Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zdravnica

zdravnica

Ne vem kaj narediti, ampak – vedno bolj mi je všeč moja zdravnica. In to ne mislim samo po strokovni plati! Prav mučim se, da se ne bi izdala, kadar moram na kontrolo…Menjati ne mislim, kajti po stokovni plati je med top, vendar tako pa tudi naprej… Ko me pogleda…ah, potem pa še nežen kako je – seveda moram predihati preden povem situacijo. Včasih imam občutek, da ni enostransko, potem ponovno – ima prstane včasih, tudi poročni je videti (seveda ni to nujno)….
To sploh ni dobro, se zavedam, vendar – kaj pa če..??? Morda ji splh niso ženske všeč, morda pa? Naj sanjam, povem ali – ja, seveda ne bom. Trpela bom naprej ter čakala, da mine, najdem kakšno, ki me bo bolj prevzela ter mi misli odvrnila od zdravnice. Bil kdo kdaj na tem???

Očitno nihče ne ve kaj svetovati

Po moje bi bilo potrebno dobro premisliti kaj ti je pomembneje – kajti če izdaš svoja čustva, lahko kaj hitro izgubiš dobro zdravnico (vsaj trdiš da je dobra). Po drugi strani pa – morda pa res lahko odkrijeta kaj skupnega? Težko komentirati, če ne vemo kaj dogaja. Morda kakšno skromno majhno osebno darilce za prihajajoče praznike, in vidiš potem reakcijo? Se iskreno razveseli ali bo v hudi zadregi? In na osnovi reakcije potem razmišljaš naprej?

Ne povedat…..bo minilo.

p.s Dobrega dohtarja je danes težko najti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close