Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož me je

mož me je

Seveda na koga bo ženska jezna, kot na moža – malo heca malo resnice. In kaj je naredil – da malce dam primer….ne gre k sosedom, če imajo obisk (čeprav sva bila povabljena drugi obisk prišel nenajavljen). Kljub temu, da še enkrat povdarijo, da naj prideva, kljub dodatnemu obisku – ne on ne gre. Mu je nerodno pred nepoznanimi. In ne gre. Sva povabljena k prijateljem v drug kraj – prvo preveri, če ja ne bo še kdo prišel. In še več takšnih cvetk. Potem pa pride k njemu ena stranka, večkrat…in naenkrat bo o njej vedel vse, dal osebno številko, poznal celo družino…a tu pa nima treme, ga ne motijo nepoznani. In ne, ta ga je povabila celo domov, sta prijatelja….Po enem mesecu in petih srečanjih? Pritisk imam tristo, ker pozna ljudi več let, pa ne komunicira tako, kot s to osebo. Po telefonu sta kot šolska prijatelja, zafrkancije, smeh, čvek….Le kaj ima

Tvoj mož je v stranki spoznal sorodno dušo. Ob njej je sproščen, ker ji lahko popolnoma zaupa, ker se čutita na nivoju duše. Lahko je to, kar je. Ni se mu ni potrebno pretvarjati, truditi, igrati neke vloge, kot jih najbrž mora pri sosedih, “prijateljih”… Končno je zadovoljen in srečen. Ko srečaš takega človeka, si zelo rad z njim, ker si pomirjen. Se ti zdi, da si našel tisto, kar si iskal,

Morda, a vendar – naj ne bi potem zaupal meni kot zakonski partnerki, kako se je ujel s to osebo? Ne pa da slučajno izvem iz pogovora med njima? A mi ne bi vsaj po pogovoru zadeve obrazložil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close