Zakaj ženske ne marajo ‘good guysov’?
to so tisti čudaki, ki zanje naredijo karkoli, so jim vedno v oporo, jih spoštujejo, z njimi ravnajo skrajno lepo in jim ostanejo zvesti do pozne starosti
ker so dolgočasni? predvidljivi? prenežni? mlahavi, copatasti, brezvezni?
Teli good guysi so ponavadi tudi ljubosumne jokice ki za svojo naklonjenost pričakujejo seks, če ga ne dobijo pa pokažejo svoj pravi karakter
to je ena fama, ki kroži naokoli, pomojem neupravičeno
zavoljo argumenta se potem osredotočimo na tiste, ki nimajo nobene skrite agende (definitivno taki obstajajo)
zato ‘ker jih ne postavijo na svoje mesto’ 😉
Tako je, preprosto so nezanimivi.
Trobezljaj v svojem imenu. Pametne ženske imamo rade dobre fante, dovolj smo razumne in zrele, da bedaki in “bad guysi” na nas ne naredijo vtisa.
Meni so tudi všeč.
dr. manca g. iz šenčurja že ve 🙂
Jih maramo.Samo, če nimajo zraven še kakšnih groznih napak, ki ne grejo skozi:
1.nogavice, ki smrdijo do neba in nazaj
2.popolna nezainteresiranost za seks
3.lenobnost in neambicioznost
4.zanikrnost pri oblačenju
5.zunanjost , ki bi bila lahko privlačnejša z drugačno frizuro ( prav grozno je, ko vidiš tipa, ki ima samo na zgornjem delu glave lase, kot bi imel ploščato glavo in bi na njej rastla trava…)
6.tip, ki je trd kot les in se sploh ne zna pogovarjati
7.tip, ki nič ne naredi na sebi, da bi se v življenju še kaj novega naučil
8.tip, ki kar naprej namiguje na seks ali pripoveduje šale o seksu
Ne… pa to vorašanje je bilo že 100x obdelano in razčiščeno.
Problem mamo, ker je tvoja predstava samega sebe lahko skrivljena. In zelo verjetno je da niti nisi tak šarmanten plemeniti beli vitez svetnik kot se vidiš. V bistvu so takšni ljudje pogosto čudaki, ki si razlagajo vseskupaj nekako takole…
“5 mjeseci joj lajkujem sliku na fejsu i instagramu a ona posle svega izbači sliku sa momkom kurva prokleta, zar sam to zaslužio ja nježni labud”
(Opozorilo za počasi misleče: pravkrar ste priča konkretnemu sarkazmu, plz don’t go full retard)
a to ti meni?
saj ne govorim v prvi osebi, fatal error, please restart your computer
a to ti meni?
saj ne govorim v prvi osebi, fatal error, please restart your computer
[/quote]
Zakaj skačeš v luft? Zdam mi pa res postajaš sumljiv. Naslovljeno je na potencialnega good-guy bralca. Mislim da smo prvega že odkrili…
in postanejo badgajsi. 🙂
edina sumljiva stvar tukaj je tvoja sposobnost logičnega sklepanja 🙂
edina sumljiva stvar tukaj je tvoja sposobnost logičnega sklepanja 🙂
[/quote]
Drži… lahko bi kdo posumil, da sem član MENSA…
Kdo pravi, da ženske ne marajo good guysov? Vsaka si želi takšnega.
Je pa res, da mora biti sposoben, inteligenten, pri kešu. Sicer ni good guy, ampak neka mila jera brez lastnega jaza.
Je pa res, da mora biti sposoben, inteligenten, pri kešu. Sicer ni good guy, ampak neka mila jera brez lastnega jaza.
[/quote]
Še nekdo, ki ne ve, za kaj se gre.
vem, jaz sem njen predsednik
zamujaš s članarino
[/quote]
ženske ste res vse iste, samo za denar vam gre
Kaj, da ne marajo brezvretenčarjev? Slovenke so sploh znane, da rade poročajo copatarje, ki jih potem dresirajo in komandirajo kot cucke. Mevža mora tih bit, ko gre “mami” s fukačem v športne dejavnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.