Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj smo Slovenci tako pokvarjeni ljudje?

Zakaj smo Slovenci tako pokvarjeni ljudje?

Obrazložitve prosim.

70 let tiranije?

Sanjaš?

Ne vem, zakaj si ti, jaz prav gotovo nisem. Vsem želim le dobro.

lp!

a da s(m)o? prvič slišim.

iz izkušenj pa tega tudi ne morem potrditi.

Kaj pa, če smo tako naravnani, da vidimo le pokvarjenost ?

Tudi jaz nisem pokvarjena pa sem Slovenka, moji prijatelji, znanci, kolegi tudi niso pokvarjeni pa tudi Slovenci. Tako, da ne vem no, v kaki družbi pa se ti sučeš, da imaš toliko pokvarjenih okrog sebe? Pokvarjenost je menda nalezljiva 🙂

Kaj pa, če nam najprej razkriješ svoje izkušnje, zakaj meniš, da smo pokvarjeni ?

Spet se posplošuje….

Ne smeš soditi vseh po sebi

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ker imamo pokvarjen sistem, ki dopušča to “pokvarjenost” in lopovstvo naših političnih ter gospodarskih elit, ljudi na vodilnih položajih, ki vodijo državo, ker so nedotakljivi tudi pred zakonom, ker nihče za nič ne odgovarja in se nikomur nič ne dokaže, saj je tudi pravica kupljiva dobrina. Poštenost že zdavnaj ni več vrednota pri (veliko) Slovencih, ampak vsi po malem častijo boga denarja, pohlepa in pridobitništva, seveda ne v svojo škodo, ampak na tuj račun, predvsem na račun delavstva pri nas. V Zahodni Evropi bi že marsikdo sedel za zapahi. Dobrodošli na Balkan!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

soditi po sebi, vendar ima avtorica popolnoma prav. Ko človek želi živeti normalno in v miru, te vseskozi nekdo podjebava, ponižuje, hoče ti vzbujati zavist, da on ima ti pa nimaš. ….No, če nimaš, je kar v redu, gorje, če imaš več kot on…….Ta slovenski narod je popolnoma na začetni stopnji…ne zna se obnašati. če ima možnost biti kje vodilni, se mu utrga,,,,,,,Sem Slovenka, vendar zaradi dobrega poznavanja drugih narodov, ki jih tudi Slovenci ponižujemo, me je sram, kaj je z narodom. Res je zloben in pol zavisti………
Ne razburite se, ko boste to prebrali, vse temelji na resničnih doživetjih in poznavanjih ljudi….
in to dobrih poznavanjih!

Kako pa ne bomo pokvarjeni če nas že od nekdaj vsi hebejo pardon en drugega jeb*.
Npr. greš v mercator in tiste luštne brez bpa flaške prodaja v akciji za 15€ in potem vidiš iste v Nami za normalno ceno po 9€. Da začnem pri najbolj enostavnem primeru. 🙂 Pa imaš eno uro visok pritisk.

Kamorkoli greš ti folk dela samo škodo, mularija mora vse razbit in pokozlat, noro res…. sem živela po svetu v kar nekaj državah ampak na kaj takega kot je pri nas težko naletiš….hm res se je za zamislit. Pa vsi mislijo da so boljši kot drugi. Še v šoping grem raje čez severno mejo kot da bi naše nadute prodajalke gledala…že ko v trgovino stopiš je ledeno ozračje sploh v kakšnih dražjih štacunah ko te najprej premerijo od glave do pet.

Pa tako lepo državo imamo….

to bi rada tudi jaz zvedla!!!!nevoščljivost na prvem mestu!!!!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Vidiš pa to le, če živiš nekaj časa drugje. Srce se mi para res kako ponižujoče za človeka je bivati tukaj. Strinjam se z vsem in tudi zelo s tistim: Dobrodošli na Balkan. Nimamo pa se na nič za naslonit (zgodovino ali velikost ali številčnost ali jezik ki ga veliko ljudi govori ali bivše kolonije ali sosede ki nas marajo ali poseben talent znan po vsem svetu ali naravna bogastva ali kulturo ali karkoli. Imamo veliko gozdov. In dostop do morja. To je pa to. In to nas jezi).

naj kdo definira besedico: pokvarjeni.

Slovenci smo povprečen narod s plusi in minusi.
Okrog mene so v glavnem dobri in pozitivni ljudje. Sploh prijatelje imam super in sem vesela vsakega dneva, ko se družimo.
Pogledam skozi okno, vidim sonce, nasmejane obraze … pa še vikend
Fajn je.

Jaz mislim da ima vecina brezvezne zakone, s katerimi se rogajo tistim, ki se v to bedo ne spustijo, sploh ce si samski, starejsi od 30 in nevezan.
Potem zdaj ko je brezposelnost, je en kup ljudi ki sprasujejo kako sem ce kje delam, klicarijo tudi mojo mamo, sprasujejo isto, da bi pa en mel kaj konkretnega zadaj za ponudit delo 40 ur na teden pa niti v sanjah ne, samo naslajajo se, ker ne delam oz nevem cemu klicarijo?
Delodajalci so katastrofe, sploh privat sektor, ker lazejo, kradejo, goljufajo vse kar leze in gre, ne plačujejo pa niti akontacije dohodnine. Tile imajo tudi zelo glupe in vase zagledane potomce, ki bojo se slabsi ljudje ko njihovi starsi.
Na ZRZS ni odziva, ko nardis enoletna javna dela, so ti ponudli vse kar lahko za VII.stopnjo izobrazbe.
Zdravnik se cudi cemu si depresiven, v skrbeh, izoliran od drugih – se bi vsi druzli, ce bi meli sluzbe 8 ur najmanj v sluzbi.
Tipi pa itak pokvarjeni, nenormalni, iscejo mlade brezposelne zenske,ki rabijo podporo, pogovor, druzbo zvecer, ampak ne, oni se bi samo sexualno izzivljali ker so asi prve lige, ker delajo za minimalca, punca pa je doma ker ima fax koncan.

za bruhat!!!

To smo Slovenceljni.

Praktični nasvet: poskusi z jelom zalo stare konzerve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close