druženje
A se najde morda v Mb ali okolici prijetna, kulturna dama, ki se ne brani dobre kapljice, za kak neobvezujoč klepet in druženje ob kozarčku ali dveh ? Javi na: [email protected]
A alkoholičarko iščeš? Da se ga bosta skupaj ulivala?
Jaz ga dobro nesem.Še dobro, da ne iščeš seksa, ker ta odpade,
ampak pijem ga pa rada. Evo, se javim.
A alkoholičarko iščeš? Da se ga bosta skupaj ulivala?
Jaz ga dobro nesem.Še dobro, da ne iščeš seksa, ker ta odpade,
ampak pijem ga pa rada. Evo, se javim.[/quote]
Ne, ljubiteljica dobre kapljice še ni nujno alkoholičarka in obratno. Me veseli, da se javljaš. Piši na mail, da kako rečeva.
tole pa je bilo nekaj zelo zabavnega 🙂
Jaz se tudi javim. Poleg vina rada tankam tudi pivo.
Velja enako kot za prvo javljiteljico. Na mail, prosim.
Dobiš točke za vztrajnost. Oglas z isto vsebino objavljaš že dolga leta, pa še vedno nisi ugotovil, da ubiraš napačen način.
Kaksen je pravi nacin???
Samo tale pa res že leta objavlja ta oglas. Vztrajen je pa res zelo.
Kaksen je pravi nacin???[/quote]
Zakaj mene sprašuješ? Jaz vem samo, da je tole z alkoholom v enovrstičnem nagovoru zgrešeno. Po mojem niti pijankam ne potegne.
ocitno potem deluje. 🙂
ocitno potem deluje. :)[/quote]
Če oglas deluje, ga objaviš enkrat in to je to. Oglas, ki je leta in leta objavljan pa očitno ne deluje.
ocitno potem deluje. :)[/quote]
Če oglas deluje, ga objaviš enkrat in to je to. Oglas, ki je leta in leta objavljan pa očitno ne deluje.[/quote]
Trgovci tudi dan za dnem nekaj oglašajo. 100, 200, 300 krat na leto, pa ne odnehajo.
Ampak trgovci oglas plačajo in potem tudi kaj prodajo. Tale pa zastonj oglašuje, dobi pa tudi nič ne.
Mogoce pa se kaj ujame 😉 Priporocam da se nov trnek vrze nekaj dni pred valentinovim 😉
Jaz sem se ga včeraj tako ulila, da nisem ti mogla odpisat.
Kaj oglas še velja?
Se ga greva skupaj nekam naliti? Meni je vseeno ali je bel špricer ali rdeč. Še raje imam pa samo vino. Tudi šnopc pijem.
Kako pa veš, da nič ne dobi? Je pač tipček, ki potrebuje vsaki teden eno žensko.
To pa ni slabo.
Se ga vsaki dan naliješ? Kako pa potem skačeš?
Pa ne vsak dan. Samo ob vikendih.
Med tednom pa kak štamprle za zajtrk. To je pa to.
A tud ženski pijanci obstajajo? Sem že slišal no, samo zelo redko. A niso ženske raje narkomanke, alkoholičark je malo?
En mal prtisni na črevo, pa parkrat počepn in bo šlo.
En mal prtisni na črevo, pa parkrat počepn in bo šlo.[/quote]
sem se usral 10sec kasneje, lepo je padel ven. Samo ni mi pa pasalo pa to, NO HOMO 😉
En mal prtisni na črevo, pa parkrat počepn in bo šlo.[/quote]
sem se usral 10sec kasneje, lepo je padel ven. Samo ni mi pa pasalo pa to, NO HOMO ;)[/quote]
Dobro je, da si NO HOMO, sicer bi bila pri trenutni združitvi oba posrana.
Eni ga pa res serjete…
Forum je zaprt za komentiranje.