zakaj je težko najti punco
Zato, ker imajo nerealna pričakovanja ali fantov sploh ne potrebujejo več. Jaz sem letos pristal že pri deseti, ki sem jo spoznal po naključju, sva se ujela, se nato še srečala, nato pa so se začeli izgovori, kako da ni časa in da ne gre ta teden, niti naslednji itd. Ne rečem, da bi bil idiot, ki se ne zna obnašat in daje neprimerne komplimente. V tem primeru bi tako že v začetni fazi pogrnil. Težko je. Slovenske punce pričakujejo, da ti narediš vse, in potem ko naletiš na napačno je lahko odziv še toliko bolj grd. V tujini se mi dogaja, da punce same pridejo do mene, spet je problem pri tistih iz anglosaksonskega sveta (UK, ZDA, Avstralija), te so zelo dostopne na začetku, ko pa hočeš kaj več pa težko prideš zraven.
Tu tiči problem. Enostavni ji nisi seksi, boring si ji. Verjemi, če bi ji bil všeč, ne bi iskala nobenega izgovora.
Lej, sej bos spoznal bejbo k bo zmer s tabo, ob tebi.
Išči, vztrajaj!
Jst te iščem.
Tu tiči problem. Enostavni ji nisi seksi, boring si ji. Verjemi, če bi ji bil všeč, ne bi iskala nobenega izgovora.
[/quote]
Zanimivo, glede na to kakšni tipi hodijo poleg dobrih žensk, bi se jaz potem vprašal kaj pomeni biti seksi. Jaz za razliko od njih nisem plešast, sem vsak dan obrit in imam atletsko postavo. Dolgočasen pa tudi nisem po karakterju.
Saj vztrajam. Leta še ni konec in Novo leto bom preživel v tujini. Bo kar bo.
Zanimivo, glede na to kakšni tipi hodijo poleg dobrih žensk, bi se jaz potem vprašal kaj pomeni biti seksi. Jaz za razliko od njih nisem plešast, sem vsak dan obrit in imam atletsko postavo. Dolgočasen pa tudi nisem po karakterju.
[/quote]
Mogoče se jim zdiš malo preveč urejen. vsak dan obrit? Punce pravijo, da je malo bradice seksi..
Saj vztrajam. Leta še ni konec in Novo leto bom preživel v tujini. Bo kar bo.
[/quote]
Pa kaj se sekiraš..uživaj samskost.
Aja? Kar vse smo kot muce?
[/quote]
muca,bolj vas pr mir pustimo bolj st napaljene.
1. Ker je AFŽ/antimoška/feministična/lezbijska propaganda v 20-ih letih naredila svoje.
2. Ker smo moški pustili, da nam v vseh ozitih zrastejo preko glave.
3. Ker so protimoški = ženski mediji (sicer praznim) ženskim glavam sugerirali, da smi VSI moški zanič, nevredni sobivanja, da z njmi pravaprav ni kaj pametnega početi.
Bo, če imamo +5 miljonov premoženja in se nismo pripravljeni zaradi ljubega miru in duševnega zdravja pretirano boriti, da nam ostane vsaj polovica, potem je odnos žensk do takih nekoliko drugačen. Pogledajo skozi prste.
4. Ker so luštne, mlade punce TUDi tarča malo starejših, možačastih lezbač, grdih kot (grd) pes.
Zanimivi so jim le množični morilci (a la Plut), narkomani in sploh mladi liki, ki sodijo na psihiajatrijo, ali v zapor…
To potrjujem s primerom lika, ki ga poznam osebno in je bil tri leta na Dobu. Pred koncem kazni je dal oglas, v katerem se je “pohvalil”, da je arestant, da pride ven in da nima nič, niti rezervnih gat ne.
Pisalo mu je 14 mlajših žensk, z 11-imi je po izpustitivi šel na kavo, z petimi (5!) pa seksal še isti dan, ali naslednji. Seveda pri njih doma, saj ni imel kam.
Lepa in manj lepa dekleta definitivno ljubijo barabe. Pošteni, pridni, zagnani, resni NIMAJO ŠANS…
Je še za dodati kaj drugega, kot: ADIJO PAMET!
Jaz se nisem v živjenju pentljal z desetimi, kaj šele v enem letu. In potem se čudiš…
Nismo vse enake..
[/quote]
Seveda ste vse enake 😛
Sam sem imel 5 letno zvezo.samski sm 4 leta .v danasnem cajtu je res ratu problem najdet zensko
Jaz se nisem v živjenju pentljal z desetimi, kaj šele v enem letu. In potem se čudiš…
[/quote]
Meni se zdi življenje malo prekratko, da bi čakal na čudež. Zato izkoristim različne priložnosti, družbene kroge in lokacije, da s katero vzpostavim bolj osebni kontakt. Če ne bom svoje bodoče žene spoznal v Sloveniji, jo bom pa v tujini. Ne bom pa čakal na to deset let, ker tega časa nimam.
Če te vsaka kensla, si verjetno preveč vsiljiv. Nekaj že delaš narobe. še vsakemu, ki je to res hotel, je ratalo babo dobit. Po moje imaš ti preveč v glavi fiksno idejo, kako ti moraš nujno eno dobit, one to začutijo in te odpikajo.
Uredu, ampak se ti ne zdi, da če čisto vsako oblajaš, potem je precej velika verjetnost, da z večino nista kompatibilna?
Js sm samska,ne maram zabav,prosti čas najraj preživim z decem.
Starost 30+ 🙂
Se podpišem pod to.
—————————————–
Nekateri pišete stvari, ki jih v reali niste poskusili. Tisti, ki ne spadate v ta čas oz. ste si partnerja našli pred 10timi leti nimate pojma, kaj se dogaja.
Pisali ste mu, da je v njem težava, vendar to ne drži. Samo poglejte današnja dekleta, živijo samo za razkazovanje in blišč, večina jih je “afen”. Stvar dodobra opaziš na Facebook, vsak teden nove slike v različnih pozah, potovanjih, dokazovanjih…. Ženske so postale brezsrčne materialistke, sploh ne premorejo več skupnega življenja, večina tega tipa so samske od kar jih poznam. Včasih imajo trenutke, ko si zaželijo moškega, večino časa pa živijo kot najstnice in ne želijo odrasti, pa so že pri 30tih. Te ženske večinoma niti nimajo moških kolegov (kdo bi razumel, mogoče se zamerijo…), le nekaj ženskih kolegic, na fb imajo vse polno všečkov od nekih čudnih moških (starih, neprivlačnih, neupešnih…), da bi pa našel enega normalnega, je pa težko, no sčasoma ugotoviš, da te v resnici punca odbija… Verjetno so deloma za to stanje krivi tudi moški, ki jih poveličujejo in zagovarjajo. Seveda se zavedam, da obstajajo tudi moški, ki pač niso za zvezo, da ne bo pomote… ;-).
Nekako je tako, da kar se v mladosti poparčka in ostane skupaj je ok, kasneje pa ostanejo samo še afne, ki nikoli ne uspejo z nobenim moškim.
Ženska je, ali pa ni za zvezo, tiste, ki so, zelo hitro najdejo moškega in niso veliko časa nezasedene. To so popolnoma drugi tip žensk. Ti njihovi moški niso ne nadpovprečno privlačni, ne bogati, niti ne karakterno posebno privlačni, z nekaterimi tudi prijateljujem, tako, da vem o čem govorim. Bi rekel, da so imeli srečo, da so naleteli na take in potem se skupaj čudimo o teh posebnih, ki jih srečujem…
Punce ni težko najti. To se hitro dobi, če iščeš. Ne vem zakaj imate takšne probleme.
Forum je zaprt za komentiranje.