Frišno zaljubljen in prvi šok
Moja prva tema tukaj.
zame in
Poleti sem slučajno spoznal eno fajn punco, no ona se je bolj zanimala zame in me na koncu povabila … sva začela hoditi,.Vprašal sem jo če se s kom videva oz. če je samska. Pritrdila je da je že kar nekaj časa samska.
prviseks je bil v začetku čuden, vsaj zame. hitro sva se sklekla in hitro me je zajahala, brez predigre.
No čudno mi je bilo to da je bila čisto suha in če je mene bolelo je tudi njo. To sem ji omenil pa je samo rekla da se bo že ovlažila.
Tako so minevali dnevi seksati je hotla kadarkoli in sva imela kar podaljšane vikende.
In potem šok. Prizna mi da je pred menjo imela avanturo in ostala noseča.
Otroka ni obdržala ker jo je fant po tem ko je zvedel da je noseča pustil.
Nekak sem to sprejel, pač njena napaka in njena bolečina.
In sedaj drugi šok. Se dobiva in mi čisto resno pove da je pred menoj spoznala drugega in da ji je z menoj lepše in da bo s tistim drugim končala. Kar je naredila pred menoj – ga poklicala in rekla da ima drugega in da je konec med njima. Seveda je rekla da nista seksala in da me ni varala z njim. ;(
Glede klica sem imel občutek da ga ni bilo, da je samo v slušalko govorila. ( ni bilo slišati glasu oz. če ti nekdo da konec ne rečeš samo ok pa konec.
Kaj naj si mislim po vsem skupaj?
A ti slučajno gledaš kake mehiške nadaljevanke? Sam vprašam, a veš. Ker moraš ločit med tem kar vidiš po TV in realnim življenjem.
Je pa še druga možnost: da imaš kakšno bolezen..duševno mislim..
Da si (še) peklensko naiven?!
Ok, pač vpašam. Ne gledam telenovel. Pač vprašam ker še skoraj nobeden ne ve da sva skupaj.
tisto da ni obdržala otroka še sprejmem, pač njena stvar
tisto da se je še z drugim dobivala sem pa čisto brez besed ostal in seveda da nista
Moj nasvet bi bil zate – pamet v roke.
Imaš možnosti:
1. Poiščeš punco, ki bo imela drugače pospravljeno podstrešje. Torej prekineš to vezo.
2. Če ti je s to punco res super, ostaneš z njo, ampak jo upoštevaš z rezervo. Torej bolj kot ljubico.
3. Se poskušaš z njo direktno in odkrito pogovoriti-brez njenega “bluzenja” . Le tako bosta mogoče kdaj par s kakšno prihodnostjo. Če ne pa ostaneta prvi dve možnosti.
Čudna je. Čustvene probleme ima. Verjetno je duševno neuravnovešena. Z moškimi poskuša čustveno manipulirat. V bistvu ne moreš vedeti, kaj od tega, kar ti je povedala, je resnica in kaj je laž. Torej, da je (bila) samska, ko te je spoznala, da je bila noseča, da je z nekom vpričo tebe končala (čeprav naj bi bila samska, ko sta se spoznala). Vse troje je lahko res, ali pa se ti je zlagala. S tako osebo seveda ne moreš biti v resni zvezi. Morda ima shizofrenijo. Pretvarjat se, da z nekom govoriš po telefonu je faking scary. Psihopatka.
Prejšnjemu je prikrivala kaj je bilo in je zvedel čez čas od drugih in jo je pustill
Tale pred menoj mu je povedala in jo je on skenslal.
Je pa še tole da kar veliko pije, to je da ko se dobiva je vedno par pirov.
Lej, bodi mož in ji povej, kar te moti. Ali pa ji napiši na list papirja.
Odkritost se v takih primerih izplača, tudi sam se boš bolje počutil.
Mislim, da bo njena reakcija ali taka, kot je bila tista, ko je po telefonu končala, ali pa jok, pa da bo drugače, da se spremeni…Samo malo je možnosti, da bo kaj drugače, čeprav je možno. Droga, mehka ali trda pa stvari ponavadi poslabša in folku pod vplivom ne moreš nič dopovedati ali zaupati, na žalost.
Stari v peto brzino pa dolge luči. Takih stvari ti pa ja ni treba. Edino če je res ljubezen tvojega življenja v kar dvomim ker jo nisi ti opazil prvi. Zajebu si boš lajf. Moje mnenje
Testiraj se za SPB, potem pa adijo… aja, pa bolje, da naslednjič spoznavaš dekle s “treznimi očali”. Seks ti ustvari neko čustveno povezanost, magari celo inducira zaljubljenost. Torej od takrat ne vidiš nič več trezno.
http://www.eharmony.com/blog/the-difference-between-lust-love-and-infatuation/#.WdbOlaKjOsc
Ja me je omrežila.
V začetku sva se na njeno željo skrivala, rekla je dokler nebo resno.
V začetku sem samo prespal pri njej sedaj je predlagala da bi se kar preselil.
Je pa naenkrat z njene strani upadla želja po spolnosti.
Povedala ti nebo kaj je počela pred teboj. Pač išče enega ki ga bo lahko vrtela okoli prsta.
Ti bo že kdo predlagal kako jo spronst,predem ona tebrpotestora ko si bo zaželela otroka
Na hitro.
Dela se da slabo seksa, da ti ne pokaže preveč. Ker potem bi spraševal kako in kaj. Da ji naenkrat No do seksa,ja dobila te je.
Reč ko da imaš fantazije analca v troje v javnosti in boš videl reakcijo
Tale ženska vsekakor ni nič kar bi človek hotel imeti ob sebi. Glede na to, da imaš številko 84 v nicku, predvidevam, da je to letnica tvojega rojstva in pri teh letih bi moral vedeti, da je ženska, ki jo lahko povaljaš že po nekaj tednih zveze bolj malo vredna. Trenutno si se znašel v odvisnosti od seksa, zato boš še naprej iskal izgovore, da bi lahko nadaljeval svojo telovadbo, ampak psihično te bo pa takšna ženska stala preveč. Škoda zdravja.
Po nekaj tednih zveze ali po nekaj tednih od prvega srečanja?
Je bilo kar v dnevih 🙂 od začetka veze.
Kot je že nekdo pisal, nimam nekih hudih izkušenj samo v sexu je bolj tako tako.
Je možno da mi ne pokaže vsega svoje ga znanja ali ga res ni?
Za tebe je tako ali tako vseeno. Če ti ga ne pokaže, je tako, kot da ga ni. Ali ne?
Še vsak je enko odgovoril, pusti jo, Se takšni osebi neda pomagati ?
Eden ji bo naredil otroka in kaj bo potem z njimi?
Gledam mlade mamice in ko dobijo svojega sončka so čisto pf, Po kakšnem letu dveh se pa začne otrok ji je odveč, fant/mož že po porodu…
Pomagaš lahko samo tistemu, ki sam zase išče pomoč.
Hočem povedat da so potem teme, bila sva zaljubljena, se poročila imava 2 otroka in je šla k drugemu.
Po eni strrani se mi smili po drugi si pa mislim da bom jaz ali en drug na koncu žrtev njenih fustracij. Je pa sedaj in biti mlada mamica, seveda ločena pred tem si pa najti drugega.
Koliko lahko preberem v drugih temah.
Nobeden nobene ideje, naj samo spakiram stvari pa grem ? Ona bo pa iskala naprej dokler ne dobi enega reveža ki ga bo zmanipulirala da ji naredi otroke in ko ji bo odveč zavrgla?
Če misliš, da je takšna, kot praviš, potem res ne vem, kaj še delaš z njo in tudi ne, kaj si želiš slišat od drugih.
To, kar se ti dogaja, je hipergamija. Sam si si kriv, da se lepiš na ženske, ki ne znajo drugače kot izbirati vedno novega in v njihovih očeh boljšega.
Če si ne postaviš mej, ko je to potrebno, te bo vsaka taka izkoristila za par krogov in nekaj denarja, nato pa te bo zavrgla. Gotovo je bilo že v času spoznavanja pri njej moč opaziti kake opozorilne znake o njenem razmišljanju. Bodi bolj pozoren na take reči in se ne zapletaj s potencialno problematičnimi ženskami.
84 v tvojem vzdevku je letnica rojstva, a ne? Če je tako, si star 33 let. Popolnoma nezrel, obupan in naiven. Nisi za nikakršno zvezo. Smili se ti? Z nekom, ki se ti smili, NE SMEŠ biti v zvezi. V zvezi si zaradi drugih razlogov, nikakor pa ne zato, ker se ti nekdo smili oz. zato, da pač z nekom si. Da je pred tabo poklicala bivšega? Močno dvomim in tudi ti (jaaaaa, reeeesl lahko govoriš v telefon in na drugi strani ni nikogar. Ali pa je govorila prijateljici. Celo prijatelju. In oba sta se potem fino zabavala na tvoj račun.)
Ženska se verjetno (občasno) dobiva še s kom. S tabo je zato, ker ji trenutno pokrivaš neke potrebe – drugačne spolne, finančne ali pa si ji samo ventil za psihično potešitev – 99 % sem, da si ji to, zadnje. Pustila te bo v trenutku, ko / če najde boljšega.
Forum je zaprt za komentiranje.