Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Res ne razumem zakaj mislite,da je moski tam od 40 naprej na vrhuncu in je glavni.zadetek za zenske..
Dragi moji tudi vam kakor nam zenskam leta nic ne prizanasajo in ce mislite,da ste privlacni mladim puncam se krepko motite,jasno je kaj jih privlaci tako kot je nam zakaj zenske v istih letih privlacimo mlajse tipe..
Vi si pa po forumih kr futrajte svoj ego kako ste na ” vrhuncu” v teh letih :))
Glih tolk kot me pa ce priznate al pa ne 🙂

Pusti nam sanje 😉

M111 :)))
Pricakovala sm plaz kritik ti pa tko,me je kr vest zapekla k sm drugac full prijazna in nekonfliktna oseba 😀
Seveda vam pustim sanjat ;))

@Ona: jaz tudi ne 🙂

Jaz sem v teh letih in mi prav dol visi, kako me vidijo babe. Mlade ali stare. Ne trudim se, da bi jim bil privlačen, niti nimam nobenih pretenzij okoli parjenja. To je vse že davno za mano in lahko samo čestitam sam sebi, da sem se znal pravi čas potegniti iz tega seksualnega vrtiljaka ven, ki tako obremenjuje vse okoli mene. Pa niti ni bilo težko, ker je svet spolnosti bolj ali manj ena sama prenapihnjena traparija.

El kr neki…ja vemo, si nam že večkrat predočil. Tako kot ženske niso zate, ti nisi za njih. Bolj kot se ponavljaš, bolj deluješ kot da se še nisi sprijaznil.

Ja no sej, a ni to fino? Človek rešen tega seksualnega bremena.

On si je nakopal druge sorte breme…svojo večno jamrarijo, negodarijo, ki vodi v bedarijo:)).

Ja sej v bistvu je bil njemu namenjen replaj, pa si spolzela vmes – no, pa je vseeno smiselno izpadlo 🙂

Ja, tejle moni so itak en sam jamr, jamr, jamr … kakorkoli jih obrneš. In kao babe nergamo. Heh, na pir bi jih blo treba pelat, da se mal sprostijo.

@AnaBanana
Vse lepo in prav ampak ko berem kake komentarje na monu sploh pa tukaj na MZ cveku,mi gredo lasje pokonci.Vse zenske po 35 smo nikakve,nam tiktaka bioloska ura,smo feministke ( ker znamo uporabljat mozgane in vemo kaj hocemo) skratka zenska ni vec zanimiva ko koza ni vec napeta in podobno..
Za razliko od nas so oni z leti zanimivejsi bolj privlacni..

Vem, vem. Jih “poslušam” že nakaj časa, pa jim je karkoli dopovedat bolj jalovo delo. Oni krasni, me obup. Sicer pa, kdo smo me, da jim bomo dopovedovale ali jih vzgajele. Japajade 🙂 Naj si mislijo svoje, če jim paše. Saj si jaz tudi 🙂

z € se bolje prikrije napake kot s šminko, pudri, kremicami … ☺

Ja, predvsem so vsi 30+ letni monovci vsi blazno loaded :))

računanje ti pa ne nese daleč ☺ … 30+ je lahko tudi 80- ☺

Babe sprijaznite se z dejstvi. Po 40em niste več zanimive in vredne občudovanja, kot brhke 20 letnice.

Sploh pa ne vem, kje zapuščene babe opažate množični pojav štiridesetletnikov, ki se ponujajo dvajsetletnicam? Moja generacija se v glavnem pred babami zateka v bifeje, ki so dovolj zanikrnega izgleda, da ni nevarnosti, da bi noter stopila kaka babetina in motila moške pivske obrede; tisti bolj športni se odpravljajo na kolesarske ture in gredo potem skupaj na pir; samski, ki se jim nikamor ne da, ker so povsod babe, žulijo piksne pred televizorji … Desci pri štiridesetih bolj ali manj silijo v moško družbo. Kakšne dvajsetletnice neki.

@Goldptič
Nam je to jasno vam pa ne,da smo na istem..tut vi se ne morete primerjati z 20letniki

Saj ne vem, kaj bi 20-letnica počela s starim dedom, ki ima vamp, škrta z zobmi in se sili s športom, da bi bolje zgledal. Ni panike, da bi ta kombinacija (40-20) bila nekaj običajnega in močno zaželjenega.

So prej babe tiste, ki poskušajo pri štiridesetih, celo petdesetih konkurirat generaciji svojih hčera. Kake vse patetike zganjajo, da bi zaustavile proces utrujenosti materiala. Razne diete, fitnesi, neestetska kirurgija, joga, pičke mile materine vseh vrst, na koncu pa vse zafrustrirane, ker desci raje po bifejih buljijo v fuzbal na ekranih, kot da bi pokazali vnemo za njihova mučena telesa.

Danes ima ženska pri 40-ih otroka starega približno 5-8 let, torej daleč od tega, da bi se pehala za hčerino postavo. Včasih dieta se danes imenuje zdrava prehrana. Včasih fitnes se danes imenuje skrb za telo, fizično kondicijo, do katere prideš na različne načine. Glede neestetske kirurgije si najbrž imel vas dede v mislih, ko posedate za šankom, žulite tistega špricerja in sanjate o boljšem življenju, statusu in stasu. Ja, totalno neestetsko za tiste, ki morajo to poslušati. Joga…kaj češ lepšega…pozdrav soncu.
Sicer pa, ne poznam dosti dedov, ki bi čepeli po bifejih (po moje je to bolj domena tistih nad 50). Kar se tiče fuzbala…ni boljšega kot da greš pred klub (ali je to klub tenisačev, fuzbalerjev…), poklepetaš z druščino in obenem še pogledaš tekmo. Mene to sploh ne moti, ravno nasprotno, ful je dobr.
Tko da…samo tebi se dogaja krivica…damnnnn.

verjamem, da ne veš, da tudi pri 80- tip dobro nateguje bejbe 20+ … ker ga pač ne fašeš od NIKOGAR ☺
itak pa ni važno koliko let ima tip, če zna z rokami božati babji telešček ☺

Ženskam so v glavnem na voljo neresneži iz diskotek in obupanci iz portalov. In nič drugega ni na voljo, to je ta vaša bogata ponudba, s katero se bahate, zdaj se pa odločite, kdo so vaše stranke.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si ti sam neresnež, obupanec iz portala, to še ne pomeni, da so vsi na tvojem bregu. Prej bi rekla, da si osamljen primerek. Procentualno je manj takšnih, ki jih opisuješ kot da so glavnina. Moraš iti kdaj ven, med ljudi, da dobiš pravi občutek, a veš.

Simpatičen in šarmanten 40-letnik, ki jih menda ne manjka na MONu, lahko privlači ženske v razponu +- 20 :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

verjamem, da ne veš, da tudi pri 80- tip dobro nateguje bejbe 20+ … ker ga pač ne fašeš od NIKOGAR ☺
itak pa ni važno koliko let ima tip, če zna z rokami božati babji telešček ☺[/quote]

a to si za šankom dopovedujete :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close