Alenka Pinterič
Prebrala sem knjigo o Alenki Pinterič, ker je na koncu knjige omenila svojo bolezen, me zanima če kdo ve, kako je sedaj njeno zdravje, če še nastopa…
Pozdravljeni,
Google me redno opozarja na vse, kjer se pojavlja moje ime. Torej vam lahko odgovorim kar sama!
Najprej, upam, da vam je moja knjiga tudi kaj povedala…. Hvala, da ste jo prebrali.
Kar se mojega “Zdravja” tiče: na žalost se nizajo diagnoze, s katerimi se moram soočati, a se po levje borim proti njim. Sem vedra, dobre volje, če pa me kaj razburi, zelo glasno odreagiram.
Nastopanja na naši sceni sem se po tooolikih letih prenajedla, vendqar svoj glas lepo vzdržujem, sqaj je petje samo po sebi zelo zdravo!!! Doma imam skromen studio, nekatere moje posnetke lahko vidite in slišite na YouTube: Alenka Pinterič Videos And Much More, lahko kliknete link SingSnap, kjer dnevno kaj novega posnamem, tam me najdete pod izmišljenim imenom SIMPONY, sicer pa naredim bolj tam kot tu kakšno izjemico in nastopim v živo. Tako potujem sredi septembra v Chicago USA, kamor me je povabila njihova radijska / ena od mnogih/ postaja, ki prireja spektakel vokalistov in instrumentalistov, ki so po mnenju komisije, najbolj originalni in kvalitetni. Sem edina Evropejka in si štejem v čast!
Tu, doma pa me , razen na Festivalu “Popevka Vesele jeseni, oz., Narečna popevka”, ki slavi petdeseto obletnico, v živo ni za slišati.
Takole: kar je bilo je bilo!!!! Še vedno sama hodim in skrbim zase. Moj namen se je še naprej boriti. Oglašam se vam it Term Olimia, kjer sem na zdravljenju in huduh telovadbah. Je pa super!!!!
Bila sem izčrpna, mar ne?!
Vse lepo,
Alenka Pinterič
Gospa Alenka en moj poklon za vaše delo in vaš pogum pri soočanju z boleznijo.
Vse dobro vam želim in uživajte življenje.
Ooooo, kdo bi si mislil da dobim odgovor iz prve roke :).
Knjiga mi ni “dala miru” in sem jo prebrala v dveh kratkih večerih in enem dnevu na morju, ko sem skoraj pozabila it vsaj malo plavat, tako me je potegnilo v zgodbo 🙂
Hvala ker ste se oglasila. Srečno.
Alenka hojla!!!
A si se probala zdravit s kakšno alternativno medico, ker tile naši kaveljci (dohtarji) so ene uboge pare, ki samo podpirajo farmacevtsko industrijo, nas pa prekmalu spravijo v grob.Škoda nas je vseh za te oderuhe, zato raje poskrbi zase kako drugače.Ti pa želim vse najboljše !!!!
Nikoli nič od nje. Zapoje dve tri pesmi in nobenega dela več. potem pa dobra penzija,zasluge za narod ker jo mora poslušat. NA SPLOŠNO VSI TAKI KVAZI PEVCI. KI MISLIJO DA SO NADTALENTI.
net1 je naš dnevni, tedenski, mesečni nergač pod nešteto nicki. Alenka, ne ženite si k srcu zlobnih jezikov, saj v sebi so zelo nesrečni in prazni. Čimprej okrevajte in nasmeh na usta!
RESNICA BOLI. KAR JE ZAPELA JE TISTA OGULJENA KRAŠOVKA VSE OSTALO BEDA
ah, en tip, you are so predictable.
NIKAJ.
JUTRI DALJE SE STRINJAŠ?
Ej, hvala za odzive na mojo knjigo, hvala za obrambo pred nergači brez…., očitno pojma nimajo, kdo in kaj sem. V svojem življenju sem naredila ogromno, petje je le najbolj prepoznaven znak za mene.Rada bi, da bi bili ljudje sproščeni, polni notranjega miru, sočutni….
Nevoščljivost, povezana s poniževanjem izpostavljene osebe je žalostna.
Konec septembra potujem v ZDA- Chicago, kjer bom edina vokalistka iz celinske Evrope. Pa se prav nič nisem “ponujala”, odkrili so me organizatorji, ki iščejo zrele glasbenike, s tistim “NEKAJ”, ali X-Faktorjem, kar jih tako razlikuje od drugih glasbenikov.
Zastopala pa bom samosebe, saj sem jaz tista, ki se moram naučiti dve novi skladbi v stilu bluesa in jazza. No, če za Slovenijo nisem dovolj dobra, bom morda tam.
Hja, kar se moje penzije tiče, se lahko “Nergaču” le nasmejim v obraz. Nič več ne pojem javno, da bi kaj zaslužila, tantieme, ki bi mi pripadale, pohopsa nekdo drug /????/, sem brez “Sponzorjev”, torej popolnoma odvisna od same sebe, nikomur nič dolžna, pač pa drugi meni!!!!
Vsaj spoštovanje….
Bodite srečni!
Alenka Pinterič
Alenka, generacija moja, globok poklon za pogum!
Na dah sem prebrala tvojo knjigo že pred časom in ker so se najine poti tu in tam bežno srečale (a ti najbrž ne veš za to), lahko potrdim, da je knjiga napisana povsem verodostojno. Pravzaprav si bila celo prizanesljiva do kljukcev, ki bi si zaslužili, da bi jih razkrinkala.
Navijam zate, kajti uspeh v Chicagu ti itak ne uide!
Zdravo,Alenka!
Cestitke za tvoj nastop v Chicagu!!! Bravo! Mogoce se me vec ne spomnis,jaz pa tebe zelo dobro.
Pred leti si mi naredila krasne cevlje. “Alenkini semiski” so zal ze razpadli,spomin nanje pa je ostal.
Drzi se!
Lep pozdrav iz Dunaja, Bernarda
Alenko poznam kot odlično pevko. Izredno mi je všeč njena odkritost in humor. Kadar koli sem slišala, da bo gostja v kakšni oddaji, tv ali radijski, sem si vedno napravila uro, da ne bi slučajno pozabila. Gledati jo, poslušati je bilo zame res nekaj krasnega, saj kot pravim, jo izredno občudujem. Najbolj mi je všeč, ker pove zadeve brez dlake na jeziku. Njena knjiga je super. Net1 me zanima kaj si v življenju naredil, dosegel, da lahko tako grdo gobezdaš, nimam lepšega izraza za tvoje besede. Če ti nekaj ali nekdo pač ni všeč, ga pač ne gledaš in ne poslušaš, ni pa treba biti zaradi tega nesramen. Me prav zanima, kaj si dosegel v življenju?????????????
Alenka želim vam vso srečo in seveda moj poklon.
Stara, hudobna, jezna na ves svet, prepirljiva, maščevalna in arogantna…. rdeča komunjarka. To je.
Blagor ubogim na duhu….
Če je vaš domet le nekaj “Pesmic” velike umetnice Pin teričeve, ste Budalo! Alenka je rasna, žlahtna umeznica, ki se dokazuje kot pisateljica, igralka, pesnica, slikarka, dramaturginja….In, Bog vam pomagaj, neznano bitjece, pri njeni skromni penziji za vse te talente
komaj letos sem našla Alenkino biografijo in jo požiram
Jaz jo srečujem pri zdravnici, katero imava očitno isto. Jo vedno opazim (saj je ne moreš zgrešiti), a jo vzamem kot vsakega drugega sotrpina, ne kot znano osebo. Alenka Pinterič je še vedno ženska za hece, glasna, ampak…a nismo vse ženske takšne, ki smo naravne ter se ne pretvarjamo da smo neke primadone?
Ali pa nas življenje nauči, da znamo živeti s težavami ter se s humorjem vsaj malce zdravimo?!
Skratka – ženska na mestu. Pa lahko drugi govorijo kar hočejo.
Forum je zaprt za komentiranje.