Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naj vem ce sem mu vsec?

kako naj vem ce sem mu vsec?

Noro mi je in nikoli nisem nicesar sprasevala po forumih… Imela sem zelo dolgo vezo.Medtem se mi nikol se mi ni zgodilo da bi mi kak moski bil tako vsec na tak nacin. Po koncu te dolge zveze in ko sem bla se fejst razocarana da je sploh blo kot je blo in itak premalo lepega in prevec gorja… sem srecala moskega ki me je ko sem ga zagledala z necim pritegnil.. tista vau kaj pa je to zdaj? To se meni ne dogaja. V stiski in problemih guzvi iz sluzbe ko sem ga cez nekaj mesecev videla se mi je njegov nasmeh in prijaznost zazdel vrednejsi od vsega! Sem bolj deloven materialisticen tip cloveka- zenske, vsaj do takrat se mi je zdelo da sem! Vendar bi zanj in njegov nasmeh bila v tistem trenutku dala vse! Kar ostala bi v njegovi blizini in ga gledala poslusala…sem bla veliko v stresu zadnja leta, zraven njega sem se pocutila umirjeno, cas se je vstavil. Tega obcutka sem se dokaj hitro vstrasila in se trudla da ne muslim nanj in upala da ga vec ne vidim. Prav dobila sem se ko ga opazujem..
Nisem nikol v zivljenju pokazala nobenemu moskemu da mi je vsec ( kot najstnica) pol sem dolga leta imela enega moskega! Zbala sem se torej sebe al njega?
Nasla 100 izgovorov..da ni mozno da bi ga zanimala..je pa najhuje da ga srecujem saj je zdravnik in hodim k njemu.. in zelo noro ker ne vem ce kaj cuti al je le zelo prijazen. Sva na kratko komunicirala po sms…nic takega..osebnega le da sva pac napletla in je pogovor oz. Smsi krozili… sem se se zmedla kr ne vem al naj kaj sploh skusam, al ne. Cist izbit iz glave si tistega nasmeha ne morem. Ne morem dolgo cakat, da ga bom spet videla. Kar pisala bi mu da mi odpise bilo kaj samo da vidim da mi odpise takoj.. pol mi je malo lazje in pol zastrikam in si malo piseva! Ze to me osreci.. Sem cez 30 in nisem otrok…presenecam sama sebe… Mi kdo pove ce se mi mesa!?
Sem mislila da se ne zaljubis vec tako kot najstnik pri skoraj 40-ih…
vsak namig nasvet..skratka tudi graja, bbo mi prisla prav.
Hvala vsem.

Za ljubezen ni nikoli prepozno, lahko se zaljubiš tudi pri šestdesetih, to je eno isto. Si kdaj mislila na direktno vprašanje: Bi šla kdaj skupaj na pijačo? Ali pa na tak način kot v najstniških letih? Mislim da se ti splača tvegat vsaj boš vedla na čem si.

Če si bila dolgo z enim človekom je normalno da se ti malo “zmeša” ko znova zadihaš svobodo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close