Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jaz pa nimam nič proti muslimanom

Jaz pa nimam nič proti muslimanom

Meni je vseeno, kolk Sirijcev pride. Jaz ne mislim ničesar ukrenit proti islamizaciji. Kolikor sem seznanjen, muslimanov nič ne moti, če je tip samski in brez babe. Več za njih ostane. Kako se bodo naše emanicipranke v prihodnosti zmenile s sirijskimi mladeniči, to pa mene ne zanima. Nimam punce, nimam sestre, mama je že tolk stara, da ni zanimiva za kakšne muslimane. Sej pa ženske pravijo, da smo zahodni tipi baje za odpis, sami sinčki, faliranci, nesposobneži. Prihodnost da nam ne pripada. Potem pač prihodnost pripada muslimanskim dedcem. Bodo naše emancipiranke že morale biti zadovoljne. Samo ne vem, če bodo lahko tudi njih kar odpisale. To ni v skladu z islamom. Po moje bodo naše emancipiranke morale v prihodnosti iskati kompromis z dedci, tokrat ne v udobnem vzdušju liberalizma, temveč pod zastavo islama. Jaz bom za šankom pil pir in crkoval od smeha, ko bodo naše skušale muslijem razložiti, da so samostojne, neodvisne, od moških večvredne, pametnejše, seksualno osvobojene..

Boš ti pir pil, ja… 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

O, ja… pira ziher ne boš pil pa tudi svobodno se ne boš več prehajal po ulici, ker te bodo muslići zavohali, da nisi njihov.
Islam je totalitarna vera in pozna dve fazi: hiša vojne in hiša miru. Ko pride hiša miru na vrsto, boš imel na izbiro – ali postaneš še ti muslić, ali boš suženj, ali pa se boš boril do zadnjega. Pa to ne velja za cel svet, dovolj je neka zaokrožena celota, npr. politična ali geografska (država, celina…).
Skratka, s temi rečmi se ne hecat, ker niso hecne, grozljive so. Grozljivo je tudi, kako naši človekoljubi ne razumejo, da oni, kot ateisti, ali bledi kristjani, tega kar so muslimanski migranti deležni pri nas, tam pri njih nikoli ne bi bili deležni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close