Jan Plestenjak
Ali ima kdo besedilo njegove pesmi, ki gre približno takole: iz pekla do raja, a veš, kaj se nama dogaja…. Lepo prosim za celotno besedilo. Hvala.
http://www.janplestenjak.com –> album Do raja –> pesem Do raja
Iz pekla do raja – duet z Evo
to je noč ko spet verjamem v čudeže
to je noč ko bela luna nosi me
na valovih spet se peni smetana
v zraku vonj tobaka in vanilija
pusti da vzamem te
pusti da grem
daj da ukradem te
preden umrem
iz pekla do raja
a čutiš kaj se nama dogaja
iz pekla do raja
sta noche bailamo su la playa
to je noč ko v zvezde sva oblečena
mokra od ljubezni kot sva sanjala
pusti da vzamem te
pusti da grem
daj da ukradem te
preden umrem
ja, res globoko besedilo! :))
Ma fant se trudi. Mu ni za oporekat. In prav je da dela, dokler je še vroč. Čez 10 let bo zanj too late.
itak! 🙂 saj ga imam prav rada.
Izpekla bom jaja
No, od tega posta je minilo 10 let, pravzaprav skoraj 11. In Jan je zopet izdal nov album, s super glasbo. Izgleda pa še vedno hmm… šarmanten, sexy, meni eden izmed top moških kar se zadeva videza in vtisov skozi besedila, intervjujev. Joj kako si želim bit njegova mm
Jan Plestenjak je zelo samovšečen s polno muhami (glede na njegovo navezanost na mater, niti ni čudno), ker kolikor sem slišal, odslovi tudi kelnarce, če nima pravega EMŠO-ja, ker ‘stare’ mu že ne bodo stregle, prominenci, kot je on. 😉 Ljudje pač kupimo (medijsko) sliko, teh ljudi zasebno pa nihče ne pozna, da bi dejansko lahko dobro ocenil značaj človeka.
on pa je res eden redkih ki je resnicno lahko samo prijatelj z zenskami 🙂
Ta matra ker imam vec sans pri njem kot ti 🙂
Glej, če bi bila vidva srečna skupaj, kdo sem jaz, da bi vama sodila? :)))))
P.S.: Hecam se zaradi tvojega “za” na referendumu.
Posel je posel…
Zelo všečen moški. Zraven njega vsi izpadejo kot palčki. Sicer pa med pevci estradniki, kar se izgleda tiče nima konkurence ali pač?
Ga osebno, intimno poznaš? Ne, torej…
To je noro, ko ljudje skoraj dajo svojo roko v ogenj za popolnega tujca…ne, ta sigurno ni pedofil…ne, ta ne bi živi duši naredil nič hudega (in se izkaže za posiljevalca)…kako lahko dajete takšne izjave na podlagi svojih notranjih misli, šepeta iz onostranstva.
Seveda so ostali palčki, ker je on izjemno visok. Sem že stala zraven njega in je res ogroooomen. Na hodnikih po TV studijih mora hoditi s sklonjeno glavo.
To je noro, ko ljudje skoraj dajo svojo roko v ogenj za popolnega tujca…ne, ta sigurno ni pedofil…ne, ta ne bi živi duši naredil nič hudega (in se izkaže za posiljevalca)…kako lahko dajete takšne izjave na podlagi svojih notranjih misli, šepeta iz onostranstva.[/quote]
Drugic ga v zivljenju se strinjava 😉 Norma za letos izpolnjena.
To je noro, ko ljudje skoraj dajo svojo roko v ogenj za popolnega tujca…ne, ta sigurno ni pedofil…ne, ta ne bi živi duši naredil nič hudega (in se izkaže za posiljevalca)…kako lahko dajete takšne izjave na podlagi svojih notranjih misli, šepeta iz onostranstva.[/quote]
Drugic ga v zivljenju se strinjava 😉 Norma za letos izpolnjena.[/quote]
Torej vidva menita, da je gej…pa ga tudi osebno ne poznata?
Pa kaj bi človek lahko še drugega pričakoval od matjažkota: opravljanje, blatenje, udrihanje po drugih ljudeh. Totalni ekspert. Me prav zanima od kje tale matajžko tako v detajle pozna Plesetnjaka.
Na tem forumi mrgoli najstnic 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.