Največji zmenek na slepo
Hej, samski, še malo pa bo Največji zmenek na slepo. Se bomo tam spoznali? Kdo ima namen iti?
https://www.ona-on.com/dogodek/5248-najvecji-zmenek-na-slepo-v-s-love-niji-7-z-radiem-antena
Bodo res samski ali bo spet kup poročenih dedcev pecalo samske bejbe?
Ali pride GF?
Glede na to, da gre za dogodek, namenjen samskim, bodo po večini prišli samski, če pa bo vmes kakšen poročen ali poročena, pa ne vem 🙂
A mislite Grozni Franc? 🙂 Mislim, da njega ne bo, pride pa kupid Ljubo :)[/quote]
A Ljubo jo pride kupit? Koliko pa košta?
A mislite Grozni Franc? 🙂 Mislim, da njega ne bo, pride pa kupid Ljubo :)[/quote]
A Ljubo jo pride kupit? Koliko pa košta?[/quote]
Karta je 5 evrov. Ljubo pa ne bo nič kupoval, ampak streljal puščice 🙂
He, he, kako naivno. Slaba reklama tole.
Tole bo v resnici zbor poročenih moških, ki imajo vsega naveličano ženo. POdobno kot na portalih, ki so menda za samske, gor pa visijo poročeni tipi.
Koliko ti plačajo, da jim delaš reklamo?
bomo čez 9 mesecev videli koliko kur je zna našlo ☺
Jaz mislim, da je vedno treba preveriti in se odločiti, ali je res :)[/quote]
Bla gor pet minut, naletela na enega poročenega in drugega, ki je imel v profilu, da je vitek, v resnici je bil pa zavaljen kot pujs. Z enim ta tretjim sva nekaj komunicirala, dokler ni spremenil profila, uvodoma napisal, da ni prepotenten … Se pravi, da je, in da ga ženske zavohajo že prek neta, kaj šele drugač.
No, ta poročeni je bil še neki zbirčen. Očitno šel še na par dejtov, ugotovil, da boljše od mene ne bo našel in me čez par tednov spet pokliče, kot da vmes ni mrknil. Ta ta debeli pa ne vem, ker sem ga takoj dala na blok.
Mojih pet centov in moja reklama za vaš portal.
Iskreno…Vsem puncam, dekletom polagam na dušo…Ne pričakujte veliko…Pejte se zabavat’…Tam ljubezni vašega lajfa nau…To najdete ko najmanj pričakujete…Govorim iZ lastnih izkušenj bil na 2 eventih…HAVE FUN…
Jaz in kolegica greva v soboto na tole 🙂
http://www.dogodkizasamske.si/o-dogodkih/valentinov-zmenek-na-slepo.html
jaz sicer še nisem bila, kolegica pa že parkrat in pravi da je kul. da se sicer še ni uspela zaljubit, je pa dobila par novih prjatlov in prjatlc 🙂
a poznate kej? predlogi, reference?
ker jaz mam kar mal treme … u bistvu sploh nevem zares zakaj grem :)))
po moje bom mogla enga al pa dva kratka prej ruknit :))
Ziher bo fino! V Glažuti je ponavadi kar dobra klima!
…jaz pa grem raje dilcat.
Forum je zaprt za komentiranje.