Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj te dandanes punce če jih samo prijazno ogovoriš, večinoma nesramno odjebejo?

Zakaj te dandanes punce če jih samo prijazno ogovoriš, večinoma nesramno odjebejo?

Imam eno vprašanje in sicer zakaj te dandanes večina punc, ki jih samo prijazno ogovoriš ali samo pozdraviš nesramno odslovijo. Par krat se mi je meni in mojemu kolegu že zgodilo na kakem žuru, da ko sva kako punco prijazno ogovorila, da naju je nesramno zavrnila, v stilu: odjebi…To se dogaja predvsem pri mlajših puncah, starejše so ponavadi bolj kulturne, pa tudi ne vse. A je danes to moderno, da punce odslovijo moške na tak nesramen način? Hvala za vaša mnenja.

Prevec gledajo mehiske nadaljevanke in preko druzbenih omrezij pravljicno zivljenje zvezdnic in pricakujejo princa iz pravljice.
Le kako se bi ti lahko z njimi primerjal 😉
No vse se vraca vse se placa.
Cakajo, cakajo in mnoge zamudijo priloznost. In kar naenkrat nikogar vec ne zanimajo
In potem tipicno vprasanje s tega foruma: kje so vsi moski.
Odgovor: lovijo 20 letnice 😉

Takšna je tvoja cena.

A že spet ti? Ene tretjič, če prav štejem?

Današnja družba je ženske pripeljala do občutka večvrednosti.
Ne zavedajo se minljivosti svoje lepote in reproduktivnih sposobnosti.
Greš na FB in si ogledaš stanje… Večina ženske populacije ima vse polno selfijev, lebih fotk s kakih dogodkov ali potovanje pa je manj kot tretjina.

Vedno naj se vsak pri sebi vpraša, kakšno energijo oddaja. Če nekdo dobiva same udarce, potem je tudi z njim nekaj narobe.

Vedno naj se vsak pri sebi vpraša, kakšno energijo oddaja. Če nekdo dobiva same udarce, potem je tudi z njim nekaj narobe.[/quote Čisto tebi podoben odgovor “Goldfish”!

Kaj pa če bi že enkrat spremenu taktiko in nehu špilat nice guya?

Ji rečeš ej mala a greva na burek pa jogurt? Zih se ji bo zdelo simpatično.

Never
chase
women
again.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close