Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek družba dominantne, samozavestne intelektualke

družba dominantne, samozavestne intelektualke

Lepo pozdravljeni 🙂

Ne uspe vedno in vsakemu, a lahko uspe samo, če poskusimo -zato:
Vesel bi bil družbe neodvisne, samozavestne, vsaj malo dominantne in markantne ženske; da prav ste prebrali, všeč so mi lovke, ki doma nosijo hlače. Zazeljeno
je, da si mojih let ali še boljše- starejša od mene.

Sem samski moški v drugi polovici dvajsetih; prijeten, zzanimiv in razgledan; filmski, knjižni, športni in še kakšen entuzijast, ki ne izpusti prilike za potovanje, klepet ob kavici zraven Ljubljanice, koncert. .

Ne izsiljujem ali pričakujem nič, sem pa odprt za poljubno druženje ali le občasen spletni klepet ali mail…

Vem kaj pomeni izpostavljanje na tak način v Sloveniji, pa čeprav je le nedolžen spletni forum. Vsi samooklicani Freudi, ciniki, dajte si duška prosto po Prešernu. Nisem spletni bojevnik in oglasil bom se le v primeru kakega vprašanja gospodične, ki se najde skromnem opisu.

Bodite lepo 🙂

Sem skoraj ta prava, samo nisem gospodična. Sem gospa, namreč imam službo in izobrazbo tako, da že dolgo nisem več gospodična.

Pozdravljeni,

Mi lahko pošljete zasebno sporočilo, mail recimo?
Sam vam ga ne morem oziroma ne znam, javno ne bi objavljal mojega e-naslova, saj veste – enkrat na spletu, vedno na spletu.

Sicer pa super opis, upam, da vas berem kmalu 🙂

Lp

Margot je taka, samo že krepko zasedena. Vem, jaz tudi točim krokodlilje solze…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hehe, Spider, registriral sem se danes ampak forum prebiram pa že nekaj časa Oba sta daleč od teh vod, seveda ti kot podrejen in ona kot dominantna…

Hahaha, joj kaj vaju bom pretepla :))))
Pajki, pa a jaz res zgledam tako grozna. Pa ne nooo :))) Pa jaz umrem, da imam poleg sebe nekoga, ki bi se mi podrejal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne, ne zgledaš grozna. Deluješ prava baba. Grem stavit, da so ti dedci ležali pred nogami, ko si bila še mlajša. En tak seksi ciničen pameten karakter rrrrrrrr….Redko se mi kakšna že kr preko pisanja zdi prava baba…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, je bil navdih za tvoj nick Anderson Silva? 🙂

Margot je ženska pa pol, tu ni dvoma…

No, če pa nas že dolgo prebiraš, potem veš, da nisem žleht, pa da te obsojala tudi nikoli ne bi, zato si bom dovolila en tak vzemi-ali-pusti nasvetek: mislim, koja ti je to fora, da se greš tega, potem pa ti ne bi pošiljal zs-jev (kao ne znaš), pa mejla tudi ne bi objavljal … pa dej nehi no. A kakšnega specialpika@gmail in še neki se pa ne da registrirat? Mislim, deluješ totalno neresno.

Eh, no … so me mel kar radi, ja :))) Pa jst mam tud tebe rada, ampak to že veš.

Vem, da sta oba na mestu in še kar nekaj tu vas je.
Tebi lahko pošljem sporočilo in Spiderju tudi, na tisto ta pravo pa ne morem klikniti. Tudi ko grem na profil in vnesem uporabnika ” tista ta prava” je ne najde.
A poznaš rešitev kako naj kontaktiram gospo? Se kako resen sem. Maila ne bom objavil, ker si bo kak tip dal duška in mi pisal kot ona.
Predvsem pa že tak oglas ni moj stil, a ker je želja specifična je tak pristop edini, ki lahko obrodi sadove.

Jah, nje res ne moreš. Pa počakaj, saj mogoče se ti bo še oglasila.
Kaj pa še na kakšnem drugem mestu? Ker tukaj smo res vsi bolj spletni bojevniki.
Hočeš/nočeš, postaneš. Heh, kaj češ …

Da bi se šel drugam reklamirat? 🙂

Že to je bilo tako spontano, trenutek prebliska.

Sem bil na portalih en kratek čas, se mi zdi, da je nivo zelo padel v zadnjih letih…ali je pa tam od nekdaj tako…nič resnosti.
Tako mimogrede mi je bolj simpatično koga spoznati, isto kot ogovoriti žensko med brskanjem po knjižni polici namesto v diskoteki.
V glavnem, to je najverjetneje zadnjič, da tako postopam.

Ti nisi bojevnik in komentirala si kot skeptik v iskanju resnice z željo pomagati/opozoriti na pomanjkljivosti, ključna razlika.

Vsekakor pa hvala 🙂

Skratka, ta prava gospa, zelo rad bi spoznal:).

Če ne morete ali nočete kontaktirati sami, pustite komentar in objavim mail pac javno, če ne gre drugače.

SpecialOne = sadni. Starejše in izkušene dame, milfice kar navalite 😛

Sicer ne vem kaj pomeni sadni, če je kaka interna šala ali kak uporabnik, si pa delno zadela, starejše in izkušene mi ležijo, milf se nanaša predvsem na atraktivne poročene ženske, a bi raje spoznal kako samsko :).
Vsekako- hvala za obuditev teme in malce reklame 🙂

cepec — milfa je mama sošolca, ki bi jo poba rad nategnil ☺

special one 🙂 – na portalu avanture-zmenki si se mi zdel dooooosti bolj samozavesten ( čeglih fantazijo si pa imel isto : )
LEPE PRAZNIKE TI ŽELIM

Lepo pozdravljeni,
Iz srca hvala za lepe želje, tudi Vam želim lepe praznike.
Bil sem en kratek čas na avanturah ampak ne pod tem nickom, tudi dominantnih nisem iskal, no, vsaj ne tako izrecno, tudi omenil tega sploh nisem v profilu.
Skoraj nemogoče, da se poznava, bi pa bil neskončno vesel, če bi se spoznala 🙂

Lep vikend Vam želim,

SpecialOne

Deluješ obupano, če te nobena ne šljivi na portalih, kjer so profilne slike nuja, si ponižano prišel sem?

Pozdravljeni @dominantna,

Slik, maila- pa čeprav le “ljubavnega”- nisem in nikoli ne bi delil na takih straneh javno. Kot sem omenil, že tako oglaševanje ni moj stil, a so želje specifične, žensk, ki ustrezajo malo, zato je splet primernejši in enostavnejši način za spoznavanje. Bil sem na kupidu in avanturah ter spoznal nekaj super ljudi, ko se mi je zdelo, da ni več nič zanimivega sem šel. Še teden dni nazaj nisem verjel, da se bom kdaj vrnil, pa me je slučajno prijelo in sem poskusil; kdo ve, lahko pa bom prav tukaj spoznal žensko, ki ni nikoli šla na te portale ali je vsaj zdaj ni tam :).
Popolnoma prepričan sem, da nihče, ki me pozna niti ne sluti kako se uporen, rahlo koleričen volk v postelji lahko spremeni v ponižnega kužka, seveda le izbranki :).
Mislim, da mi je vsebina večji adut, kot videz; čeprav zgledam precej okej, nisem pa lepotec. Dal bi si recimo 7/10, vedno pa bo veljalo -“one man’s coffee in another mans tea”.

Vesele praznike Vam želim 🙂

Tisti, ki si talajo sedmice, so v resnici bolj uboge dvojke 😛

Če pustimo videz ob strani, si vsaj vljuden 😉 tudi tebi lepe praznike.

Živijo @dominantna,

Dva, pet ali devet od deset, saj ni važno, glavno, da si zadovoljen sam s sabo, ko stopiš pred ogledalo in nasploh, a ne?

Vsekakor pa imate vse niti v svojih rokah, da preverite, če sem dovolj samokritičen:)

Hvala za čestitko. Vljudnost, spoštljivost, a ni to temelj vsakega odnosa, če želimo, da traja?

Prijeten preostanek vikenda Vam želim,

SpecialOne

special one, tako si vljuden in sladek, po drugi strani pa popoln amater, ki baje ne zmore niti enega nevtralnega mejla objavit? Po vsej verjetnosti se tu malo šališ, edine dominantne tigrice sicer bi bile zate tista Goldfish pa še kakšna bi se najdla, samo verjetno niso punce zainteresirane.

Sicer se zdaj počutim kot majmun v vodi ampak OK, naj vam bo, ker sem maksimalno resen.
[email protected]

Hvala za komentar Maya, vzamem kot velik poklon 🙂

Pozdrav

SpecialOne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close