iščem punco za resno zvezo
Pozdravljeni!
Tukaj sem z namenom, da spoznam nežno, simpatično, punca. Težko je najti žensko, sploh tisto “ta pravo”. Pravijo, da se zgodi, ko najmanj pričakuješ. Bomo videli, če drži Ustvarjeni smo za življenje v odnosu, v paru. In tako kot ti tudi jaz zdaj tukaj na tej strani iščem in upam, da se najdeva…
Sem 29 letni fant,velik sem pa 195 cm, sprednje postave, moji lasje so temni, moje oči zelene. Sem preprost, prijazen, izobražen, raziskujem, se potepam po mestu, v naravi, rad pogledam kak dober film ali serijo, zanima me tudi tehnične stvari, sem nekadilec in ne pijem alkohola
Želim spoznati punco staro od 25 do 34, ki je iskrena, preprosta, simpatična ,izobražena, pripravljena na spoznavanje, druženje, resno vezo, skupno družinsko življenje. Lepo bi bilo če bila imela krščanske vrednote in je nekadilka.
Če me želiš spoznati, se mi javi na: samskifant29mail.com
No pa da vidimo.
Primož
Na takšen način ne bo nič. Zgodi se res, ko najmanj pričakuješ, ampak tvoj problem je da trenutno nekaj pričakuješ. Sploh pa pozabi splet. Delaj tisto kar te veseli, najdi si interesne dejavnosti, ki te veselijo in izpopolnjujejo. Ko ne boš ničesar pričakoval bo prišla ONA. Nikar pa se ne vpisuj na dejavnosti z glavno idejo v glavi spoznati žensko, v tem primeru ne bo nič. Ne vem zakaj je tako, ampak tako je.
Dej, dej…beži van si iskat punco.
Ma kej si normalen ? 30 let imaš !
Ime me je boštjan sem samski nimam se otrok star sem 32 leti me zanimajo starse punce prosim samo resne tu je moj [email protected] mi lahko pisete!ali tudi mojo st 031 559 062 tu sms pa se popis kera bo ok lep dan vam zelim.
Pa točno to ti počneš. Iščeš dekleta preko spleta, hodiš na razne dejavnosti izključno z namenom iskanja dekleta, sploh pa ti na čelu piše “Iščem punco.” Vsaka zavoha da iščeš eno, samo da je. Samo da ne boš več samski. To ženske odbija. Vzemi se v roke, za začetek naredi kaj s sebe. Star si 31 let, kaj imaš pokazati?
Ne išči po netu, so že pisali.
Pokliči prijatle znanace, zihr ima kater kakšno samsko.
Bo pa punce pri teh letih zanimalo samo kaj imaš svojega.
Forum je zaprt za komentiranje.