Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stare babe (25+)

Stare babe (25+)

Ženske do 25 so lahko revne, neiozbražene, pa sploh če so še lepe, simpatične, tud če so prekomerne teže, bodo lahko dobile ogromno tipov, na vsakmu si lahko čevlje obriše, pa jih bo še vedno dovolj….

Medtem ko enkrat pride v 25, je pa VSE pomembno, bolj je grda/debela/stara, več mora imeti premoženja. Ker dec si pa bo preterano koko nakopal, da jo bo moral še vzdžrevat ?

Jaz bi vzdrževal (v sili oz nadgradnji) in vse, podarjal ipd, ženskam samo do 25, pol se ne splača. Če me pa hoče katera k je nad 25, pa mora imeti že kaj premoženja, vsaj svoje stanovanje/hišo, po možnosti vikend na morju, drugače se mi starih kok ne splača gonit. Ženske nad 25em morate imeti kar mora imeti tip že dosti prej, DENAR, poleg videza 🙂

Ah sploh ni panike, tudi za 35+ ženske ne.
Greš na nek portal, tam pride 5 dedcev na eno žensko. Kar slinijo se okrog tebe. Tako, da ni panike. MOških je ogromno. Če katera nujno rabi tipa, samo na nek tak portal. Še otepat se jih bo morala.

Tisto niso moški… Tisto so eni hibridi z napoldelujočim, pa še ti bi se radi samo spraznili pa nimajo za bordel…
Al pa si iščejo pestunje.

Kakor kdo. Jih je na tisoče. Eni so poročeni, eni so mladi 25 letniki, ki bi radi izgubili nedolžnost pa se kaj naučili, potem so taki, ki jim mama pomaga iskat punco. Velik delež je tistih, ki jim biološka urca tiktatak, ker so 40+ in hočejo imet otroke. Potem pa so še tudi čisto pravi moški, zreli, odrasli. Vse mogoče je.

Kakor kdo. Jih je na tisoče. Eni so poročeni, eni so mladi 25 letniki, ki bi radi izgubili nedolžnost pa se kaj naučili, potem so taki, ki jim mama pomaga iskat punco. Velik delež je tistih, ki jim biološka urca tiktatak, ker so 40+ in hočejo imet otroke. Potem pa so še tudi čisto pravi moški, zreli, odrasli. Vse mogoče je.[/quote]

Ma ja… vse mogoče je, tudi pri ženskah. Če predobro izgleda, potem je velika verjetnost, da se s tabo malo pogovarja, gre na kavo celo, ko pa bi rad kaj več pa pove, da to stane 200€…
Pol maš take, ki so ločene pa jim je všeč, če mal tipe menjavajo, kaj resnega pa se ne bi šle. Une, ki bi se pa šel kaj resnega so pa al totalno v podnu, al pa prestare pa jih je strah, da bodo ostale same. Ostanek so pa poročene, ki skačejo čez plot. Been there, done that… it just sucks.
Ostanek, ki je verjetno renih namenov pa ni na te portalih, ker nimajo časa, da bi hengale tam in izgubljale čas.
No, jaz nisem več prijavljen nikjer, ker mi pač ustreza drugačen način življenja…

PA o tem govorim, zato če hočš gont kur*e, greš v bordel, dobiš prvovrstno robo, prej jih vidiš že nage, da ni potem presenečenj. Saj so samo v brisačkah, pa pokažejo vso opremo predno greš v sobo in je. Plačaš pa oddideš brez obveznosti.

Če pa iščeš ženo pa jo najdeš v živo znotraj svojih socialnih krogov kajne. Valda se ne bosta en električar pa zdravnica chatala, kje si to vidu. Sprenevedajte se kakor se želite, edini razlog da se različni krogi sparijo je, da ima en dominacijo na drugemu. Ti portali so ena prisila, kot facebook, k bo tudi propadel, saj se v nasprotju z naravnimi psihosocialnimi krogi, k si jih je treba zaslužit, ne pa komunistično porazdelit kot facebook, kjer so vsi vse vsakemu. Za ene socialne kroge rabiš 20let šol/izkušenj, da lohk enga pozdraviš “dober dan”, ta folk na netu pa si domišlja da bo tisočletja navad preskoču s tem ko bo online enga/eno bozeriral. Vse te umetne veze in poznanstva so obsojene na prodad.

Če si skladiščnik pol osvajaj snažilke pa skladiščnice v svoji firmi al pa sorodni. Sej vidš po firmah kdo se s skom druž, sam kdo bo to javno priznal, noben. Če si pa direktor/obrtnik, imaš izbire kakor češ, ko hodiš po firmah vidiš tajnice/študentke, pa si lahko kakšnp izbereš, malo poflirtaš, oba vesta kam spadata, ti poglavar, ona pa putka, k bi se rada podredila. Če si pa delavček boš pa drkal al pa porival fato z brki. Tko je to. Internet je pa ljudem dal iluzijo, da so lahko vsi vse, na začetku je bil to HYPE, kot HOMEPAGE v 90ih, potem je pa propadlo, tako bo facebook, prihodnost je še večje izoliranje socialnih krogov, sploh v tej dvorazredni družbi h kateri drvimo, ne pa da bodo kar vsi vse vsakemu pa vsi se poznali.

Torej so podobni kot ti. Pač gonili bi se in to je to. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fant, ti pa dobro razmišljaš. Kaj pa 45 let staro? Kaj pa ta potrebuje zate?

45 letna potrebuje nove zobe, facelifting, stoječe joške, očala z višjo dioptrijo,…

Še bolj prov bi ji pa pršu časovni stroj.

A vse to vidiš pri svoji mami?
Jao, jao. Pa si kaj razmišljal, da imaš očitno njene gene in boš pri 45ih vse to potreboval tudi ti? Večina ljudi pri 45ih ne rabi vsega tega, kar tvoja mama rabi. Samo ti si njen sin, njeni geni in verjetno boš vse to rabil.

Teb npr. bi tud nove možganske celice prav prišle. Nepravilna prehrana ti je čist zjebala mozak.

Jao, jao. Pa si kaj razmišljal, da imaš očitno njene gene in boš pri 45ih vse to potreboval tudi ti? Večina ljudi pri 45ih ne rabi vsega tega, kar tvoja mama rabi. Samo ti si njen sin, njeni geni in verjetno boš vse to rabil.[/quote]

Vidiš, kako si mu prav in lepo povedala in dečko nič ne razume, saj je še zelen.

A kaj 45letna rabi zame ? Hm.. prvo mora iti rit zrhitat, vsaj dieta, če ne že fitness… nekako se mora močno trudit, da rahlo omili posledice staranja, kaj bistvenega se ne da, jasno…

No potem pa mora imeti še hišo ali pa vsaj 3sobno stanovanje, dober avto, katerega lahko uporabim kadar mi paše, plačo mora imeti vsaj 1 celega tisočaka od katerih mi ostane vsaj 200-300EUR. Potem zelo dobrodošel je še vikend, katerega jaz oddajam, kadar nisva tam.

Potem je pa dobrodošlo, da ima še kakšno hčerko k tekmuje z mamo kako me bo zapeljala in odvisno od liberalnosti se potem se hčerko potolažim.

Se prav povzetek, 45letnica mora jesti pa delati kar jst presodim da je optimalno za njeno zdravje, mora imeti poleg tega še denar pa lepo/seksi hčerko, katero si lahko jemljem po potrebi, če je trostransko zadovoljstvo jasno 🙂

Sploh ne razumem teme … ok tebi so všeč 25 letnice. So what?
Meni je logično, da ko si star 15 leti , so ti všeč 15 letniki, pri 25 25-letniki, pri 30 30-letniki, pri 40, 40 letniki in tako naprej. Saj verjetno ima staranje svoj smisel.

Jao, jao. Pa si kaj razmišljal, da imaš očitno njene gene in boš pri 45ih vse to potreboval tudi ti? Večina ljudi pri 45ih ne rabi vsega tega, kar tvoja mama rabi. Samo ti si njen sin, njeni geni in verjetno boš vse to rabil.[/quote]

Vidiš, kako si mu prav in lepo povedala in dečko nič ne razume, saj je še zelen.[/quote]
A to si preveč flora pil, da si dons tok bogi v kepo ?

Vidiš, kako si mu prav in lepo povedala in dečko nič ne razume, saj je še zelen.[/quote]

Si predstavljaš kako mu je hudo, ker je podedoval tako zanič gene po mami?
Upam, da si vsaj zobe umiva, da mu bodo malce dalje trajali kot njegovi mami.

Ne, ne. On je točno povedal, kaj zahteva pri 45 letnici.

A 200-300 € za tebe, v tvoj žep?
Takšnih 45-letnic ni. Vsaj takšnih jebivetrov ne bi imele.

Zakaj pa menjavaš vzdevke in samemu sebi odgovarjaš ?

Nekulturni tako je, veš kaj vse rabijo, točno tm po 45em se jim odlomi, po menopavzi pa pa zlo hitro videti kot stare tetke. med 25-45 je mala razlika vprimerjavi s 45+, vsako leto po 50em je 5let po 20em, nekaj takega.
Morajo biti res odličen primerek, pa vse preštemane, čeprav če so se preveč razlezle pa zanemarile bo zelo težko to popravit, nobena žauba več ne pomaga. Le za vrhunske primerke z zadosti denarja je še upanje. Ostale so pa zaključile. Dons je flirtala z mano ena 40+, pa še tetovirana, fuj, kaj ji ni jasno. Pa še videl sem da je BROKE, kaj ji ni jasno. Ne rečem da bi me pobrala v dobrem kabrioletu in v portorož v njen vikend, pa da mi zrhita kakšen posel, to je druga pesem. Ne bom si pa 40+ revne nakopal na glavo, si nor, veš kako jim to smrdi iz ust, poleg tega kar si omenil, črni/umetni zobje, zobnega kamna za izvoz, povešeni joški, uvela koža, smrdeče noge, glivice, celulit, začetki sive mrene, časopis mora brati že 1m stran, primeš kožo ti kr ostane v roki, dol vse razštelano, da rabiš mortdalo, drugače je kot da bi hotdog na hodnik vrgel, cel jez potlačenih čustve, nerazrešenih konfliktov in minsko polje zamer, k jo boš nedolžen pohodil.

45letna baba je kot DEC, če hoče fukat približno kvaliteto bo rabla DENAR, poleg videza in notranjosti in vsega ostalega, ampak o tem se pogovarjamo šele ko je DENAR in 45letna rabi vsaj 100k EUR premoženja plus 1k na mesec ali 300k in 500 ali pa 1mio pa da nič ne dela ali pa 2-5k+/mesec, v glavnem DENAR al pa naj si natika revne študente, stare desce ali take al drugačne zavožence. Kvalitete brez denarja ne bo več dobila. Dobro ene mislijo, da so imele srečo, a v resnic se jim je volk infiltriral v brlog samo zaradi hčerke.

Kok se smejim, lol

prenapeteži — dejte mal svojim atekom pomagat, ker natepavajo 45+ stare vaše mame, da vas one lahko crklajo v “mama” hotelih

Ja za čigav pa ? A ni blo očitno ? Kaj misliš da bom stari koki še plačeval ? Deci na eni točki postanemo glede tega kot babe, se prav da mora imeti baba denar, če se hočmo naprej zgovarjat. A misliš da bom za staro koko delal, si bolana ? Naj mi ona denar nosi, pol mi bo lepa ratala, potem bi potrpel, ne bom pa delal za eno staro koklo s 1000imi problemi, polne preteklosti, vprašanje kok bolnih bivših čaka za vogal, da te bo s kijem, da ne omenjam otrok oz izmenajva otrok. Dobro rečmo da 45letne koke so že rešene otrok, samo težka danes.

Pa to je premalo, odvisno kok je še ohranjena pa prijazna. Verjetno bi prej rabil 1k+ na mesec pri taki stari babi, pa še to bi moral it na “sejem” sem pa tja. A misliš da ga bom v 45letno pokopaval vsak dan, ekskluzivno, da me bo žrla kot da mi je mat, ga ni denarja skor…

Ja seveda jih ni, zato so pa al samske in zagrenjene, hodijo od vedeževalke do vedeževalke poizvedovati le kje neki se je njihov princ zamudil.

Hvala. To pa si se res potrudil in si nam zelo strokovno povedal.

Kaj pa kaj tvoja praksa kaže? Je kaj prihodkov?

Fantje, kaj vas nič ne skrbi, da ste se vrgli po svojih mamah?
Mislite, da boste kaj drugačni kot vaše mame, ki jih tako nazorno opisujete? Prav nič. Geni so geni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close