Skos bi mu visela okrog vratu.
Fantu bi skos visela za vratom. Vem, da to ni normalno in je posesivno, verjetno bi me tudi on odpikal. Ce mi ne odpise par ur sem cisto na zalostna in ga ful pogresam, ampak mu nic recem, ker vem, da ni prav (vem kjr
je in s kom, ampak bi skos mela njegovo pozotnost). Kako se vi borite s takimi obcutki, ima kdo nasvet? Nisva se se nikoli skregala zaradi tega, niti mi ni nic rekel ali namignil, ker se drzim nazaj in mu ne morim pretirano. Ampak bi najraje mu, ker ga vsako minuto pogresam.
kok pa imaš let, sej te bo minil men verjem, če ne prej pr 30 ko boš imela dva otroka pa polno obveznosti
Sej mu bo dost najedanja bo jitr zapecal kasno novo. bab je kokr ces:-))
Zrasli in spoznavali smo se brez telefonov, smsov, mailov. Tako smo morali avtomatično imeti zapolnjeno življenje, dicer bi znoreli. Recimo, moj je bil prekmurec, jaz ljubljančanka. Zaradi šolanja sva se videla 2x mesečno,telefon je bil v veži, da so vsi na ušesa vlekli, kadar sva se poklicala.
Meni je bilo bolj všeč tako, kot večno čakanje na sms.
Koliko časa pa hodita?
Meni se zdi vse v redu in normalno, tako čutiš, ker si zaljubljena, hkrati pa mu s tem ne težiš in se zadržuješ. Saj počasi se boš v sebi umirila in ti ne bo več tako težko dočakat, da te pokliče. Hkrati pa ne bi bilo slabo, če bi si življenje zapolnila še s čim, kar bi te navdajalo z veseljem in navdušenjem. Ali pa vsaj pojdi ven s prijateljicami itd.
Forum je zaprt za komentiranje.