Koliko je tukaj bab?
Nimam čisto nič proti ženskam. Samo zanima me – zakaj hudiča jih je na MOŠKEM ČVEKU več kot moških samih ????????
Ker v svoji frustraciji mislijo, da bodo tu spoznale pravega machota.
Hmmm…jaz lahko povem samo zase…tu sem, ker me moški zanimate! Ker me zanima, kaj in kako razmišljte, kaj vam je všeč in kaj vas moti, kaj si želite od partnerstva na primer, itd. itd…..da bi vas lahko bolje razumela…ali pa tudi samo sprejela, ker razumeti vas ni vedno mogoče…
Morda bi moral vprašati MOŠKE, zakaj jih je tako malo tu…da pač ženske “prevladamo”.
Saj…tudi meni bi bila všeč kakšna taka moška debata…taka, ki se odvija verjetno med moškimi takrat, ko ni nobene ženske zraven…evo, takrat bi rada bila muha na steni…samo enkrat…:))
LP
vidva sta pa re smešna!!!! niti slučajno ne iščem preko spleta tipa, ker se mi to zdi bed( sory če sem koga užalila, ampak to je moje mnenje), poleg tega sem v srečni zvezi z prekrasnim fantom, včasih ko brskam po forumih, pa pač pogledam še na vašega- zakaj pa ne-???? pogledam pač kake debate mate, kako razmišljate ….. nikakor se s tem ne mislim tu kregati z vami ali posegati v vaše debate o kakih vaših “moških” stareh, ampak pogledam pač kaj se kaj dogaja!!!!
pa brez zamere in pusa za vse
Bed pomeni postelja, torej se ti zdi iskanje tipa preko spleta postelja?
Ne razumem te.
jao ti si pravo tele, non stop si tu gor, tak ta drugega v življenju nimaš
Ne jao je gaj in ne misli na nič drugega kot tu ujeti kakšnega “machota” in se boji ženske konkurence.
dragi joško,
a lohk namest bab žensk, prosim
verjetn ti tud nebi blo všeč če bi en tvoji mami ali ženi ali hčeri reku baba, kajne? no upam
a si bil kdaj na ženskem čveku??
žal za nas, ampak na našem mi je bolj dolgčas, sploh pa mate kakšne teme ko sprašujete nas ali ni tako??
no a maš še kej proti temu da se tud na vašem čveku pojavljamo,
sej ne zahtevam da o rožcah govoriš, ampak ne mi pa rečt da se zvečer ne boš k njej zraven priplazil, no razen če si gej( nič ne obsojam, svaka čast)
ajdi, lepo bod
joško, bodi raje tiho, ker te bodo napadle. Kaj ne vidiš da je to moški čvek.
Enkrat sem se že jaz to spraševal, so me tako raztrgale, da še danes ližem rane. Sem raje tiho in pustim, da imajo tudi na moškem čveku (zadnjo) besedo.
Upsssss, napaka in nihče me bo razumel, Jao pa sploh ne (je bolj kratek) GEJ in ne GAJ – tiskarski škratek je bil na poti.
A tako kot ti?
Ne napiše se gaj ali gej, ampak gay.
In to je tvoj moški, ti pa si transvestit.
ti si pa največje tele
To rečeš zato, ker si krava?
Ja, jao to bi bilo po angleško vendar mi smo v sloveniji in naša abeceda ne pozna y, toliko v vednost, ker vem da toliko pameti pa nimaš, da bi sam kaj takega vedel, pravzaprav jo imaš možgane v velikosti gozdne jagode oz. na nivoju prizadetega triletnika, mongloidnega.
Jao upam da si že kdaj slišal in da ti je celo v glavi ostalo, da je Maša pravo žensko ime ampak ne ti bebec tudi tega ne veš!
Gay po slovensko je homoseksualec, še vedno ne gej ali gaj. Mogoče ti ne bi škodilo nekaj ur slovnice iz osnovne šole.
In še vedno se z mano pogovarjaš, ti transvestit. Očitno sem zate zelo pameten, da to počneš.
Če bi naš jao odkril, da obstajajo priročniki, v katerih se lahko kaj preveri predno se javno kvasi neumnosti, bi bil naš svet vsaj za odtenek lepši (ampak to pričakovati od njega bi bilo seveda preveč …).
Slovenski pravopis namreč predpisuje rabo besede “gej” za homoseksualca, dopušča pa tudi originalni angleški (pogovorni) izraz “gay”.
Če bi Ego dejansko posedoval kaj intelekta in ne bi govoril is riti, bi vedel, da je zgoraj pravkar ustrelil kozla. Če pa bi imel celo osnovnošolsko znanje in sposobnost branja, bi nedvomno ugotovil, da slovar slovenskega knjižnjega jezika ne poseduje angleške besede gay ali katerekoli njene izvedenke slovenskega slenga.
Joško!
Na moškem čveku kmalu ne bo več nikogar – ne žensk, ne moških… In za to bo šla hvala primitivcem na tem forumu, ki vsako temo izkoristijo za žaljenje, sproščanje svojih kompleksov, frustracij in tekmovanje v “intelektu”….. Ki ne znajo enostavno odgovoriti na vprašanje ali pa preskočit temo, če jim kaj ne paše. Preko tipkovnice so vsi blazno samozavestni. Včasih kaj z veseljem preberem ali pa tudi kaj odgovorim, če s tem komu pomagam. Zdaj pa me počasi mineva sploh obiskovat ta forum, na katerem “harajo” eni in isti bedniki.
Če bi jao dejansko posedoval kaj intelekta in ne bi govoril is riti, bi vedel, da je zgoraj pravkar ustrelil kozla. Če pa bi imel celo osnovnošolsko znanje in sposobnost branja, bi nedvomno ugotovil, da sem uporabil (novi) Slovenski pravopis (str. 587), ki je bil izdan lansko leto in ne SSKJ, katerega priprava se je začela pred kakimi 30 leti (ko so marsikje v svetu istospolno usmerjene obravnavali še kot bolnike).
P.S.: Se opravičujem za način izražanja, ki seveda ni moj, saj bo pazljivi bralec ugotovil, da sem si ga neposredno sposodil pri našem veleumu in mu ga seveda za vselej vračam v izključno last in posest.
Smrkica,
hvala Ti za zanimivo pisemce. Tudi poučno. Strinjam se, da je dobro vedeti kaj mislijo pripadniki drugega spola, ki je v naši kulturi označen običajno z “nasprotni”.
Ja – partnerstvo je seveda najvišja kakovost v sožitju obeh spolov vrste – človek. Pogovor o vsebini partnestva se pa verjetno res začne z pogovori o vprašanjih, ki si jih navedla.
Tu je vendar neka težava (vsaj zame) – zakaj je DOGOVOR med moškim in žensko težje doseči, kot dogovor med moškimi? Kako je z dogovorom pri
ženskah ?
Hm, če malo pomislim o tvojem predlogu – Saj moške sem ravno vprašal
pa je spet več ženskih odgovorov (če odštejemo jao-ta)!! :))
Da pa prevladate se vam pa samo zdi! Kakor kje!
Muha na steni je špijonaža, lahko tudi koristna, ampa ne podpira partnerstva, kaj praviš?
Saj imamo tale forum!?
lp
joško
meja,
hvala za puso – sprejmem.
Nobene zamere, le zakaj, samo pojasnilo, da ne mislim tega, kar si mi pripisala. Bodita s fantom srečna še naprej (in negujta to srečo, ker ni samonikla).
Mene zanima pa ravno to, kar nisi odgovorila; Tvoj “zakaj pa ne?”pove malo ali nič glede vprašanja “ZAKAJ JA?”.
Kregal se tudi sam ne bi, saj nisem mislil, da ženske ne smete sporočati v Moškem čveku – samo vprašam ! :o/
lp
joško
predraga Cat24,
bab je bolj kot ne ljubkovalno – ziher. Včasih tako ženi tudi rečem. Tudi če sem tedaj jezen, se ona smeje. !? Sicer pa se smejem jaz takrat, ko mi reče “dedc”.
Na ženskem čveku bil (priznam), vendar izključno informativno in PASIVNO!
Ja seveda; sprašujem Tebe, ampak si TI ZAČELA !!!!! 🙂 Moje izhodiščno vprašanje je bilo pa moškim namenjeno. Ali mogoče sodelujoče ženske ne zdržite “pritiska” in morate odgovoriti tudi če niste vprašane ?!
Nikakor nimam nič proti, da ste ženske zraven – NASPROTNO, veseli me in se (če dovoliš) kar nekako zabavam.
Ne, ne,… priplazim se pa ne in se nikoli nisem. Morda je bilo nekajkrat tisto ..saj veš… najprej nogca, pa potem rokca itd.. Me je tudi motilo, če je kakšna ženska kdarkoli se hotela ali vsilit ali priplaziti k meni. A se Ti to ne zdi preveč ponižujoče – za oba?
Nisem in se še kar uspešno učim tolerance. Ali lezbijke tudi ne obsojaš ?
Vsekakor bodi tudi Ti lepo in hvala za odgovor!
joško
Forum je zaprt za komentiranje.