swinger club
Nekaj me zanima…a j bil/a že kateri/a v swinger clubu?? Jaz grem čez vikend s fantom mal po Italiji, pa se bova ustavila tudi v enem od teh klubov.
Nisva bila še nikoli….ne vem, kako se je “treba” obnašati,….. Mi lahko daste kak nasvet?? Hvala
Že kar na vratih se sleci in po vseh štirih, fant pa po treh …
Mogoče ti bo kaj pomagalo. Lepo se imej in poročaj nam kaj kako je bilo.
LP in veliko zabave.
Ne poznam te zadeve podrobneje zato se mi zdi, da je to kot javno, neprikrito varanje. Če z nekom nisi zadovoljen iščeš popestritev v tem primeru sta tu oba partnerja, ki pri svojem spolnem odnosu nista zadovoljna in potešena, saj drugače nebi izmenjavala partnerjev in iskala zadovoljstva drugje.Se mi zdi, da nisi čist zadovoljen z partnerjem in kar ne najdeš pri njem iščečeš še pri drugem, kar se spolnosti tiče. Zato se zdivjaš, ko si mlad pol pa si ustvariš družino in si zvest sebi in partnerju. No to je samo moje mnenje zato se ne ozirat preveč na njega.
Po tej teoriji hodijo ljudje na dopuste, ker niso zadovoljni s svojim stanovanjem : ))))))))))
Enkrat sem gledala oddajo kako izgleda v teh swinger clubih. Prvo kar je, vsi seksajo med sabo, največkrat brez kondoma, derejo pa se kot živali, ki jih kolješ… Če že, potem je boljša varianta, da si občasno dobiš en par in ste skupaj nekje na samem. Tako v grupiču pa res zgleda bljak in marsikateri swinger se tega ne gre.
Druga stvar pa so pari, ki swingajo. Ni redko, da sploh nista dogovorjena, zgodi se tudi, da ima moški žensko v oblasti in jo sili v to. Naletiš pa tudi na moške, ki si ne dajo nič dopovedat, so agresivni in ne poznajo besede ne, če druga ženska ne želi z njim nič imeti.
Pari, ki imajo vse razčiščeno in vedo kaj želijo je malo… Zato je največji problem najti normalen par s katerim lahko uživaš.
ni glih v kontekstu teme kar se opravičujem, ampak oseba depeche mode mi je pa s svojim nickom zelo polepšala dan.
hvala
Mislim, da je res veliko bolje, da se najde en skuliran par kot pa da se hodi v swinger klube. Ok drugače pa vsak kot si želi. Velikokrat pa sploh niso pari med sabo ampak ljubimci oziroma prijatelji.
Seba, me veseli:)
Madona, imaš pa dobre izkušnje!!!! So te dobro “zdresirali”!!!!
🙂
Notri je prava jeba ja. So pa tudi nasilni zato smo nekateri nehali s tja hodit. Morate vedet, da so posredi droge in alko, tem ljudem ja ne moreš nič jim dopovedat..nekaterim seveda.
Drugač pa to moraš bit človk za tja it ne more to vsak. Tiča ven pa češšljo navlažit kr nikdar ne veš kdaj te bo kteri od zadaj kar iznenada, nepričakovano osmodil. Živalsko ja. Sej no a ni človek hujš ko žival? Velik hujš.
Ne nabiji. Verjetno si ga sam hotel namočit pa so te na vratih (upravičeno) odslovili.
@krivokljun ima majhnega tiča in je seveda zafrustriran. Poznano.
Ampak…ni mu pa nihče za to kriv. Lepo bi bilo, če bi to uvidel in se stem nekako sprijaznil.
Kar sem napisal sem napisal in pri tem ostajam. Ne morem pisat nekaj kar ni res oziroma kar bi nekdo silno rad slišal, kot lepo reklamo npr!
Razmere notri v teh čuzah so iz vidika 21. stoletja kot v dobi pračloveka. Homo sapiens kot tak je tukaj na podnu.
Mogoče pa je culture club prišel v swinger club z namenom, da si najde sorodno dušo, potem pa razočaran nad “živalskostjo” tamkajšnjih akterjev in na pol golimi gospodičnami, ki v svoji strasti niso izpadle nič kaj feminilno in zaščito-potrebne nesrečno ugotovil, da iz te moke ne bo kruha. O, ti Sodoma in Gomora! Dolina Šentflorjanska!
tu v sloveniji je malo takih za swinger varijanto moram rečt da se lahko prdružijo ne samo pari ampak tudi posamezno odvisno od vas samih koliko ste pripravljeni in kaj hočete saj se to več njh skupaj tu so še tudi bisex varijante gdo hoče on njega ali ona njega z dildonom na sebi tako da sami pri sebi razmislite kaj si želite vam seveda ni treba bit z moškim samo to vam povem kaj lahko vidite in doživite to vam pravim če pridete pa vidite kaj je vse se počne pa zganjate paniko zato dobro razmislite kaj si sploh hočete
Sem bila s fantom letos poleti v enem takem klubu, bila je ena boljših izkušenj v življenju. Nobenega vsiljevanja, šopirjenja, posesivnosti, samo telesni užitki. Če imaš v zvezi vse razčiščeno in ni nobenega ljubosumja, je swinganje samo občasna popestritev že tako odličnega spolnega življenja. Meni je moje stanovanje super, ampak na počitnice grem tudi rada 🙂 Pa saj veste, domov se je zmeraj lepo vrniti!
Swinganje ni nič drugega, kot en poskus kako začiniti “odličen” odnos. To pa v resnici ni nič drugega kot metanje peska v oči sebi. Zakaj bi želel začiniti nekaj, kar je tako ali tako že super? Ja zato vendar, ker v resnici ni super, ampak ker si le ne zmoremo priznati, sprejeti dejstva, da ni tako super, kot bi si želeli, da je in v zameno za to iščemo dodatne začimbe, s čimer se potem približamo tistemu po čemer hrepenimo. Po potrjevanju sprejetosti preko spolnosti z različnimi partnerji. Enako, kot to počnejo ljudje, ki to počnejo na skrivaj, le da se pri swinganju najdeta dva, ki verjameta, da je to neka višja stopnja ljubezni in da tega ni potrebno skrivat. Višja stopnja je res, ampak samo od varanja.
Nimam pa nič proti, če to obema ustreza, naj to počneta s tistimi, ki jim ustreza. Ni pa to nadgradnja prave ljubezni, pač pa nadgradnja povprečnega odnosa dveh, ki drug drugemu lažeta na podoben način. Spoznanje bo prišlo čez čas, ali pa sploh ne bo. Odvisno od tega, v kaj verjamemo. Če verjamemo, da boljšega odnosa nismo sposobni/vredni dosečt, se bomo lahko zadovoljili tudi s tem.
Žal mi je za vse tiste, ki ostajate ozkogledi in omejeni v svojem spolnem življenju in vam predsodki in nesamozavest preprečujeta izživetev vaših najglobjih fantazij. Tudi če vaša punca med odnosom doživi 10 zaporednih orgazmov, ne morete z gotovostjo trditi, da nebi doživela enajstega in dvanajstega če bi ob sebi imela nekoga za draženje ostalih erogenih točk, ki jih ena oseba na enkrat pač ne zmore.
Žal gor ali dol, nekaterim “ozkogledim” pa morda spolnost, ne glede na to, s kom jo doživlja, ne predstavlja najbolj pomembnega poslanstva v tem življenju. Nekaterim je prioriteta to, da te občutke intimnosti delijo z enim in edinim, pa tudi če je zaradi tega en orgazem manj. Pomembno je, da človek izpolnjuje svoje želje in počne tisto, kar ga veseli in pri tem ne škodi drugim. Če verjameš, da bi tvoj način doživljanja spolnosti osrečil tudi ostale ozkoglede, se morda samo motiš v svojem prepričanju.
Sicer pa, kako lahko rečeš, da je to “biti samo z enim” ozkogledo, zakaj pa swingerstvo ni ozkogledo? Po kateri logiki? Je to samo prepričanje, da sebe prikažeš v boljši luči?
madona
ste eni ozkogledni 😉
Kaj tako slaboumnega pa že dolgo nisem prebrala….Bravo.[/quote]
Res je. Je pa tudi res, da punca, ki je doživela 12 zaporednih orgazmov z večimi partnerji, ne more z zagotovostjo trditi, da ne bi še trinajstega, če bi imela ob sebi enega in edinega pravega partnerja namesto vseh tistih “napačnih”. 😉 🙂
To ” besedno igro” se lahko gremo v neskončnost. :))
Forum je zaprt za komentiranje.