Bodite bolj pametni…
… od tistih, ki vas buzerirajo in o vas pišejo zadeve na ta forum le zato, da vas sprovocirajo in živcirajo.
Niso oni noben faktor v vašem življenju. Niti ste jim dolžni kar koli pojasnjevati ali se pred njimi braniti.
No če pa iščete le dober besedni duel na osebnem nivoju… pa kar se mene tiče lahko veselo nadaljujte.
Evo samo toliko.
Lep dan vsem skupaj še naprej
Nekako tako si tudi jaz mislim, samo jaz nimam problemov s tem, nihče me ne buzerira.
Tudi jaz ti želim en prav lep dan. Mimgrede, link si pozabu prilepit :))
Jaz kot ata vem, kdaj je treba nagraditi in kdaj se nagrada ne zasluži. :-))
Jst pa tako praum: ko te jebe, nek ti plati!
hough … govoril je ☺
Watamaro, a si nas ti ravnokar mal…. oduzadi? :)))
Nimaš se kej za razburjat, če točno veš od koga vse so ti vzdevki. To pa če nekomu napišeš, da je debil brez lifa pa še ne pomeni, da te je znerviral, samo povedal si mu po resnici kaj si misliš o njemu 🙂
Eni potrebujejo dozo pljuvanja, drugi jo radodarno razdajajo 😉
Važno je, da se ne pustiš jebat v glavo. Če odreagiraš prijazno, neprijazno, je tu čisto vseeno. Pač zakaj pa mu ne bi jeba.l m.ater, če imaš to možnost ? Sej to ni nč tazga. A zdej bi se pa že mogli sekirat za čustva psihopatov ? Ko jih tako ali tako nimajo…
To je tako kot ce bi se nag postavil sredi ceste-dobil bi dozo obcudovanja in kritike 😉
Tu v virtuali, kar dobro vsi skrivamo svojo resnično podobo.
Sicer bi bile grožnje z izdajanjem zasebnih sporočil, čisto brezveze. 🙂
Robi bi rekla prav nasprotno. V virtuali se pač pokaže tvoj pravi obraz. V reali nosijo masko in so strahopetci.
Tudi na spletu imas lahko 2 (vec) obraza – nika.
Omg, pa ne da je kdo virtualo zamenjal za realo?:))) Jst sem v reali hujša, ker je prisotna še gestikulacija v vseh možnih oblikah. V bistvu imam tukaj en mičken nabor mask:)))).
G hujsa? Je to sploh mogoce 🙂
Tako si zacahnana pri meni. Vedno v opoziciji. Cetudi vsi trdijo belo, bos ti trdila crno 🙂 Tipicna vodnarka.
O ti mater, veš da sem vodnarka:))). A mi boš pol kmalu čestital?:)
Glej, če včasih trdim ravno nasprotno je to zgolj zato, da se vam drugim dogaja vihra možganov (ali pač tistega, kar naj bi bilo) v glavi:).
Mislim da je to naloga za tvoje obcudovalce.
tocno na to sem mislil 🙂
Jaz tako vem, da najbolj udrihajo po debelih ženskah tisti tipi, ki jih je debela ženska zavrnila ali pa je njihova mama debela in jih celo življenje gnjavi ali pa so sami debeli. Ostali tipi se ne obremenjujejo z debelimi ženskami.
S samskimi pa tudi vem, da se obremenjujejo le tisti, ki so sami v zanič vezah. Ostali nimajo težav s samskimi.
Forum je zaprt za komentiranje.