Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spoznavanje punce

spoznavanje punce

Živjo, sem Matej, star 37 let in bi rad spoznal punco. Malo sem sramežljiv, drugače pa iskren in preveč pošten. Vem, da danes vsak piše o sebi superlative, ampak….

Kwa pa bi rad spoznau?

Avtor, tebi se pa na daleč vidi, da si neizkušen.
Daj, če bi rad spoznal punco (ženske te ne zanimajo?), kaj naredi v to smer. Recimo namesto, da sem gor napišeš to kar si. Raje napiši oglas, daj kontatk, napiši kaj o sebi in seveda kaj iščeš. Verjetno ne 18 letno punco, ki pije, kadi travo, vse noči prežura, vikende prespi, ker ponoči žura.

Nimaš šanse, brezveze, katero dodano vrednost bi baba sploh dobila s tabo? Sramežljiv? Kaj pa naj si počne s takim?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si sramežljiv nimaš pri ženski nobene dodane vrednosti. Tudi, če maš ne vem kok keša, voziš ne vem kakšen avto, si cel mišicast, lepotec v obraz, prijazen, odgovoren, zrel, tralalala,…Ne deluje.

Preveč pošten je sinonim za zagrenjen.
Kako si lahko preveč pošten? To ne obstaja. Tako se ponavadi opisujejo ljudi, ki so zavistni, zagrenjeni, pesimistični, zdraharski, negativni, nesposobni karkoli doseči in so sosedom folž tudi prdca po dobrem kosilu.

Zbij si iz glave tak odnos do življenja, pa bo prišla tudi ženska.

Preveč pošten pomeni kvečjemu, da mu je premalo mar zanj in mu je bolj za druge. Se pravi, da gre v škodo sebi v želji da zadovolji druge.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem zakaj je treba pisat, da bi rad nekoga spoznal?
To je tako kot bi rekel, da bi rad našel mokro vodo….
Potem so tu še “superlativi”. Če se želi človek družit itak rabi omenjene lastnosti.

A česa več od suhoparnega oglasa, niste sposobni napisat na te strani?

Zivjo, rad bi spoznal normalno punco, s katero bi si delill vse. Po dusi sem mehkega srca, znam pa tudi se postaviti, ko vem da je prav tako. Nimam rad dvolicnosti. Glede izobrazbe sem dipl. Inzenir in redno zaposlen. Ob prostem casu igram ping pong in poslusam glasbo, kaksen dober film, itd…

Zivjo, rad bi spoznal normalno punco, s katero bi si delill vse. Po dusi sem mehkega srca, znam pa tudi se postaviti, ko vem da je prav tako. Nimam rad dvolicnosti. Glede izobrazbe sem dipl. Inzenir in redno zaposlen. Ob prostem casu igram ping pong in poslusam glasbo, kaksen dober film, itd…Iz kod pa si?

To je izrazito negativna lastnost, čeprav so taki ljudje prepričani, da so pozitivci.

To je izrazito negativna lastnost, čeprav so taki ljudje prepričani, da so pozitivci.[/quote]

o ti naša brihta 🙂

si se že oženu?

Ooooo aleksandra. Ne veš kaj, vmes sem se postaral, pa pamet me je srečala, pa sem se odločil, da bom kr sam ostal.

Je kakšna punca zainteresirana? Do sedaj sem imel eno ljubezen, vendar tako pač bilo. Aja, ne kadim in ne pijem. Več podrobnosti izdam na zasebnem pogovoru.
https://youtu.be/3BwzP1laWkQ

To pa še kako drži. Sem sprobala par te portalov za samske. TIpi, ki imajo napisano, da so pošteni ali celo prepošteni ali pa potem v pisanju napišejo, da so zato samski, ker so prepošteni… ti so točno taki kot jih opisuješ. Ponavadi potem še sledi cel roman o tem, da so samski, ker so tako prepošteni , njihova bivša pa pra., kur… in tako naprej.

Eni ste bolj pametni kot tv. Po drugi strani nimate pojma kaj vse bilo in kr komentirate kriticno. Kar se tice postenosti sem samo rekel kot je, nisem idealen imam tudi pomanjkljivosti, sem pa hotel dati do znanja kaksen sem. Zato prosim za komentarje samo punce, ker me le-te zanimajo. Cao.

Nav ti ratal stari.

Imaš prav. Bodi to, kar si, in zagotovo boš še naprej tako uspešen pri babetinah, kot si bil zadnjih 37 let. Zakaj bi menjal preizkušen recept? Šarmu sramežljivosti, iskrenosti, poštenja, mehkosrčja, enoličnosti, nekadilstva in antialkoholizma se še naprej ne bodo mogle upirat. Babe so mehke in upogljive, kadar si ti neomajen v svojih moralnih stališčih.

Imaš prav. Bodi to, kar si, in zagotovo boš še naprej tako uspešen pri babetinah, kot si bil zadnjih 37 let. Zakaj bi menjal preizkušen recept? Šarmu sramežljivosti, iskrenosti, poštenja, mehkosrčja, enoličnosti, nekadilstva in antialkoholizma se še naprej ne bodo mogle upirat. Babe so mehke in upogljive, kadar si ti neomajen v svojih moralnih stališčih.[/quote]

🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Greš v soboto ven v LJ ali MB (ali nekje pač, kjer ni preveliko selo za slovenske razmere), pa imaš zunaj bab, kakršnih hočeš, starih tam do 50…oni pa tu gor pišejo, jaz sem počesan, kje naj babo spoznam, ne moreš da verjameš…Ali pa greš k maši, same babe. Ali pa greš na debatni krožek, ali tečaj retorike, same babe. greš gledat art film, skoraj same ženske okoli tebe..Pubeci, vklopite malo domišljija, nehajte pisat na forume kako ste počesani in česa si želite in raje nekam idite…

Samski, kar poslusajte ga. 😉

Me je spomnil na eno studentko, ki mi je pred leti na tecaju retorike poskusala motivirati s besedami, da v centru Ljubljane zivi v 3 sobnem stanovanju, sama. 😀

A veš, da imaš prav.
Zdaj za maše ne vem, za nočne lokale tudi ne. Razni debatni krožki, tečaj retorike – same ženske. Isto velja za tečaje tujih jezikov, pilates, jogo, plesne zadeve, aerobika, rafting, plavanje, tečaj padalstva (tu so bili tudi tipi, poročeni in kup samskih žensk), razni izleti (na takih so pa pari ali pa samske ženske).

A veš, da imaš prav.
Zdaj za maše ne vem, za nočne lokale tudi ne. Razni debatni krožki, tečaj retorike – same ženske. Isto velja za tečaje tujih jezikov, pilates, jogo, plesne zadeve, aerobika, rafting, plavanje, tečaj padalstva (tu so bili tudi tipi, poročeni in kup samskih žensk), razni izleti (na takih so pa pari ali pa samske ženske).[/quote]

Na fitnesu nas je celo na spinningu več žensk. Pa na tečaju fotografije, risanja, slikanja, v pasji šoli, med prostovoljci (razen mogoče gasilci).
Ma kjerkoli sem bila v zadnjih desetih letih, da sem šla po nova znanja, nas je bilo več žensk. Verjetno vmes tudi kakšna samska.

Točno, na spinningu smo tudi bile skoraj same ženske :).
Pa na funkcionalni vadbi (ne vem točno kako se ji reče): 2/3 žensk, 1/3 moških.
Na tečaju za turistične vodnike, smo tudi močno prevladovale ženske.
Delavnice na temo komunikacije 100%.
Na tečaje jezikov (bila na več stopnjah, za tri različne jezike): če je moški prišel, je prišel skupaj s svojo ženo. Potem pa nas je bilo 15 v skupini, en moški je hodil dva tedna, tisti, ki je imel pa ženo zraven pa do konec tečaja :).

Tako, da ne vem, moškim pa res ni problem najti ženske. Na raznih izobraževalnih tečajih, vadbbah, potovanjih, izletih.

Aja, na raznih potopisnih, poljdunih predavanjih – skoraj same ženske.

Kar pomeni samo, da tisti, ki na forumih iščejo žensko, nimajo lajfa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close