Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarana, 33 let zakona, 3 otroci

Prevarana, 33 let zakona, 3 otroci

Pozdravljeni,

Prosim za kakšen pameten nasvet.
Pred 2 mesecema ugotovim, da me mož s katerim sem poročena 33 let, vara. Imava 3 otroke in kar nekaj premoženja. V zakonu je bilo veliko težkih a tudi lepih trenutkov, lepi trenutki so vedno premagali zato sva še danes skupaj. Vedno sem mu stala ob strani tudi zadnja 4 leta sva imela veliko pogovorov, veliko intime in niti v najgrših sanjah si nisem mislila kaj se dogaja za mojim hrbtom.
V razmerju je 4 leta, sam priznava, da je zadeva zelo psihična in čustvena. Veliko sta se družila v službi na kavah, po skritih kotičkih v službi, dopisovala preko interneta, kjer so letele na vse strani tudi razne perverzne slike spolovil, katere sem dobila v dokaz na njegovem pc že leta 2015.
Afero in identiteto ljubice je zanikal, skrival, vsa ta 2 meseca in tudi že leta 2015 dokler nismo pridobili 100 % dokazov, da je to res ta ženska.

V dveh mesecih se mi je sesulo življenje. Vse za kar sem se trudila, zakon, družina, otroci se je sesulo v prah.
Otroci, 2 še ne polnoletna sta čisto na koncu z živci.
Starejši sin (polnoleten) se je kar odselil za nekaj časa, ker da doma ne more bit in gledat te žalostne situacije.
Zdaj sem ga nekako pregovorila, da z odhodom počaka tudi zato, ker sem trenutno brez dela. Ni se izjasnil kaj bo naredil in kdaj bi se odselil.

Kot družina smo mu veliko pomagali, saj je pil, hazardiral in bil odvisen od raznoraznih stvari veliko let. 17 let ga spremljam tudi v psihoterapiji, kjer redno sodelujeva oba. 2007 je že imel podoben flirt, a sva ga skozi terapijo predelala.
Zadnjih 8 let abstinira, zaupala sem mu 100%, zato nisem vohljala za njim. Avgusta 2015 (kot že omenjeno) sem slučajno, ko sem delala nekaj na njegovem pc, ker se mi je moj pc pokvaril, našla njene slike na njegovem PC, a mi je sveto obljubil, da si le domišljam, da sem za na psihiatrijo.
Njej je zaupal vse od skrivnosti najine družine, otrok, mene osebno , financ, saj imam dokaze o tem kaj ona govori čez mene. On ji je obljubil moj avtomobil, in še druge stvari iz skupnega premoženja.
O njej sem se pozanimala, tudi sama je poročena, in ima precej starejšega moža alkoholika. Tudi sama je zdravljena odvisnica in ima prihične težave, saj to odraža že njen način telesne govorice . V primerjavi z menoj je fizično neurejena in neprivlačna.
Tudi mož, ki se ima s svojim egom za privlačnega moškega je vedno slabšalno govoril o takem vizuelnem tipu ženske.
Sta sodelavca in v službi se zelo veliko govori o njunem razmerju, saj sta intimna v službi v druženju na kavah v službi in tudi na srečanjih anonimnih alkoholikov.
Mož je v zadnjem času čisto neprepoznaven, saj je v teh 2 mesecih od razkritja afere (res, da je doma napeto in stresno, saj ne jaz in ne otroci nismo sprejeli njegovega varanja) začel izpovedovat zame prav neke sektaške izjave iz anonimnih alkoholikov, da mora it stran pa sam živet, da ne gre z njo živet, da aa mora živet sam, da ohrani svoj mir in take zadeve.

Prosim svetujte mi ali naj obvestim o vsem njenega partnerja (menda se ločuje tudi ona), njene starše, njene otroke?
Saj moja-najina družina od razkritja varanja dalje zelo trpi. Zakaj ne bi trpela še njena stran?
Naj obvestim skupino anonimnih alkoholikov kaj počneta? Tam naj bi veljalo predvsem zaupanje, diskretnost in to da drugemu ne škodiš.

Vse skupaj je žalostno, saj tudi mož ne ve natančno kaj bi.
Poskušala sem se z njim pogovoriti brez uspeha, saj o vsem ne želi govoriti, skriva še vse kar je v zvezi z zakaj se je začelo razmerje, kaj ima ona kar jaz nimam. Odgovorov preprosto ni . Njeno identiteto je skrival do dokazov, in zanikal, da bi to bila ona. Imela sem občutek, da se sramuje s kom ima razmerje. Skušala sem mu odpreti oči s kom se je zapletel, saj sem izvedela kar nekaj neprijetnih stvari o njej a me mož ne sliši. Prosila sem ga za obisk skupne psihoterapevtke, katero obiskujeva že 17 let, a to zavrača in pravi, da bo šel k njej sam nekoč v prihodnosti, ko bo čas, če bo kdaj čas.
Kaj naj naredim?
Za vse pametne nasvete hvala.

pametnrga nasveta, po pravici bi najlepše živela če sploh nebi zvedla.

odloc se sama plusi minusi, ce bo sel ni poti nazaj

Sam gledam isto v službi, mamica treh otrok se daje dol s sodelavcem.Saj me ne briga, nebi niti vedel če jih nebi zalotil po pouku v “akciji”.Me je potem prosila da ne povem kolektivu…

Se je že med študijem govorilo da jer bolj radodajka…tako da nadaljuje tradicijo.

Dejstvo je, da si slabo izbrala in nisi pripravljena, da si to priznaš. Mož ljubice in njuni otroci niso zato nič krivi. Zakaj že, naj bi tudi oni trpeli? Ker ti že 33 let prenašaš zgubo, ki ti je teh 33 let začinila s kurbarijo, pijančevanjem, hazardiranjem. Od tega se polovico časa vlačita okoli psihoterapevtov, a on je še vedno škart roba, ki se je za vsako ceno oklepaš in v to vajino sranje je bilo treba na svet spraviti še 3 otroke. Ne, otrok ni na koncu z živci zaradi trenutne afere, ampak zaradi vsega že naštetega. Najbolje zanj, da se čimprej umakne in naredi rez z očetom, ki s svojim kurbanjem, pijančevanjem, hazarderstvom sigurno ni dobro vplival nanj, in materjo, ki je odvisna od takšnega defektneža. Ženska, ki ima pošlihtano v glavi, se ne bi oklepala takega tipa. Že tri leta veš, da te vara, najdeš dokaze, a tvoj glavni problem je v ljubičinih otrocih. So mar oni krivi, da nimaš ti urejenega podstrešja?

Ta se ti bo še večkrat skurbal, vmes še malo zapil, ti pa ga boš vsakič prijela za rokico in peljala k psihologinji in malo pojokcala na monu in svet se bo lepo vrtel naprej.

Kaj pa naj naredi, saj to so moški počeli že od nekdaj. Na prvem mestu so otroci.

Podpišem se pod tvoj zapis. On je odvisnež od alkohola, hazarda, seksa, varanja, ti pa od vsega kar on je. Otroci, se strinjam niso nič živčni, ampak so bili živčni vsa ta leta. Edino, kar lahko narediš pozitivno v tej situaciji je, da greš končno stran ali, da se mož odseli, kar je slabša varijanta in začneš živet samostojno življenje brez čustvene odvisnosti od odvisneža.

Vse ima en konec ,,samo klobasa ima dva ,,,j kaj te prevaro ? ne ,,ja ,,zatajil ok ,,nič tazga ,,kavs je nauka ,,,s last in strast ,,kdo ume njemu dve ,,,oopušteno ,,,daj se i ti ,,,osreći preseneti ,,in tud nega na drzno ,,,prasec je ,,, ima pravico vsak da ga galantno smesti ,,,veliko sreće Ti hoču in ni več zhrbtnih ,, i ,,, ,,,uff ,,,,,kaj jz vem , ,,,ni u moru mire ni u ljubavi vire ,,,tako kažu u dalmaciji ,,pa pa

Hvala lepa za tvoje mnenje.
Lahko ti povem 33 letih zakona je bila tudi intima med nama še vedno živahna.
Tako, da glede na vse kar se je dogodilo iščem vzroke zakaj je šlo vse tako narobe.
Kaj dobesedno pomeni slogan iz Dalmacije? ni u moru mire ni u ljubavi vire?

Verjamem da si več dala in naredila za njega in družino ,,alkoholizem ,,,intn ,,,tim bolj presenečna ,,,dones je siguren sam še amen v cerkvi ,,,,jaa ,,vprašanje je kaj in kouk on tebe in obratno zlagala ,,v tistimi jugovino zakonih je bilo drugač in nasilje , psihiranje in trpljenje je dogajal ,,jugoslavijo jugoslavijo ,, ,,niu u moru mire ,,pomen da more nima meritewv ,,kdo loh pove kouk je vode u moru ,,ni u ljubavi vire ,,nit vernost v ljubezni ,,Ljubezen ne opstaja ,,en je Rad te imam ,,rad imam svoj avto ,,rad grem košarko igrat ,,rad mam ljubico ,,to ni ljiubezen ,,materijalizam je predvladal ,,pač materijalizsam in ljubezen ne gre v en koš ,,,pa retko kdo v svoji žlahti da majo se radi in se skupi veselijo ,,,albnci su največi u ljubavi do žlahte ,,svaka njima čast ,,,pol pa sicilijanciu ,,pa hercegovci ,,slovenija ,,žlahta strgana plahta ,,čas bo prinesel spremembe ,,alkohol je v družbi ,,in in in ,,,nared tako ko ti misloiš da bo naj
bolj za vse ,,, ne jamrat ,,veseli se ,,,,bod odprta ,,jz samo predlagam ,,,, vse te še čaka ,,z nasmehom tudi takrat k ti ni do smejanja,, ,,,,kreativno ,, da dogaja ,,aveššššššššš ,,??še kaj m
dama draga ? mmogoće s časom ,,, na pico ,,č4e bo časa ,,pa pa

Hvala za lepe besede. So dobrodošle in tudi nasmeh je na mojem obrazu…a še bolita duša in srce….
Hvala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close