Tipi, ki nosijo bel pas
Živjo,
Pred nekaj časa sem pristala skupaj z enim trideset in še nekaj let starim tipom iz Ljubljane. Ne gre mi iz glave, da je v kavbojkah nosil bel pas. Pa bil je depiliran po prsih in tam spodaj. Imava občasne kontakte, a se nekako ne morem dokopati do tega, kakšen človek sploh je. Zato bom za mnenje vprašala kar tu. Kakšni tipi nosijo bel pas? In kakšni tipi se takole depilirajo?
pi.ć.keži tipa Matjažko, Matkić, DoSadni, Spider … spodletelo jim je, da bi bili policaji in bi lahko šikanirali bejbe, da naj pokažejo še kocine na frački, če se ujemajo z barvo las ☺
Ker na kakršenkoli drugačen način ne znajo priti do ženskega mednožja.
Ojoj! Pojma nimam kaj bi bel pas lahko pomenil, tako kot mi ni jasno kaj pomenijo bele nogavice, ki naj ne bi bile primerne za prave(?) moške.
Morda gre le za osebni stil!?
Škoda se mi zdi človeka ocenjevati po stilu oblačenja in po tem kako in kje se brije.
Jaz bi se pri tem vprasal kaksni ljudje ocenjujejo druge preko drugih ljudi, ki druge ocenjujejo po videzu.
Malo vec poguma v roke punca in ga spoznaj sama. Znebi se predsodkov.
Po moje je vegan in mu zarad preveč solate dlake izpadajo….
Si me nasmejal. Se pravi, če je moški odspodaj urejen je poženščen?[/quote]
Je razlika med urejenostjo in depiliranostjo tam spodaj, pa po prsih….
Prav tako pa ženska lahko živi s poženščenim moškim, pa tega sploh ne bo dojemala kot poženščenega, ker ji lahko takšen tip celo ustreza.
pa te kresne ali te ne ☺
Kolikor gledam okoli sebe, dobro zgledajočim ženskam pogosto ustrezajo tipi, ki jih ti označuješ poženščene.
V bistvu sta NM in ti samo fauš takim tipom, da dejansko imajo šanse pr dobrih ženskah.
Kolikor gledam okoli sebe, dobro zgledajočim ženskam pogosto ustrezajo tipi, ki jih ti označuješ poženščene.
V bistvu sta NM in ti samo fauš takim tipom, da dejansko imajo šanse pr dobrih ženskah.[/quote]
Veš, da sem fauš. 🙂
Spet pa vem nekaj novega….Recept za najti dobro žensko je, da si zdepiliran, poženščen in nosiš bel pas. 🙂
Si me nasmejal. Se pravi, če je moški odspodaj urejen je poženščen?[/quote]
Je razlika med urejenostjo in depiliranostjo tam spodaj, pa po prsih….
Prav tako pa ženska lahko živi s poženščenim moškim, pa tega sploh ne bo dojemala kot poženščenega, ker ji lahko takšen tip celo ustreza.[/quote]
Kaj je pa zate urejenost tam spodaj?
Sam, če smo si odkriti videt tipa poraščenega in neurejenega je res škifo, vsaj z mojih oči.
Še vsak dober komad, ki sem ga srečal, je imel zraven zrihtanega tipa. Ne rabno nujno bel pas, vsekakor pa k urejeni ženski spada samo urejen moški, nadišavljen, po tvoje poženščen.
“Pravi dedci”, v cunjah izpred 20 let, pa imajo seveda sebi primerne ženske. Čemu se sprenevedati?
Urejena frizura, pa naj bo zgornja ali spodnja, ne pomeni, da si postrižen na nulo oziroma zdepiliran.
Če moški ni metroseksualec in je poraščen, je zate neurejen ?
Pa čeprav je, še to ne pomeni, da imajo vse ženske takšen okus, ki so jim všeč fantki. In potem logično takšna ženska s takšnim okusom, zase ne bo priznala, da je slaba. 🙂
In vedno več jamranja in pritoževanja žensk nad pomanjkanjem pravih dedcev in hkrati pritoževanje nad poplavo poženščenih tipov, je pa seveda le naključje. 🙂
Urejen moški in metroseksualec pa sta dva različna pojma.
Kolikor vidim, imajo metroseksualci precej večjo izbiro žensk, kot “tapravi dedci”, tako da, ne vem o čem pišeš.
Pritoževanje žensk jemlji z rezervo. če bi emtroseskualci bili tako mimo, ne bi bilo tolk tipov takih in ne bi imeli nobenih šans pr lepih ženskah. Ti v bistvu samega sebe prepričuješ nekaj.
[/quote]
Urejena frizura, pa naj bo zgornja ali spodnja, ne pomeni, da si postrižen na nulo oziroma zdepiliran.
Če moški ni metroseksualec in je poraščen, je zate neurejen ?
Pa čeprav je, še to ne pomeni, da imajo vse ženske takšen okus, ki so jim všeč fantki. In potem logično takšna ženska s takšnim okusom, zase ne bo priznala, da je slaba. 🙂
Glej ti bom tako poskušala povedat. Če gremo na oralo boš sedaj rekel, da so tiste kocine spodaj njami ali kaj, pa govorim tako za moške kot ženske. Dvomim, da so tipi skozi depilirani, samo spremembe so dobrodošle, da ni vedno enako, ampak, da je tudi mal drugačno.
Ta dva stavka poveži, pa ti bo jasno kdo koga prepričuje. 🙂
In me zanima kaj bi rekle ženske, ki imajo doma moškega, ki ni zdepiliran. Če se strinjajo s tem, da metroseksualci poberejo lepe ženske, zato za kosmate moške ostanejo le manj lepe ženske.
Osredotoči se na kaj drugega, ne na kocine. 🙂
Pravi desc mora bit poraščen, malo smrdet po piru in švicu in s sabo mora nosit … kako je že nekdo napisal v eni drugi temi? Nožič?
Osredotoči se na kaj drugega, ne na kocine. :)[/quote]
Se pravi, da tebe ne moti pri ženski, če je spodaj džungla?
pobriti so večinoma peedri…tako pravi statistika
Osredotoči se na kaj drugega, ne na kocine. :)[/quote]
Se pravi, da tebe ne moti pri ženski, če je spodaj džungla?[/quote]
Zakaj ste osebe, ki ste tako zelo nagnjene k nekim modernim trendom, hkrati nagnjeni k pretiravanju in skrajnostim ?
Mogoče zato, ker zmanjka pametnih argumentov ?
Še en primer pretiravanja. Saj živimo v črno-belem svetu, kjer obstajajo samo metroseksualci in smrdeče kosmate opice. 🙂
popolen mimosunek in napača ☺
jaz svoje šanse realiziram … Robi… me pa kot šansa ne zanima ☺
Se pravi, da tebe ne moti pri ženski, če je spodaj džungla?[/quote]
Zakaj ste osebe, ki ste tako zelo nagnjene k nekim modernim trendom, hkrati nagnjeni k pretiravanju in skrajnostim ?
Mogoče zato, ker zmanjka pametnih argumentov ?[/quote]
Uffff ga pa pihneš ti s kakimi odgovori ali vprašanji.
Saj ljudje imamo različne poglede na svet, pač 100 ljudi 100 čudi, sam ne moreš rečt, če je nekdo spodaj podepiliran, da je poženščen, se ti ne zdi? Še enkrat naj ti povem, da so spremembe dobrodošle, da niso stvari v intimnosti monotone, tako z moške kot z ženske strani.
Mogoče zato, ker zmanjka pametnih argumentov ?[/quote]
Uffff ga pa pihneš ti s kakimi odgovori ali vprašanji.
Saj ljudje imamo različne poglede na svet, pač 100 ljudi 100 čudi, sam ne moreš rečt, če je nekdo spodaj podepiliran, da je poženščen, se ti ne zdi? Še enkrat naj ti povem, da so spremembe dobrodošle, da niso stvari v intimnosti monotone, tako z moške kot z ženske strani.[/quote]
Itak da je…. moški ki pretirano skrbijo za svoj videz so metroseksualci… in ne to ni nekaj dobrega…. namesto da bi skrbeli za svoje sposobnosti skrbijo za svoj izgled ki je domena ženske…. ne rečem da moraš bit zanemarjen kot si eni predstavljate… ampak tip ki se po celem telesu depilira PAČ NI MOŠKI… pa govorite ženske ali moški karkoli….
Ne morš pa se depilirat lai pobrit na nulo samo okrog kurca ker potem si najbolj smešen ko imaš po nogah in trebuhu kosmato zmes pa pobrito…
Babe jamrajo da ni več tipov ker so ravno taki tipi kot jih opisujete tukaj…. poženščeni in pičkasti….
Čaki malo, ko greš ti na oralo, daš celega v usta. Pa ne mislim celega, ko meri samo par cm. Ampak celega, ko meri več kot 10 cm.
Ali kako prideš do kocin.
Meni pa zdepiliran moški “tam spodaj” res zgleda, kot da bi gledala nekega fantka. Recimo sina. In definitivno mora biti razlika med gledati sina in gledati njegovega očeta. Kaj šele kaj početi z “njegovim”… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.