Ikea ukinja vijake
Zaradi funkcionalno nepismenih debilov ala nekulturni, ki potrebujete youtube tutorial za zamenjat navadno žarnico, Ikea ukinja šraufe. Njihova navodila za sestavljanje so namreč “preveč komplicirana” in baje potrebuješ blazno nekega orodja (šraufciger).
Skratka, moderni “moški” niso sposobni sestavit nočne omarice po navodilih, sestavljenih iz dveh strani slik. Pozor, niti brati ni potrebno znati.
Kaj sledi? Ukinjanje sekret papirja, ker je to za vas preveč komplicirana operacija?
Ni čudno, da gre polovica bab med lezbače. Verjamem, da je to po sili razmer.
Na ubij se zdej
Temu transvestitu spet dogaja na polno.
Tečn/a si noben te ne more prenašat pa še zabit/a zapovrh.
Kot vidim, je tvoja skisana “pamet” že pozabila, da sem bila en teden nazaj… moški :))))
Kratka pamet, kratek spomin, kratek “privesek”… no ja, res ti ni lahko 🙂
Jst te dojemam kot tranvestita (že od samga začetka).
ja šit no … kako bodo pa babnice preživele brez gledanja svojih mačotov v rit, ko šejkajo med šraufanjem ☺
To že zdaj gledajo samo one od 40+ let. Mlajšim dedcem se rit trese samo, ko rignejo od pira.
Od dela ziher ne.
Glede na to, koliko ti na splošno “dojemaš”, se zaradi tega ne bi čist nobena sekirala :))))))
MON bi moral tudi ukinit Lepolasko.
a te že obe roki bolita od drka nanjo ☺ … probaj še s šraufštokom in kladvom ☺
dolgo je že kar ga je lepolaska/lepolasec dobiu v svojo/svoji luknji
Priznam. Že celih 19 ur. Predolgo :))))
a te že obe roki bolita od drka nanjo ☺ … probaj še s šraufštokom in kladvom ☺[/quote]
In poj se oglas en ka šrafštoka ni nit od bliz vido pa bi bil rad pametn.
Kaj bi pa ti s kladvom pa primežem delal? Si jajca preščipnu pa se po glav tolku das tok zabit?
Gost je že do zdej več pošraufal in… “pošraufal”… kokr boš ti samo povohal v celem lajfu :)))))) edino “orodje”, k ga ti znaš prijet v roke, brez da bi kaj polomu, je tisto ki ga imaš v hlačah. Pa še za onega rabiš pinceto.
Alo, tebe ni pa noben nč prašu. Zarad mene se dol dajejta al karkol že mata. Če je pr teb na domu špilal obisk toplo Khm! vodovodarja mene prav malo boli džoni. Vidva še za vajenca ne bi bla kaj da bi pametvala drugim kako je treba šrafcigr in ostalo “orodje” v rok držat.
Oglašajte se mi ko boste kaj konkretnga naredl, (se prav nikol). Ne pa da tu dolge jezike vrtite da bi vam jih še krava zavidala.
Je zelo značilno za take osle, kot si ti, da se znajo napihovat pred šankom, doma pa od vseh rokodelskih znanj funkcionira samo drkanje. Ikeine omare imajo namreč v tem trenutku še vedno – vijake.
Namesto, da z govoričenjem sramotiš moški rod, se vsaj potrudi, da boš končal osnovno šolo. Če boš dovolj vztrajen, ti bodo že dali tisto dvojko, ko se te bojo učiteljice naveličale gledat.
Pa še en dokaz, kako V RESNICI (in ne za šankom) reagirate vsi težki jebači, ko v živo vidite joške. Patetično do skrajnosti :)))))
Ma kaj jst… Ti si cela sramota za ženske… da pa tok prbito bitje obstaja… tega pa svet še ni videl.
Dej ne napihuj se tlele ka se boš še posrala od napenjanja. Driska tečna, boh ved kdo b te prenašal.
Kr zajebavaj se z zlimano žagovino. Ak ni za masivo, pa dihaj CH2O iz iverke če sploh veš kaj to je. Tebi itak ne more več kj dost škodvat očitn ker si že dist pokvarjena.
No, a si si pogledal video, si se prepoznal? Tak bebav obraz verjetno gledaš vsak dan v ogledalu. :)))))
Boli me džoni za tvoj video. Ne, nisem si pogladal če že zanima ker zelo verjetno ni nč pametnga. Drugega kot bedarij od tebe ni za pričakovat tako da se sploh raje ne trudi, da bi me očarala.
Visoko izobražen, razgledan, funkcionalno pismen,…potem pa take videje odpira na youtubu. Temu če je šiht drkanje kurca, za kej več tko ni sposoben.
Take teme nastajajo če daš prava glasanja zabitim in nesposobnim.
Pol bajte sem plačal s tem, da sem sestavljal pohištvo! Ikeo sem redno odklonil, ker smeti nisem hotel delati!
Trenutno je Ikea še vedno kvalitetnejša in cenejše od raznih bebavih slo masovnih ponudnikov, ki se jim zdi 3 mesece dobavnega roka za kuhinjo OK, pri čemer še dodatno čakaš mesec ali dva, da ti dostavijo jebene ročaje in nogice. Za resnično kvalitetno in masivno pohištvo, ki se danes dobi le pri boljših mizarjih po meri, pa raja na minimalcih pač nima denarja. Sicer se napihujejo po forumih in fejsbukih o škodljivi iverki – o tem, da bodo dali 8 jurjev za kuhinjo, pa lahko le sanjajo.
In to govori nekdo ki nima ni za burek niti blage veze o drugih. Mamo tišleraj dama, pa ti povem da ljudje z okolice pr nas stalno naročila pošiljajo. Stroji zasedeni na polno. Tisto ikeo si pa lahk nekam vtakneš. Razen dražjih artiklov je tisto navadno ceneno sranje. Da ne omenjam kartonaste mize ka jo je znanc kupu za v hčerino sobo. Ko je enkrat zadeva popila vodo jo je sam stran vrgu. Novo sem mu pa js naredu. Pa da ne govorim o poceni izdelkih visokega sijaja, to je šele veselje gledat po parih mescih rabe ko je vse spraskano, spisano in načeto po robovih. Pol pa pametuj
Navadna iverka s poceni oplastitvijo ala PVC ali melamin pa res ni nč od nč. To je najcenej kar lahko dobiš, ko pa enkrat voda zraven pride je konc. Tako je večina pohištva v ikei. Če že jemleš iverko mora bit vsaj ultrapas oz laminatna plošča povrh.
Forum je zaprt za komentiranje.