Počilo bo – kmalu
Vse tiste, ki ste že bili v taki situaciji, prosim za pomoč.
Pri partnerju je vse moje življenje. Nimava otrok.
Nimam avta, torej se bo treba znajt z javnim prevozom.
Imam en nahrbtnik, lahko dokupim še eno potovalko.
Torej, vsi dokumenti, vse obleke, čisto vse stvari (hobiji, knjige, kozmetika, …) imam pri njem. Tudi študijske stvari.
Kako se organizirat? Kaj vzet s sabo in česa ne? V nahrbtnik in potovalko gre res malo in ne vem več, kako naj se znajdem. Sicer imam veliko študijskih zadev na disku, ampak verjetno ne vse. Sem zaposlena, a kaj, če bom še kaj od papirnatega rabila? Cot nimam preveč, raje bi vzela najnujnejše. Potem je tu še obutev – minimalna. Vzamem posebej v vrečki?
Groza me je, kako naj to izpeljem.
ne vem kaj naj ti rečem…kolk časa pa sta skup že? kaj skupnih živali? sta skupaj dokazljivo (računi!!!) kej ustvarla ali si samo gostovala pri njem? si plačevala stroške v fletu, špecerijo? druge skupne izdatke? kdo je kupil (denimo pohištvo, opremo, tekstil za dom) in konkretno kaj, kdo je poravnal tekoče mesečne račune, opravljal večinoma gospodinjska dela, nakupoval v trgovini in tudi plačeval za špecerijo, itd?
Te on čez noč podi ven? Tako nekako te razumem. Bolj kot boš zgovorna, laže bomo razumeli tvoj položaj in pomagali. Smo bili že skoraj vsi v tem zosu, pa ne le enkrat 🙂 Še vedno veselo brcamo, jezikamo in solimo pamet drugim, hehehe…
Srečno!
Ti se misliš odselit ali pobegnit od njega.
Vsak dan odnesi par stvari in pol ko se odločiš spokaj še preostanek in gas.
Forum je zaprt za komentiranje.