Za vse ženske drugi del
Kaj lahko ženske storite, da vaši moški ne bodo zahajali drugam.Predvsem, vsak dan si jih mora sprazniti, bolj bo imel teško med nogami, bolj bo hodil k drugim in prostitutkam. Imam kolega, poročen star 65 let, ženska frigidna, neka menopavza kaj vem, skos ima polna, ves čas me fehtari naj mu kako zrihtam, da se mu bo zmešalo. Ampak je tok škrt, pa žena mu gleda v denarnico, da si ne upa k prostitutki. Kakšna beda je to, poročen, pa moraš masturbirat. Glede okuženosti, večina prostitutk je okužena in mnoge tiste, tudi že mlade, vitke ,lepe, ki niso prostitutke pa v paru iščejo druge pare pa tipe pa tak dalje.Meni je marsikaj od tega bolano v glavi ampak kaj čmo. veste kako se to prenaša, če kdo dvomi, naj gre na infekcijsko kliniko v lj, poišče dr Vovka, strokovnjaka za te reči, pa vam bo razložil.Pred časom sem ga vprašal, kak pa je potem najbolj varen odnos, je reku noben, če nimaš zvestega partnerja, to se vse prenaša, s poljubi, oralnim odnosom, seksom. Sem reku, a tud če ji jo ližem je riskantno, je reku, to pa sploh, v vaginalnih izločkih je največ virusov. Zdej si pa zamislite prostitutko iz tega portala, ki obdela 5 ali 10 tipov na dan, orala vsepovprek brez kondoma, to počne že 10 let, kakšne so možnosti, da je okužena. Specifika virusa hepatitisa ki ti uniču jetra in je hujši kot aids, sploh v teh časih, ko so za aids dokaj učinkovita zdravila, je, da dolgo preživi v okolju, prenaša se celo z dotiki, lahko je na denarju, kljukah. Virus aidsa je mnogo manj odporen, na zraku se uniči v nekaj minutah. Slišal sem, pozabil kje pa kdaj, da določeni okuženi tipi s hepatitisom nalašč hodijo okoli teh prostitutk, da jih okužijo, taki žene nimajo, ker bolnih nihče ne mara. Tudi za hepatitis danes obstajajo zelo dobra učinkovita ,draga zdravila, ampak kar se mene tiče, hvala, ne grem tvegati. Saj vem kaj boste rekli, nakladač, pa tak dalje, če boste kdaj na infekcijski kliniki bolni, se spomnite name, pa naj vam gre še dr Tomažič ali dr Strle pokazat tiste bolnike z uničenimi jetri,tudi zelo mlade, ki čakajo smrt, ker organa za presaditev ni. Ženske, ve pa malo preverite, kja delajo vaši možje na računalniku, skoraj sem prepričan, da mariskateri od teh tudi hodi na priložen naslov, po seks.
Dejte misliti in delovati z zgornjo glavo, ne s spodnjo.
Ce imate tolk problemov s tem je se najbolje, da si spremenite spol, drugega vam ne preostane..
Kakšen bi bil pa nasvet za moške, da me ženske ne bi skakale k drugim? Saj menda ne misliš, da ženske kaj manj varajo.
Forum je zaprt za komentiranje.