likanje na domu
Zanima koliko racunate tiste, ki hodite nekomu na dom likat perilo in koliko racunate tiste, ki nekomu likate perilo na svojem domu.Zanima me pa za Mb.
Likaj sama, ženska lena. Snob.
a fejst boli, ko fovšarija ven buta? 🙂
Ma kaka foušarija. Pojma nimaš, richie. Babe razvajene, sram vas bilo. Še svojih gat ne morete same zlikat? Pa tukaj sprašujete, kaj dati otroku za jest, pa kako ga odnesti v dnevno sobo, đizus…………… Ko sem jaz rodila, ni bilo interneta, niti mobilcev, niti pampersk. Pa sem vseeno vse porihtala s svojo pametjo in materinskim čutom. Tudi vas, drage razvajene smrklje, so vaše mame spravile do sem, kjer ste. Zamislite se malo. Ja, da ena babnca ne more sama speglat cot……….jaz sem pol noči likala plenice, pol noči dojila, pa nisem bila nič manj efektivna, vse sem porihtala za otroka in zase.
a fejst boli, ko fovšarija ven buta? :)[/quote]
Ma ne samo da boli…PEČE jo !
HOAX… si pomislila, da si si mogoče sprašuje zato, ker bo sama nekomu likala pa ne zna opredeliti cene? prehitro sklepaš in si zelo ozka v razmišljanju (mi je žal, ampak iz tvojega pisanja se točno to izraža). Drugače pa naj povem, da tudi jaz ne likam sama, pa nisem nobena razvajena smrklja, ampak na več področjih aktivna ženska, ki ji gospodinjska opravila pač niso prioriteta v življenju. Plačam pa 6 evrov na uro, ne glede na to ali lika pri nas ali odnese cunje domov.
Hehehe, kako so ene napadalne celo ponoči. Ali pa prav zato, ker ne more spati?
Jaz zaenkrat likam sama, ker mi pač znese tudi časovno in še prav nič zoprno mi ni likati, ko se enkrat lotim kupa. Lani sem bila bolj zaposlena in je tudi možek to porihtal, ko se mu je zdelo potrebno. Če se bo v prihodnosti kaj spremenilo in bom pripravljena nekomu plačati za to opravilo, pa pač bom. Brez slabe vesti.
Pa še do petih si bila v službi, zvečer si pa magisterij pisala in seveda nisi imela niti minutke pomoči starih staršev:)))
A ti ne razumeš, da ene raje preživijo v službi uro več kot pa pri likanju. In ker zato zaslužijo več, si lahko privoščijo pomoč v gospodinjstvu in še dražji dopust, če želijo, če ne pa ne.
In ni nujno, da so iste tiste, ki na forumu sprašujejo neumnosti in tiste, ki imajo likarce.
Moja šefica je super baba in od hudiča pametna, zato ji likajo in pospravljajo druge. Blagor ji, predvsem sem ji fouš pameti.
Ne sprasujem zato, ker bi bila sama prelena za likanje ampak zato, ker sem dobila prioznost za delo kot likarica in pojma nimam kaksne so kaj cene glede likanja. Za to pa tiste, ki me obsojate za lenobo vzdrzite se svojih komentarjev. Prvo pometaj pred svojim pragom potem pa drugje!!!
Ti dam povsem prav, si si. In tudi če bi spraševala zato, da bi tebi kdo likal. Pa kaj … Ženske so pač nezadovoljne in se spravijo prav na vse. Z odgovori ti pa vseeno nismo prav nič pomagale :)). Upam, da boš kje izbrskala, morda se pa še kakšna oglasi. Lep dan!
seveda si vse poštimala, ker si mogla. Pa še miljon drugih je bilo tebi podobnih ali so še več delale. Dejstvo pa je, če bi si lahko privoščila, če bi imela dovolj denarja, bi imela likarco. Pa neb pol noči likala. Tako se pa zdaj širokoustiš, kaj vse si zmogla.
Jaz pa zase lahko rečem, da ne bi imela nikoli likarco. 🙂 Jaz obožujem likanje – ampak ne sred noči 😉 Jaz bi si najela varuško in kuharco, pa čistilko, če bi še kakšen cekijn ostal. 🙂
……. in ta preobremenjenost, ki si jo “zmogla” sama, se ti še danes živčno pozna.
7€/h
gate se ne lika
Po drugi strani pa je cel kup žensk, ki z veseljem likajo, da zaslužijo kakšen dodaten cekin. In ti bi jim rada kruh odžrla?! Mimogrede, glede na to, da je moje delo plačano malo manj kot 3 evre na uro, bi bila takega dela zelo vesela, posebej, ko berem koliko je plačano.
moja sestra plačuje 8 eur za čiščenje stanovanja, likanje in kar pač je tisti dan. pride 1 x tedensko in naredi kar lahko v 4 urah.
Sem vam na voljo za likanje – pri vas ali pri meni. Samo področje Maribora.
031 896-660
031 896-660
031 896-660
031 896-660
Ja in kaj? Hočeš medaljo?
Ja in kaj? Hočeš medaljo?[/quote]
Ne bodi žleht.
Dejansko smo ženske včasih res veliko več delale. Zdaj ste pa bolj na komot. Potem se pa čudimo, zakaj je toliko ločitev in nesrečnih otrok.
Ja in kaj? Hočeš medaljo?[/quote]
Ne bodi žleht.
Dejansko smo ženske včasih res veliko več delale. Zdaj ste pa bolj na komot. Potem se pa čudimo, zakaj je toliko ločitev in nesrečnih otrok.[/quote]
a dej ga hecat??!!! če imaš nekoga, ki ti lika – je več možnosti, da se ločiš in da je tvoj otrok nesrečen???
Forum je zaprt za komentiranje.