Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nekateri homoseksualnost primerjate ali celo enačite z zoofilijo in pedofilijo?

Zakaj nekateri homoseksualnost primerjate ali celo enačite z zoofilijo in pedofilijo?

Ne razumem vas. Ali ste res tako primitivni in nerazgledani ali s tem samo zlivate svoje predsodke? Namreč:

Homoseksualna zveza je zveza med dvema ODRASLIMA osebama. Torej je ljubezen ali poželenje obojestransko (razen v primeru posilstev, seveda). Isto kot pri heteroseksualcih. Razlika je le v spolu. Homoseksualci nimajo poželenja nad otroci, kar marsikdo še vedno enači. Tisti, ki imajo poželenje nad otroci (me kar zmrazi) so pedofili ne glede na otrokov spol. Zoofili pa imajo poželenje zgolj nad živalmi. Kaj imajo homoseksualci s tem, ne razumem.

No, po mojem sem dovolj obrazložila.

Vidiš, dokler nisi ti začela s tem na veliko, na dolgo in široko, meni kaj takega še na misel ne bi prišlo, v sto letih ne.
Primer prikrite antipropagande zelo verjetno.

Verjemi, da tudi meni ne bi prišlo na misel, sem pa na žalost to prebrala in zasledila na tem forumu.

Verjemi, da tudi meni ne bi prišlo na misel, sem pa na žalost to prebrala in zasledila na tem forumu.
[/quote]

In tvoj način upiranja je tak, da odpiraš nove velike naslove in nove teme o tem?
Kontraproduktivno, oziroma po mojem zanalašč.

Vse je to huda duševna motnja, mnogi homoseksualci so hkrat tudi pedofili.

To je huda neumnost. Ne, ni res, da bi velik del homoseksualcev bil tudi pedofilov.

Ne? Kaj pa je recimo bacha bazi in kdo so bili obiskovalci v največjem številu na Tajskem, dokler je še cvetela ponudba miljoan in pol dečkov letno za spolne zlorabe? In kdo jih je potem odmetaval v Južni Ameriki na ulice? To je vse ekstremno moteno in izrojeno, zaradi razmaha tovrstne motenosti in izrojenosti v obsegu kot ga imamo danes, so propadale celo civilizacije.

A vidiš, kako slabo bereš. Seveda ima lahko pedofil nagnjenja do istega spola. Iz tvojega zapisa se pa žal sklepa, kot da pedofili, ki zlorabljajo deklice, niso spolni izpirjenci. In ja. Temu se reče nerazgledanost.

Niso geji tisti, ki seksajo vsevprek. Lobi z ukradeno identiteto hoče spravit v vsako državo novo ideologijo, teorijo spola. Še predno lobi dobi vsa pooblastila, se začne preobrazba družbe – z napadom na družinski zakon in postopno uvedbo certifikatov. Brez legebitrskega certifikata ne bobiš službe in podjetja brez tega ne morejo poslovati.
Če hočemo razumeti povezavo med pedofilijo in legebitrsko ideologijo, moramo poznati njihovo teorijo spola. Ta pravi, da spol ni stvar biologije, ampak družboslovja. Da spol ni prirojen, temveč privzgojen. Snovalci te teorije negirajo kompletne empirične dokaze medicine, biologije in antropologije. Brez ene same študije ponudijo svoj novi, moderen pogled na človeka kot spolno bitje, ki pravi:
1. Biologija nima vpliva na spol. Obstoj samo dveh spolov je tiranija narave nad človekom.
2. Spol se tekom življenja menjuje.
2. Spol je družbena kategorija, ki nima veze z biologijo. Je le plod identifikacije z biološkim spolom. Važno je tole, ko pravijo, da identifikacija poteka po dveh poteh:
a) Pot jezikovnega poimenovanja. Ko otrok sliši, da ga imamo za dečka ali deklico, se začne enačiti z biološkim spolom. Zato je nujno, da se iz besednjaka umaknejo in zakonsko prepovejo besede kot so oče mati, sin, hči, brat, sestra, moški, ženska… in se nadomestijo z nevtralnimi: oseba, starš 1 in starš 2.
b) Zaradi prepovedi incesta: ker je incest zakonsko prepovedan, ustvarja prisilno identifikacijo otroka z biološkim spolom. Zato je nujno, da ukinemo incest kot kaznivo dejanje.
Prepoved omenjenih besed se že dogaja v državah s spremenjeno družinsko zakonodajo. Ko je ta korak svojen, frči iz zakonodaje incest, nakar je pot do pedofilije popolnoma odprta. Od tod do zoofilije je samo korak.
Zatonu vseh civilizacij je botrovala nemorala in tudi mi zahodnjaki smo na tej poti.

to res.

isto sranje, drugo pakovanje.
Ne eni ne drugi in ne tretji niso normalni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close