Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek naravna kozmetika in splet

naravna kozmetika in splet

Pozdravljeni,

pozna kdo kozmetiko, ki prodajajo na Vaš link ?

Ne poznam 😛

Za praznike sem kupila par kozmetičnih izdelkov in mila. Zelo dobro dišijo in ne mastijo kožo. Sprovala sem tudi konopljine izdelke in sem kar zadovoljna z njimi. Priporočam.

Sem kupil za moske in sicer after shave. Odlicna zadeva. Disece in kozo naredi mehko. Priporocam vsem, ki so jim vsec konopljine kozmetike.Vaš link

Po dolgem premisleku sem se odločila kupit konopljino kozmetiko na Vaš link. Prepričalo me je osebno, ker iščem bioizdelke s certifikatom in tam jih imajo. Sem ostala zelo zadovoljna z kremo za obraz, ne masti in mi pušča kožo mehko in svilnato.

Tudi jaz sem kupila konopljino kozmetiko in moram reč, da je super.

Hvala za informacijo. Rada imam ekolosko kozmetiko, ker se cenim in svojemu telesu privoscim le najboljse. Ne zgleda mi prevec draga.

Tudi meni se ne zdi draga. Pa sem vzela kremo za roke je odlična, ne maže in odlično diši. Priporočam vsem.

Priporočam! Zelo sem vesela z njihovo konopljino kozmetiko. Tako naprej.

Se kupila kreme za obraz. Odlične in so povsem naravne, kar ne škodi Vaš link

meni odgovaja tudi ta kozmetika tudi ni draga http://www.monna.si/izdelek/naravna-krema-za-roke/

Sem ostala zadovoljna z njihovimi artikli za obraz Vaš link

Zaradi problematične kože uporabim naravno kozmetiko, ki je lahko dražja ampak deluje drugače na koži in jo mi ne suši. Kupila sem na Vaš link kremo za obraz. Mi je bila kar všeč, ker ne masti kožo in dišeča. Sem imela kar dober občutek in sem ostala zadovoljna. Bom še kupila pri njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close