Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ženske doživljate situacijo, ko vam pristopi moški

Kako ženske doživljate situacijo, ko vam pristopi moški

Zdravo!

Vidim da na se na tem forumu dost splošno piše o svojih mnenjih, za mnoga verjamem da so tudi iskrena, saj v zavetju anonimnosti so ljudje pripravljeni povedat kaj več kot sicer.

Sem mladi fant v zgodnjih dvajsetih in za sabo imam že nekaj manjših skupnih izkušenj z ženskami vendar z leti se potrebe in ideali vseh nas spreminjajo in opazil sem da na določeno časovno obdobje enak pristop ne deluje enako kot pred toliko in toliko leti na primer. Vedno pa me je zanimalo kako ženske doživljate če vam moški pristopi. Kaj je prvo kar vam pade na misel. Na podlagi česa si o njem ustvarite prvi vtis. Ali vas zajamejo kakšni posebni občutki? Kaj vas pritegne in kaj odbije v pristopu. Prosil bi za čim boljše opise, da dobim neko širšo sliko.

Zdaj… kako sem prišel na idejo teme. Pa stvar je preprosta. Prijateljice so me napeljale na razmišljanje o tem 🙂 Meni je prav pritegnilo pozornost ko mi je ena opisovala kako je to dober občutek, medtem ko nekaterim pristop ne pomeni drugega kot gnjavljenje… in mi je dalo misliti. Hotel sem celo sestaviti anketo ampak se mi je zdelo da bo vprašanje na forumu dalo bolj plodovite odgovore. Na kratko, če se obregnem ob stereotipe bi rad “razumel” 😀 žensko logiko in način razmišljanja.

Lp!

Odbija:
– primitivizem, direktno slinjenje in pametovanje, kjer je že manj inteligentni ženski v nekaj sekundah jasno, da bi tipček rad fukal..
– pretirano hvaljenje samega sebe, pravtako pretirano dajanje pretirano osladnih komplimenov

Privlači:
– pristnost, humor, pozitiven odnos do življenja, čeprav je sposoben zdravega cinizma , za kar pa potrebuje kar nekaj intelekta, razgledanost, a ne pametovanje in vsiljevanje svojega prav, iskren interes do človeka v celoti (ne samo do jošk, riti, pičke), ko ona nekaj pove, on to zares sliši, skratka, tip je inteligenten, razgledan, ne jemlje vsega smrtno resno, ima sebe rad, a hkrati ni obseden s sabo, zna poslušat, predvsem pa slišat drugega, je samostojen, odgovoren za svoja dejanja, zna se s svojimi strahovi, napakami spopadat na konstruktiven način, ima domišljijo, rad raziskuje (tako v seksu, kot tudi okolico)..

Se strinjam. Laz in pretvarjanje.

Prvo pravilo – bodi to, kar si! Če si bolj nagnjen k slinjenju, potem je prav, da imaš tak nastop. Tako boš vsaj dobil tisto, kar obeta na dolgi rok. Če boš šel izven sebe, se ti bo slej kot prej vrnilo. Skratka, hočem preprečiti to, da bi jokal na forumu, ko bi se ti vračalo.
In nas žensk ne moreš naštudirati, ker nismo roboti in ker ne plešemo tako kot vi špilate. Torej, kar pogubno, mislim pogumno!:)

Težko nalogo si si zadal.
Če samo pogledaš kaj sta ti samo ti dve napisali.
Lea39 bi, da si želiš sksat pa ji tega ne smeš (prec) povedat, za Fiši pa nikoli ne boš znal tako dobro špilat, da bi ona (s tabo) plesala…. 😛

Zdej pa bodi pameten… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja volja je trda 😉 od tu moj vzdevek. Sem po naravi rahlo optimističen a še vedno dovolj nazaj potegnjen da ne vidim samo rožic. Verjamem da je mogoče 🙂 hude filozofije v ozadju menda ni. Verjamem da so vse stvari lahko preproste če le ne kompliciramo.

Punce pohvalno. Nekateri odgovori klišejsko pričakovani nekatera mnenja malo frišna. Kar tako naprej pa bo počasi dovolj mnenj za vzorec 😉

Jao mularija, pa kva je z vami dans?? Ste res čist asocialni ratal?
Namest, da bi frčafele podil po terenu, ti tle na Monu zbiraš neke vzorce pa kao delaš eno analizo. Resno?!? :)))))

Kdo pa pravi da nisem aktiven 😉 ?
Navadno ste ravno največji modreci tavečji problematiki. Isti si ko moj kolega ki je ko ga poslušaš cel strokovnjak glede bab. Ko gre pa zares ga pa tam s šanka gledaš kako mu NE uspeva in si misliš svoje. Ne predpisuj ukrepov drugim če se jih sam nisi sposoben držat. Drugače obstaja zelo lep strokoven izraz za to. Nekonsistenca

Moja volja je trda 😉 od tu moj vzdevek. Sem po naravi rahlo optimističen a še vedno dovolj nazaj potegnjen da ne vidim samo rožic. Verjamem da je mogoče 🙂 hude filozofije v ozadju menda ni. Verjamem da so vse stvari lahko preproste če le ne kompliciramo.

Punce pohvalno. Nekateri odgovori klišejsko pričakovani nekatera mnenja malo frišna. Kar tako naprej pa bo počasi dovolj mnenj za vzorec ;)[/quote]

Tvoje vprašanje je narobe zastavljeno.
Ni napake v tem, da pristopiš. Napaka je v tem, da pristopiš na napačen način.
Kaj je “pravi način” to je…. nikoli končana zgodba.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Navadno ste ravno največji modreci tavečji problematiki. Isti si ko moj kolega ki je ko ga poslušaš cel strokovnjak glede bab. Ko gre pa zares ga pa tam s šanka gledaš kako mu NE uspeva in si misliš svoje. Ne predpisuj ukrepov drugim če se jih sam nisi sposoben držat. Drugače obstaja zelo lep strokoven izraz za to. Nekonsistenca[/quote]

Lejga, takoj se repenči nazaj. Ne bodi jokica …

Drugače sem ženska. In to še prov fletna, pa kaj, ko mi itak ne boš verjel. Res pa, da sem starejša od tebe. Ampak ravno zato vem kaj je dober moški in takega ženska želi obdržat za vedno. No, dobra ženska tudi ga.

Kakorkoli – 10 let nazaj so dečki vlekli čeljusti po tleh in se slinili v potokih, ne pa delali vzorce in analize. Wtf?! Ta cajt, ko ti neke teorije postavljaš, (eni) tvoji vrstniki seksajo in se crkljajo :)))

Res je, ne rasteš gor v enostavnih časih, ampak od analiziranja ne bo akcije, ne tko ne drugače 🙂

1)
Dobra ženska (mlada ali stara, nima veze) bo vedno zavohala dobrega moškega in mu sledila. Vedno. Zato bodi dober moški (kulturen, razgledan, samostojen, prijazen, empatičen in strasten) pa se jih boš moral otepat, ne glede na tvoj izgled. Torej, če hočeš dobro žensko, moraš bit dober moški. Pika. (Pa ne poslušaj lepolaske, ker to je hudo damaged shemale.)
2)
Ne fejkaj. Ne taktiziraj. Daj si karte na mizo – čisto enostavno – kdo ti zares si, se odloči kaj želiš, od tega ne odstopaj in imej svoj fokus izostren. Na manj ne pristajaš. Moški s fokusom je seksi kot hudič in mu enostavno želiš sledit. Kot droga :))
3)
Nobene ženske ne moreš z nobeno taktiko ali tehniko dolgoročno prepričat v nič. Vsaka tehnika ali taktika, ki ni tvoj pristen značaj, se slej ko prej izjalovi. Lahko je krajši ali daljši fukec, romanca, avanturica … lepo in stabilno razmerje pa ne more bit, ker je temelj napačen.

Vsak od nas svobodno izbira s kom bo in koliko časa. Tvoja edina naloga je, da skrbiš, da si ti dober. Da je ona dobra je pa njena skrb, seveda, če bo hotla ostat v tvoji družbi. In če boš dober moški, bo hotla.

V resnici je čisto enostavno.

Ponavadi se dekle ki zagleda moškega nekaj časa ozira kako je postaven in lep .
Če je to na plesu gre fant do punce ter jo prosi za prvi ples .
Vendar če je več deklet skupaj se potem kakšna skorajzi ter reče fantu rajši mene povabi na prvi
ples .
Ko to fant stori se podata roki in gresta na plesišče .

Navadno ste ravno največji modreci tavečji problematiki. Isti si ko moj kolega ki je ko ga poslušaš cel strokovnjak glede bab. Ko gre pa zares ga pa tam s šanka gledaš kako mu NE uspeva in si misliš svoje. Ne predpisuj ukrepov drugim če se jih sam nisi sposoben držat. Drugače obstaja zelo lep strokoven izraz za to. Nekonsistenca[/quote]

Drugače sem ženska. In to še prov fletna, pa kaj, ko mi itak ne boš verjel. Res pa, da sem starejša od tebe. Ampak ravno zato vem kaj je dober moški in takega ženska želi obdržat za vedno. No, dobra ženska tudi ga.

Kakorkoli – 10 let nazaj so dečki vlekli čeljusti po tleh in se slinili v potokih, ne pa delali vzorce in analize. Wtf?! Ta cajt, ko ti neke teorije postavljaš, (eni) tvoji vrstniki seksajo in se crkljajo :)))

Res je, ne rasteš gor v enostavnih časih, ampak od analiziranja ne bo akcije, ne tko ne drugače 🙂

1)
Dobra ženska (mlada ali stara, nima veze) bo vedno zavohala dobrega moškega in mu sledila. Vedno. Zato bodi dober moški (kulturen, razgledan, samostojen, prijazen, empatičen in strasten) pa se jih boš moral otepat, ne glede na tvoj izgled. Torej, če hočeš dobro žensko, moraš bit dober moški. Pika. (Pa ne poslušaj lepolaske, ker to je hudo damaged shemale.)
2)
Ne fejkaj. Ne taktiziraj. Daj si karte na mizo – čisto enostavno – kdo ti zares si, se odloči kaj želiš, od tega ne odstopaj in imej svoj fokus izostren. Na manj ne pristajaš. Moški s fokusom je seksi kot hudič in mu enostavno želiš sledit. Kot droga :))
3)
Nobene ženske ne moreš z nobeno taktiko ali tehniko dolgoročno prepričat v nič. Vsaka tehnika ali taktika, ki ni tvoj pristen značaj, se slej ko prej izjalovi. Lahko je krajši ali daljši fukec, romanca, avanturica … lepo in stabilno razmerje pa ne more bit, ker je temelj napačen.

Vsak od nas svobodno izbira s kom bo in koliko časa. Tvoja edina naloga je, da skrbiš, da si ti dober. Da je ona dobra je pa njena skrb, seveda, če bo hotla ostat v tvoji družbi. In če boš dober moški, bo hotla.

V resnici je čisto enostavno.[/quote]

Mi scusi signora 🙂

Od petih minut branja in pisanja po forumu me pa res ne bo pobralo se ti ne zdi? 🙂 Sem aktiven nič bat. Vprašanje je bilo informativno in ne potrebujem nasvetov za “pecanje”. Zgolj zanima me kako pristop doživljate ve ženske 🙂 That is all. Obljubim da je situacija tako enostavna kot vprašanje. Ni nobenih ovinkov za iskanje dodatnih odgovorov.

Drugi vidik je recimo kako sam doživljam zadevo kar bi bilo mogoče zanimivo za vas ampak ker nikogar ne zanima… 🙂 V glavnem razmumem bistvo povedanega. In hvala ker si vzamete čas.

1)
2)
3)

V resnici je čisto enostavno.[/quote]

Mi scusi signora 🙂

Od petih minut branja in pisanja po forumu me pa res ne bo pobralo se ti ne zdi? 🙂 Sem aktiven nič bat. Vprašanje je bilo informativno in ne potrebujem nasvetov za “pecanje”. Zgolj zanima me kako pristop doživljate ve ženske 🙂 That is all. Obljubim da je situacija tako enostavna kot vprašanje. Ni nobenih ovinkov za iskanje dodatnih odgovorov.

Drugi vidik je recimo kako sam doživljam zadevo kar bi bilo mogoče zanimivo za vas ampak ker nikogar ne zanima… 🙂 V glavnem razmumem bistvo povedanega. In hvala ker si vzamete čas.[/quote]
Kdo pravi, da nas ne zanima? 🙂

Mi scusi signora 🙂

Drugi vidik je recimo kako sam doživljam zadevo kar bi bilo mogoče zanimivo za vas ampak ker nikogar ne zanima… 🙂 V glavnem razmumem bistvo povedanega. In hvala ker si vzamete čas.[/quote]
Kdo pravi, da nas ne zanima? :)[/quote]

Nihče ni vprašal 😉

problem je, ker že ko samo pozdraviš punco ali jo pogledaš in se nasmehneš, že takoj ve da ti je všeč in želiš naredit korak naprej, zato postane sodnica, ki te bo ocenjevala po vsakem detajlu in če nisi popoln, nimaš šans. v teh asocialnih časih je pač tako, da vsi vejo, da vsak tak kontakt pomeni interes za spoznavanje, zato se mi zdijo pristopi totalno brezvezni, ker so samo različni načini, sporočilo pa je vedno enako – “všeč si mi, rad bi te spoznal”. živimo tudi v časih, kjer vsi vejo, da če nekdo pokaže interes, takoj pade v podrejen položaj, kar se jemlje kot šibkost, obupanost, včasih egoizem, in ljudje od takega zahtevajo, da jih očara, sicer se jim ne bo zdel vreden časa ali besed.

če povzamem na kratko: vsem nam grejo na živce oglasi, ker nam skušajo nekaj prodajati, pristopanje do neznancev pa je v bistvu oglaševanje sebe. in tako kot je oglaševanje zakamuflirano v vse možno, tako so tudi pristopi zakamuflirani v razne besedne igrice.

edino ene stvari še ne razumem – vsi dobri oglaševalci in prodajalci dobro nategujejo ljudi, zato jih ne maramo, ženske pa se dobrim pristopom še vedno ne morejo upret, čeprav se na koncu vseeno izkaže, da je bil le nateg (ne verjamem namreč, da tip, ki zna blazno dobro osvajati, takoj prvo oženi in ostane z njo do konca življenja).

Da, prodaja… analogija na marketing je tu dobra. Vendar zgrešil si bistvo. Tema naj bi bila namenjena ženskam da bi napisale kak anekdoto itd. Take stvati iz firbca rad kdaj pa kdaj preberem.

Pri meni je tako, da sem večino deklet “očaral” z retoriko. Pogojno mogoče tudi izgledom 😉 Znam bit gobec ampak hkrati gentleman z dobo mero samokritičnosti da me ni sama hvala 🙂 Pristopi so se pri meni vedno obnesli zanimivo. Sprva res mal nervoze ker niso vsi ljudje enako odprti za spoznavanje. Ampak navadno je vedno ven prišlo nekaj zanimivega nikoli pa nič resnega oz. samo dvakrat je zaštekalo ampak to je bilo res instant iz prve da je obema pasalo bit skup. Večinoma sem opazil da je v ostalih primerih ko medsebojni priblak ni tako močan najboljša varianta spoznavanja prek prijateljskih vezi ali znancev. Človeku lažje zaupaš in mu kaj rečeš, ga postopno spoznaš, če pa zares zašteka vmes pa tudi ni ovir za nadgradnjo. Zatorej tudi ne verjamem v pravljice ala “friendzone”. Samo enostavno logiko, si mi všeč, nisi mi všeč :).

sej tud prodajanje mora btii v pravi meri – ne samohvala, ampak zadosti dobro, da se prepriča potrošnika, pritegne pozornost.. vem da to ni bistvo teme, samo jaz gledam na pristope tako.
se pa čist strinjam, jaz se najpogosteje zaljubim v prijateljice ki jih že dolgo poznam in jim zaupam. zato imam tudi problem pri takem direktnem pristopu ker se v bistvu odločaš samo glede tega kaj vidiš, notranjosti pa ne moreš videti, tako da bi lahko ali pristopil do vsake ali pa nobene.. zato se sploh ne trudim spoznavat neki na silo. enkrat bom že srečal kakšno pa se bo kej razvilo 🙂

Ja revčki ubogi. Ženske vas kar (ob)sodijo na prvo žogo, namesto da bi vas sprejele z odprtimi rokami (in nogami). Seveda le tista in takrat, ko se vam sprdne. In le zato, ker ste se že rodili popolni.

Ni čudno, da so razni verski skrajneži tako popularni. Za vas je edina rešitev, da vam eno za 250 € prodajo v suženjstvo in prisilno poroko, drugače ga ne boste namočili. Omejenci.

Kaj si pa ti čudnega kadila 😀 forum za debato o politiki je drugje.

res je, prehitro obsojajo na podlagi nekih nerealnih pričakovanj, in karkoli od tega odstopa, jih odvrne. jaz se do vsakogar vsaj prijazno obnašam, ne glede na videz, pristop.. razen seveda če je agresiven.

drugi odstavek je pa brezvezen, želim si ljubezeni, zveze.. če bi si želel samo seksa, bi šel na kak žur in odpeljal domov kakšno obupano pijano lepolasko.

:)))) odpeljal domov lepolasko :))))))))))))
Ja no, kar haluciniraj. Vsako tele ma svoje vesele. Celo luzerske debele babe niso dovolj obupane zate. Niti v tvojih sanjah.

Je pa zanimivo gledat, kako me kao nikoli ne bi, v resnici pa vsi potiho drkate name. :)))

Pha, pha, phahaha. Drkat na pedra. Pha. Bljak.

Tazadnji odstavek zmaga 😀

Sanja svinja kukuruz a kukuruza nema. Zveniš kot obupan potrebnež :))

Da bi kdorkoli drkal na tebe bi morala prvo pokazat in dokazat reničnost fotke ki bi jo morala poslat in objavit 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kot da je težko prepoznat za kirga uporabnika se gre. Žalostno, da ga po x letih folk še vedno dojema kot žensko, pa naseda tem enim in istim foram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close