Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščete moškega, ki bi vas oplodil?

Iščete moškega, ki bi vas oplodil?

A ma res katera ženska problem dobiti seme? Sem že videl oglase, kjer je ženska iskala moškega, ki bi jo oplodil. Oglas ni bil dolgo aktiven, sigurno ga je hitro dobila. Zdele gradijo prizidek (vemo kje), imate vse na enem mestu. Prvo greste na pregled pol pa dol na gradbišče med malico. Samo pokažete pičko, malo dvignite kiklo, bodo že vedli kaj narest. Se lepo zvrsti 20 komadov, pa naj se od ta boljšega oz. bolj kompatibilnega prime sperma. Kakšno umetno oplojevanje neki.

Ja vemo, da se tipi radi ponujate. Noben ne bi seksal s kondomi, a ne?
Samo pametne ženske seksamo, ampak samo s tipi s kondomi.
Sledi seveda jamranje tipov, da kondom ni ok. Ampak vem v čem je problem. Oni bi radi oplodili.

Normalno. Oplodit je treba, do konca zarint, objet s kleščami in izbrizgat vsebino. Potem pa čakat a bo zjutri bruhcala. Ni boljšega, kot da potem zjutraj bruhca, to je turn-on. Mission accomplished;D

To je edini pravi test nosečnosti.

[img]https://thehuffmanpost.files.wordpress.com/2015/08/mommy-monday-morning-sickness-choke-on-vomit.gif[/img]

Pa še to. Ženske so kot komarji oz. komarke. Ko so oplojene sesajo kri, zato previdno.

Ja samski monovci upajo, da se ženske res hočejo oploditi. Potem pa nesrečniki jokajo tu gor, ko ugotovijo, da ženske hočejo kondome.

Kva je s temi tipi?
Samo na to študirajo kako bi zaplodili otroke. A da bi pa študirali kako boste skrbeli za te otroke, to vam pa ni, a ne?

A trot študira kaj bo pol? Itak bo že mrtev. To je naloga žensk. Mi samo oplodimo, na vas je da ocenite situacijo.
Včas so vedle, da mora imeti tip prvo hišo/stanovanje, potem 1leto zmenkovanja, potem POROKA, potem se je šele preselila k njemu in sta šele začela delat na otrocih. So imele take standarde. Si težko prišel do fuka, če je nisi poročil. Sedaj pa fukamo zastonj, za koji kurac bi si potem beton zalili ukol nog s poroko, če lohk fulamo brez tega? K da bi si tekač še koleno prestrelil, da bo večji izziv. We just react, we are men. We fuck, impregnate, its what we do. Ostalo je na vas drage ženske. Imate VSO oblast nad tem komu nastavite, kako se zaščitete in imate tudi ABORT CODES za nosečnost, ALL the control. Deci smo zato da fukamo in oplojujemo najboljše ženske k nam nastavijo pičko. To je naša glavna naloga, brez nesnage. Saj imamo samokontrolo pa razum, ampak vse na eni točki odpove, sploh v času. Je bilo pisano že včeraj mislim. 40letnik, ki ima 19letno tajnico, mikavno, lepo, napeto, k mu kaže gole pobrite gladke nogice in voljno mednožje.. je samo vprašanje časa kdaj ji bo izbrizgal seme notr. Največ kar lahko naredimo je, da se izogivamo “neprijetnih” situacij. Ker če bi “morali” spati z 19letnico, vsako noč v zakonski postelji, oba gola, me zanima kok še tako prijetnih in ljubečih moških, bi se lahko uprlo v recimo ENEM LETU. Haha, CLUELESSS BISHES, GTFO!

Vidim, da se je en besen možicelj razpisal pod različnimi vzdevki. Misli, da bo naselil še nenaseljene kotičke zemlje, ampak pozabil je glavno stvar…žensko, katero bi kao osemenjeval.

Nič ne skrbi, teb se ni za bati.

Pe der, prej bi rekla, da pri tebi ni efekta, če brizgaš v napačno luknjo. V kolikor si le zbača, si pravtako izvzeta iz osemenjevanja.

Da te ni sram!

Si ratala nervozna?:))))

Pejt se stehtat raje, takoj se je prepoznala.

Ali se tukaj ena piše “De Bela” ?

V čem sem se prepoznala?:)) Prepoznam takšne revčke in jim dajem upanje s svojo prisotnostjo. Samo kaj, ko se je usoda poigrala z vami.

Evo zdej nasledn post bo bajsa napisala, čutim.

Itak, ker sem prijazna in sogovornikom gledam direktno v oči. A kaj, ko se tako radi skrivate za stoterimi nicki in stoterimi gorami. Stopi ven, na plano, pokaži svoj u sran fris. Adijo.

Una k niti sperme ne more dobiti pa res ni vredna da ma otroka…

Vi, ki bi s taksnim navdusenjem osemenjevali vse kar je mladega, ste si ze kdaj izracunali, koliko vas bo to osemenjevanje potem stalo? Samo vprasam…

Mislijo, da je osemenjevanje zastonj in da ne povleče za sabo posledice plačevanja preživnine.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa saj danes smo moški revčki, ženske so super uspešne in izobražene. Mi damo samo seme, potem pa smo kot troti doma, dobimo otročka pa še preživino. Okusite lastno zdravilo:)

Wanna-be osemenjevalci najbrz se ne sluzijo svojega denarja. 🙂

Zakaj bi ga? Naj ženske dokazujejo kako so sposobne, bomo lepo kot troti v panju. Jedli pa fukali. Naj se dokazujejo, naj mi dokaže kok je dobra, naj služi 10k na mesec, od tega mi naj da 20% ALLOWANCE pa ji bom vsak dan rekl OMG kako si sposobna, da bo svoje komplekse servisirala, hehe. Najbolje, da mi zrihta še kakšno mlajšo študento, za pomoč pri delu oz previjanju otrok. Mal pomoči prav pride, saj te super ambiciozne so redko doma pred 17:00… Tud trot rabi družbo.

V bistvu me prav te dni ena poskusa prepricati, da postanem tak trot. Samo imam pomisleke. Kot zenska, ki se boji doma ostati. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close