Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naj si mislim

Kaj naj si mislim

Gre za moža moje prijateljice. Skupaj se družimo že 10 let. Skupaj hodimo na družinske enodneven izlete, piknike, zabave…. Večinoma se družimo med vikendom, med tednom pa gremo tudi na kakšno pijačko ali pa domov drug k drugemu na obisk. Vse lepo in prav. Do sedaj se je njen mož obnašal povsem normalno. Zadnji mesec pa sem opazila razliko, drugačno obnašanje do mene. Prej se je vedel čist normalno, brez kakršnih koli komplimentov meni kar se tiče vizualnosti. Če sva se kdaj srečala sama kje, je vedno le pozdravil, rekel kako sem, rekla par besed v zvezi otroci in kdaj se kaj vidimo in pika. Jaz sem bolj na vezi z ženo, mož pa pač z njim. Zadnji mesec pa vsakič, ko se srečava….samo midva pa vedno kaj reče v smislu: sem se peljala s kolesom on pa z avtom za mano in se vstavi in reče, matr na kolesu maš tud ful sexi rito… sm bla kr šokirana in sm sam rekla živjo….in se peljala naprej….. Drugič se srečava pred šolo in mi reče, kok si pa dons srihtana, kr preveč sexi. Se srečava, ko sem tekla in on prav tako je tekel na isti relaciji pa se mi je pridružil….s stavkom…sej ne vem al bi rajš za tabo tekel al s tabo….. pa rečem zakaj, pa prav ja človk bi te kr gledal v to tvojo hudo rito. Potem sem rekla, da nej kar naprej teče, ker jaz rada tečem sama. Ne vem zakaj so se začeli ti komentarji po 10 letih, prej pa nikoli nič in v bistvu bolj zadržan do mene. Kaj naj bi sedaj to pomenilo. Ali naj mu kaj rečem, ali je le prijazen do mene? Možu nočem nič omenjati, njegovi ženi pa tudi ne, da ne bo kdo kaj preveč mislil. Ampak moje mišljenje je, da to ni čist ok, oz zgleda bolj nedolžno, ampak mislim da tip probava, kok daleč bi šla… oz če se mu bo kaj urajmalo? Mogoče pa se motim. Moški lahko poveste kaj o takšnem obnašanju.

Točno to kar si napisala: tip probava, kok daleč bi šla… oz če se mu bo kaj urajmalo :-)))

Čekira teren.

Tako se začne. Ali te peca ali pa tvoj mož sprobava tebe če mu boš povedala. Če poveš boš izpadla grda, če ne tudi. Jaz bi povedala možu, v hecu,toliko da ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close