Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški prosim za pomoč

Moški prosim za pomoč

Ne bom na dolgo in široko razlagala zgodbe, res na čimkrajši način samo to.
Spoznala sva se, se zatrapala, iste želje, isti hobiji, iste prioritete.
Vse lepo in prav, močna privlačnost, sex po telefonu, vroče slike, seveda predvsem iz moje strani in čakanje na prvo “združitev”.
Pa mu omenim, kako ga bom dala v usta in sledi šok.
Napiše, da ima premalega, da je brezveze in mi sploh ne odpiše več.
Mene bo kap.

Moški a mi lahko razložite kaj to v resnici pomeni? Razumela bi, da bi rekel da ga ne privlačim dovolj al pa kakršnkoli razlog, ampak to. To pa me je čist vrgl s tira.

Da se je tako ponižal zato da me odžene od sebe?

Prosim pomagajte. Kaj naj naredim? Ima sploh še smisel rinit v njega in mu pisat?

Lahko na zs, tukaj ne bom, kaj, zakaj, kako.
Drugače, stran od njega. Nedozoreli …

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

mogoce. Tip je pac kret.en, se eden med mnogimi. Sem moski, zato me je se toliko bolj sram, ker se nekateri do zensk tako obnasajo.

Stisnil je rep med noge.

Pozabila sem upor.ime in geslo na tem portalu in se ne morem prijavit.

Torej roke vstran?
Ko bi le bilo tako lahko.
Pozabila sem še omenit, da je star 37, torej bi na svoja leta takšne stvari že zdavnaj moral predelat.

Glej, nima smisla se ubadat z njim. Mogoče ima tudi kakšno obliko psihične motnje, mom ali kaj podobnega. Moje mnenje je, da bo bolje če pustiš in si najdeš drugega..
Lp

Mogoče bi ga pa vseeno vprašala kaj je s tem mislil če ti je toliko do njega.

Prosila za razlog, vprašala.
Še vedno ni odgovora in ga očitno tudi ne bo. Bo potrebno misli usmerit v kaj drugega.

Pa tako iskreni so se mi zdeli njegovi poljubi. Pač nimam sreče oz.le kje jih najdem ?!

To je večni problem punc. Zakaj, ker podstreha v glavi ni urejena.
Prijavi se na novo na MON in mi pošlji zs. Tam bova lahko vse dorekla. Če ne želiš, pa naprej tako kot do sedaj. Napačno, žal.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Srečko razumem. Ali pa vsaj poskušam.
Sicer pa, le kaj si je moral misliti o meni, da ve kaj je zame malo in kaj veliko.

Daj, prijavi se, pa podebatirava. Drugače se boš grizla v nedogled.

Tip je dobro foro usekal – zrajcal te je, potem pa ravno pred “velikim finalom”, pa umaknil.

(aplavz)

To je tak k se tip dopisuje s kako samohranilko na badooju, use zmenen za srečajne, pole ji pa reče, pa da dans ne more ker ga jajca srbijo, ker je bil n vasektomiji, he he. 😀

Ne drezaj vanj, kajti če ima tvoje sexy fotke se ti lahko tako maščuje, da jih bo kje po spletu objavil, če mu ne daš denarja. Verjetno ga ne poznaš toliko dobro, da bi vedela česa vse je sposoben?

Ne da se mi registrirat.
V glavnem že nekaj časa vem, za kaj je šlo. Res bedn izgovor za nekaj, kar bi lahko čisto po moško povedal. Pol leta pred mano ga je zapustila ženska zaradi drugega in se odločila vrnit v času, ko sva bila midva skupaj.
Seveda jo je sprejel odprtih rok, mene pa pustil z zgoraj omenjenim izgovorom.
Tako da ja. Eni so pač idioti, nimaš kaj.
Moški, moški.

in ti si mu šla še vroče slike pošiljat, mal povej kakšna si, da bom vedel da si ti, če se kje na netu pojavijo lol

Reda radi jih je sigurno izbrisal.
Saj menda ni tako nor, da bi jih lahko videla njegova draga?!

Dobra šola za vnaprej, kaj čmo.

Če rabiš koga, da lažje pozabiš na tega prvega lahko probama tudi midva s kako slikco 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close