajpa, imam pa mail – poišči ga v temi nižje pri dekletu, ki sprašuje kam se naj vpiše po srednji šoli … (aja nik tat&ina tako kot tukaj, ga ne menjam) …

Vsak dan med tednom sva pri meni do večera, grem pa gor vsake toliko, ker ženska zameri, če ne pridem.. Vedno pa moram še nekaj spečt, pa kuhat ko sem tam, posodo za vsemi 50imi pomivat na roke. Kriza.

To se pogovarjava, da takoj, ko končava šolo, ja.. Samo še bo vseeno malo trajalo, kar strah me je, kaj bo v teh mesecih še.[/quote]

če bi se ti taščici, ki bi res obstajala, tako nazaj postavila kot meni tu, ne bi bilo nobenega problema 😉

Uspem, ker pač vsi ne spimo 8 ur vsako noč, kvečjemu 4, 5. 🙂 Ne, oprosti, nisva se še nikjer 🙂 Sem ti povedala, v zs se lahko slišiva, pa se magari vidiva po skypu, če sem že tak provokator, ne 🙂

Pusti, ne sekiraj se. Tisti, ki poznamo stil prave provokatorke že vemo, katera od vaju je tista, ki piše izmišljene teme.[/quote]

a ti to sama sebi 😉

@tat&ina, ne najdem, oprosti 🙂 tukaj napiši, ali pa meni v zs 🙂 sicer pa, taščici se postavim po robu, sem napisala zgoraj – pa ne zaleže 🙂

🙂 no piši julijalobanova (pa gmail domena) en dečko se je zadnjič javil, pa da vidim če se boš ti tudi :)))

Hvala. Res me jezi, da sem, ali označena za provokatorko, ali pa za neko odraslo žensko, ki se dela, da je stara toliko, kot jaz. Pač pišem slovnično, delat sem začela pri 17 preko študenta v takšni službi, kjer si ne morem privoščit otročjega/nezrelega razmišljanja in načina pogovora. Če bi pa kdo rad, pa se z veseljem lahko tudi drugače slišimo/vidimo, da dokažem.. Čeprav se mi ne zdi logično, zakaj bi se morala nekomu kazat in dokazovat, da sem dejansko kdo sem 🙂

@tat&ina, imaš mail 😉

In vse tiho je bilo 🙂 Daj, pridi in vsaj priznaj da sem se ti javila, in da si se zmotila pri svojih domnevah 🙂 bodi toliko fer 🙂

sem ga že vrnila … pa čisto resno sem ti napisala, čeprav malo ostro – ampak tako v življenju je …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close