Slovenke se lahko skrijete
Zakaj bi se naj tip kot je tale iz videa sploh ukvarjal s Slovenko?
Verjetno so si že vse nohte pogrizle, ker ne morejo imeti tega žabca.
Hahahahahaha. Vse bi hotle enga z tako redkimi lasmi in preostalim puhom na glavi, z obupnim zobovjem/urizom, vdrtim ocesnim lokom in prevelkim nosom. Ona pa tako lepa. Obraz kot moska opica, prsa kot otrok. Fenomenalen par sta. Kdo ju ne bi hotel hahahahaha. Zabita pa glih en prov oba. No, ona malo manj ker je vsaj sluzba tole zanjo. Zanjga pa resnicna ljubezen hahahahahahaha. Luzerjiiiii :)))). Ker take noben ne rab se pac najdejo.
Ja pa reeees, Slovenke se lahko skrijemo, ker nočemo tako grdega tipa
Pred đinđerji se jaz vedno skrivam, ker so mi totalno neprivlačni
A ta tip, da je dober? Dalec, dalec od tega! Vsak drugi Slovenec je boljsi! Ce bi ta bejba zivela v Evropi, ga niti povohala ne bi!
kake ste pa potlej ve? neumne slovenske kure? kao vse lepotice pa manekenke brez mejkapa ste pa katastrofalno grozne… fuj
Te kušne , ti vse plombe ven potegne.
Nam se ni treba delat kure tko k se tej k ji je individualna prostitucija edini izhod iz bede vsakdana. Me lahko uporabljamo pamet in ne rabimo tudi telo ali hlinit neiskrene odnose za (dobro) prezivetje. Ta ma cist moske poteze. Vsi Azijati pa itak zgledajo kot kuscarji, repitli oz neki tazga. Ta tip pa zgleda mal retardiran. Oh sej res.. saj vendar je ce verjame, da gre tu za pristno ljubezen hahahahaha.
Te kušne , ti vse plombe ven potegne.
[/quote]
Faco ima kot bugi riba.
Koga briga kaj Slovenke fantazirate. Koga briga, kaj si Slovenke mislite o temu tipu. Dejstvo je, da se vas 99% lahko skrije pred njegovo punco. Vaša izobrazba je nepomembna. Vse kar ste v življenju dosegle je nepomembno. Pomembno je vaš izgled, vaša postava in vaš odnos do tipa. Še za žabca ste preslabe. Hihihi.
ki pa normalnih zensk ne zanimajo. Pises kot da se samo olos po svetu sprehaja..tako v m kot z obliki. Vsakemu svoje po zmoznostih.
Sanjaj dalje.
Nismo me tiste, ki gremo na konec sveta, da bi našle koga, ki bi nas lahko prenašal.
[/quote]
Hahahaha pure truth. Prakticno si morjo kupt neveste :).
Sanjaj dalje.
Nismo me tiste, ki gremo na konec sveta, da bi našle koga, ki bi nas lahko prenašal.
[/quote]
Komu pa je do prenašanja Slovenk? Se lahko skrijete pred mačkami z videa. Niste niti v kategoriji “pod razno”. Hihihi.
Sanjaj dalje.
[/quote]
Komu pa je do prenašanja Slovenk? Se lahko skrijete pred mačkami z videa. Niste niti v kategoriji “pod razno”. Hihihi.
ki pa normalnih zensk ne zanimajo. Pises kot da se samo olos po svetu sprehaja..tako v m kot z obliki. Vsakemu svoje po zmoznostih.
[/quote]
Ena sama bolj atraktivna “normalna Slovenka” ne obstaja. Še za žabca ste preslabe. Vse od prve do zadnje.
Še dobro,da nisem do konca pogledala. Spet je šlo MOJIH 5minut za nič.
Pa tooolk sem upala na dobrega res dobrega tipa.
Spet pokazatelj,da so si okusi različni. Ni pa treba žaliti. Ok
[/quote]
Za tiste, ki prvič ne razumejo: nismo me tiste, ki potujejo po svetu in obupano iščejo kako bi si kupili žensko, ki bi jih hotela. Za krepke denarje.
Me se v bistvu otepamo kandidatov kar doma, ne vemo kam z njimi, telefonske moramo po petkrat menjati, ker nam ne dajo mira.
Tako je to.
kakšno mačko imaš pa ti doma? ali se samo paseš in dr*** na tole azijko iz videa? Pol pa sindrom kislega grozdja na polno seka…
Slovenke so še kar v redu v primerjavi z drugimi. Slovenčice znajo bit na trenutke malo zajebane, ampak to ni nič takega.
Slovenke so še kar v redu v primerjavi z drugimi. Slovenčice znajo bit na trenutke malo zajebane, ampak to ni nič takega.
Za tiste, ki prvič ne razumejo: nismo me tiste, ki potujejo po svetu in obupano iščejo kako bi si kupili žensko, ki bi jih hotela. Za krepke denarje.
Me se v bistvu otepamo kandidatov kar doma, ne vemo kam z njimi, telefonske moramo po petkrat menjati, ker nam ne dajo mira.
Tako je to.
[/quote]
A tako se Slovenke tolažite? Da žabac za mačko plačuje krepke denarje? Hihihi. Vas noče zastonj.
Mičkeno si zgrešila naslov: Slovenke se lahko skrijeMO, bi bilo bolj pravilno :-))))
A tako se Slovenke tolažite? Da žabac za mačko plačuje krepke denarje? Hihihi. Vas noče zastonj.
[/quote]
Jest se nič ne tolažim. S sabo nosim porajkelj 3×45 cm da odganjam moške, ki preveč brenčijo okoli, tolažiti se mi do zdaj ni bilo treba.
Koliko pa ti misliš, da stane samo karta na Tajsko? ( ali Filipine ali kamorkoli že sline cediš)
Pa tele tetice, če gredo v Evropo ali usa vse po vrsti pošiljajo denar domov…dela pa nobena, le kako potem? A karto za sem si tudi same kupijo? Pa vzamejo kredit za stanovanje, tako kot naše punce ? To bo ja.
Forum je zaprt za komentiranje.