Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Z veseljem bi te spoznal

Z veseljem bi te spoznal

Pozdravljeni!

Sem prijazen, preprost, urejen, izobražen ter samski 30 letni fant, ki išče resno zvezo. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, zanima me tehnika, šport…

Želim spoznati partnerko, staro nekje od 26, do 36 s katero bi skupaj hodila na sprehode, v kino, preživela prosti čas v naravi, se imela lepo, se pogovarjala. Ženska, ki je zvesta, resna, ne laže si želi nekega dne ustvarit družino, je katoličanka in nekadilka. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Če sem te prepriča, ter tiste, ki se najdete v opisu mi pišite na [email protected]

Te je kontaktirala kašna baba?

A to pa tebe jebacha ful zanima? Pha ha ha…

Na tak način iščeš že od 3.3.2017. Kaj ti to pove?

Javi se.

A to pa tebe jebacha ful zanima? Pha ha ha…
[/quote]

Tebe je kasna? ahaha nobenaa ane:-)))

Javi se.
[/quote]
Poišči si PRVO POMOČ!

Tebe je kasna? ahaha nobenaa ane:-)))
[/quote]

Nočeš vedet. Za razliko od tebe sem registriran..

Nočeš vedet. Za razliko od tebe sem registriran..
[/quote]

Zakav nocm vedet??

Zakav nocm vedet??
[/quote]

a teje kasna kmetavzarka?:-)) pol je baba zatbb:-))))

Kaj pove?

mislim, da imaš malo previsoke standarde. zakaj pa mora biti katoličanka ali nekadilka? če je drugače super oseba in je kompatibilna z vsem ostalim, kar ti je všeč? je to res tako visokega pomena zate?
kaj pomeni zate “si ne laže”? v kakšnem smislu?

Od kod pa si ti in koliko stara, če lahko vprašam?

Pozdravljena!

Da odgovorim na tvojo vprašanje. Ženske ki kadijo me odbijajo in mi to ni vščeš pri ženskah zato iščem žensko ki je nekadilka. Rad bi spoznal tako žensko ki je katoličanka, ker sem tudi sam katoličan bi pa tudi dal kaki drugi možnost ki ni katoličanka saj sem napisal v objavi, da če izpolnjuje vseh kriterijev mi tudi lahko piše ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga dobim. “Si ne laže” da je iskrena do svojega partnerja oz fanta.

Pozdravljena!

Da odgovorim na tvojo vprašanje. Ženske ki kadijo me odbijajo in mi to ni vščeš pri ženskah zato iščem žensko ki je nekadilka. Rad bi spoznal tako žensko ki je katoličanka, ker sem tudi sam katoličan bi pa tudi dal kaki drugi možnost ki ni katoličanka saj sem napisal v objavi, da če izpolnjuje vseh kriterijev mi tudi lahko piše ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga dobim. “Si ne laže” da je iskrena do svojega partnerja oz fanta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close