Če varate kje se dobivate
Vprašanje za tiste ki varate..kje se dobivate z vašim ljubimcem?
Hmmm jest bi tud tko 😉
ha-ha, radovednost pa taka ! :))
Niti v sanjah ne morem pomisliti da bi prevarala svojega fanta
Ej, da ne bo kdo res mislu! Jaz sem se hecala.
Imam pa res enega vztrajnega, ki bi brez pomislekov prevaral svojo z mano. Ma naj kar sanja naprej. I am a tough cookie. 🙂
Jaz tudi nisem te vrste. Da bi mojga cukrčka prevarala … niti slučajno!
Jaanya sej tud ti nisi odgovorila na njeno vprašanje ampak si komentirala odgovore tistih, ki so pač poštene in ne varajo:)
No tudi sama nism te sorte in mi v sedmih letih tud na pamet ni prišlo, da bi prevarala svojga dragega!
varam
dobivava pa se na enem placu ob gozdu,(če je malo časa)
na njegovem vikendu
pri meni doma
ali greva skupaj čez vikend na morje na barčico
Ko sem ga spoznala, sva vedno hodila v njegovo “hišico”, kot nekakšen bolj moderen vikend, ki pa je bil v lasti njegovega zelo dobrega prijatelja. Ko sem izvedela to, da ni njegova, sem izvedela tudi, da je doma čisto nekje drugje in tudi, da ima on punco. Glumac pač 😉
Kasneje sem izvedela, da je to v bistvu “fuk bajtica” za njega in tega prijatelja.
Svašta… 🙂
glumac je glumac!
Z mojim sedanjim partnerjem sva se dobivala na parkirišču živalskega vrta, ko pa sva postala malo bolj željna drug drugega, pa sva se odločila za Krono v Domžalah.
Midva se dobivava na različni krajih odvisno od tega kje se nahajava vedno pa v naravi. Nasvet: Čimmanj stalnih krajev ker te tam najprej odkrijejo,sicer pa naključja pri takšnih srečanjih dodajo poseben čar. Skrito in prepovedano je najslajše.
Da on je starejši,pa ne misli da seksam za denar oziroma da vidim samo denar ima nekaj drugega,pa ne povem kaj, ker bo imel potem gužvo
Vara samo on ali tudi ti?
Ampak predvidevam pa, da v tistem primeru ne. Ce on hodi k njej domov. V stanovanje, kjer zivi v mozem in otroki verjetno ne.
Forum je zaprt za komentiranje.