iščem sorodno dušo
Pozdravljjeni!
Sem samski fant star 30 let z 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika… Visok sem nekje 192 cm normalne postave, urejen, vljuden, iskren, preprost, vztrajen, komunikativen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola.
Že kar nekaj časa sem samski in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po praznično okrašenem mestu, druženju ob vročem čaju v teh mrzlih dnevih, praznovanje prihajočih praznikov, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje, zato bi rad spoznal žensko staro nekje od 26 do 36 let, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka in je katoličanka. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.
Moj kontakt [email protected]
OK, te bom kontaktirala poleti.
iščem iščem pa ne najdem
Forum je zaprt za komentiranje.