VILI RESNIK
ŽIV PUNCE,
kaj si mislite o Vili-ju, je katera kdaj kontaktirala z njim?
lp
Ne, kaj pa si ti misliš o Anžlovarjevem Lojzetu?
Vili, je pa res čist mim. Kaki kmet !!!
Včasih, tega je sedaj že več kot 10 let je bil Vili meni osebno res faca. Takrat je pel pri Pop designu. To so bili časi. Sedaj se je pa že izpel. Ni več to to.
vili resnik?!?! hahahahahahahahahahahah
Klara, da nisi TI vili resnik?
On je pa full dober ljubimec, kdor zna pa zna;
lp
Ja ga poznam osebno (ne prijatelj, kolega oz. znanec). Zoprn zna bit kot driska, teži babam in se napihuje pred frocki in mladoletnicami. Poznam tud njegovo ženo, hčero in vem tud kjera je njegova trenutna ljubica.
Je tečen, varalica in zagledanec vase.
LP Nutel(j)a
bruhhhh!
se strinjam s teboj klara, res je kdor zna pa zna – pa full je v dobri formi
Mislm, da nima samo ene ljubice, ampak v vsakem slovenskem kraju saj eno, baje ima rad v ta z………..-, nastopač je, surlo pa tut full hitr potegne…..
se pridruzujem-kdor zna, pa zna..ampak saj ni tko dober..torej ima res v vsakem slov.kraju po eno ljubico..ha,ha..
ja kako pa žena in hči gledata na ljubico, a so mogoče frendice?
mislm, da tolk ima pa že soli v glavi, da se ne be šel izpostavljat al kako?
lp
No, zdaj smo pa zvedeli vse, kar smo hoteli / ali pa tudi ne 🙂 o še eni personi, katerega življenje se nas sploh nič ne tiče in bi nas torej moral eno figo brigat.
pa preskoči, če ti kaj ne paše,
saj ni obvezno čtivo,
saj mene tudi nč ne briga je pa zanimivo…….,
lp
p.s. na koncertih ima pa itak je imel in ima še vedno možnost izbiranja……. tiste, ki mu je ljubša, pa še domov jo odpelje
Jejhata, jaz pa Vilija poznam iz Barbarige, kamor hodi (ne vem, če še) na dopust. Prijeten, komunikativen, prijazen, pripravljen pomagati… Takega sem spoznala, ko se mi še sanjalo ni, kdo so Pop Design in pojma nisem imela, da je njihov član. In tako še dandanes mislim o njem.
Je pa res, da si nisem delala utvar, kako bi rada pritegnila njegovo pozornost, čeprav je maček in pol.
Totalen idiot.
Veckrat ga opazim na tekmovanjih, ker kao jaha.
Ful frajar, ampak blage veze nima.
Mene bi blo sram se pojavlat na tekmah, kaj sele se vazit okol….
hellou,
tudi sama sem bila z njim kar lepo obdobje, ponavadi po špilu, pa tudi tako zvečer ampak me je potem kar naenkrat postavil na stranski tir, ker je začela hodt na špil ena počka, ki jo je potem in jo še vedno domov vozi seveda all inclusive, pa mu ne bi zamerla, če bi me drugič saj priznal, se je pa izgovoru, da sem ga razočarala itd;
skratka brez veze tip, brez hrbtenice ……………..
se mi smili, jst sem bila pa tut budala, da sem bila z njim, ker sploh ne zna, sam vzdihuje prou naglas….
Pri nas je pel na prednovoletni zabavi in je zame totalen kreten….ves čas hoče biti v pozornosti in čisto vsako žensko oblaja..boga njegova žena,ampak verjetno ve, kakšen je:))…in najbolj smešno se mi zdi, da ne zna na pamet svojih besedil in ima zraven plonk listke,sramota:)
1. Tema
2.Globoka tema
3.Še bolj globoka tema
4………….
5…………
6…………
7.Vili Resnik
Joj, kako ste na nizkem nivoju, da tako popljuvate s polnim imenom imenovano osebo. Halooo!!! kako bi se vam to zdelo in bi slučajno ali pa ne slučajno vaši najbližji brali ta forum. Malo takta bi pa že lahko imele, tudi če ste bile razočarne!!!!
res je, ampak on je javna oseba, ne mormo se o sosedovem Jožet pogovarjat , kaj mislš!
Punce kaj si pa mislite o maci?
Maca ima prav.
Tako pač je, da so glasbeniki mal egocentriki, pa da svoj položaj izkoristijo, da še mim grede kako podrejo, žensek so si pač same krive, da nasedejo. Marsikater moški je isti, pa tud ženska, pa ni glasbenik. Poznam kar nekaj glasbenikov, vsi so si nekako podobni pri tem, pač, če nebi bli egocentriki, pa mal samovšečni, pa tako, pa če ženskam ne bi bili všeč, pač nebi uspeli. Ker se ne spuščam z njimi v kakršenkoli intimen odnos, ker vem kako bi bilo, tud če bi me mel kod za resno punco, še vedno vsi izkoristijo vsako drugo priložnost, zato smo raje prijatelji. In se tako da z njimi čit lepo shajat, celo ful rada jih mam, pripravljeni pomagat, pa še kapo dol pred nekaterimi, ker so res dobri na svojem področju. Ne bi pa komentirala kakega posameznika, ker s emi to ne zdi fer. Kaj je pa kak Vili Resnik drugačen od npr. Matjaža Jelena al pa Game over, čist isti so. To so pač moooški :)) Treba jih je sprejet take kot so, če ti pa ne paše, pač najdeš drugega. Sam je težko poiskat točno takega, ki bi ti v vsem ustrezal, sploh ga ni.
hehehehehe, dobr, da še kkšne vmes ne zapoje! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.