Najdi forum

Ni mi

Kaj naredit, če si v vezi in ti ni več toliko do seksa? Z mojim sva skupaj eno leto in to sploh ni veliko. Dejansko on na videz ni nekaj privlačen (po nekih družbenih normah, meni je pač zelo), ima preveč kg, ampak ni v tem vzrok, ker dejansko ga imam res rada. Lahko bi, če bi me to motilo, imela kogarkoli drugega, tudi kakega izklesanega mladeniča, pa me ne zanimajo. Je pa res, da je on precej starejši od mene in se mu ne ljubi več veliko. Ne znam drugače povedat kot, da saj pripravljen je vedno, ampak je bolj v pasivnem položaju in mene vmes mine. Do nekih akcij več kot 20 minut mi pač ni. Moj si potem to narobe razlaga in dobi neke komplekse, pri meni je to drugače, sem še v letih, ko se še nisem toliko vizualno spremenila, razen kake prve gubice že.

Ta kao problematična težava se bo še povečevala. Kolikšna je razlika v letih in o starosti ne pišeš.
Najboljša rešitev je prekinitev zveze, so pa tudi druge rešitve s “tiho” privolitvijo partnerja po “pomoči”.
V vsakem primeru bi zagovarjal prvo rešitev in v kolikor je partner starejše več kot 15 + let takojšnjo prekinitev.

Ta kao problematična težava se bo še povečevala. Kolikšna je razlika v letih in o starosti ne pišeš.
Najboljša rešitev je prekinitev zveze, so pa tudi druge rešitve s “tiho” privolitvijo partnerja po “pomoči”.
V vsakem primeru bi zagovarjal prvo rešitev in v kolikor je partner starejše več kot 15 + let takojšnjo prekinitev.
[/quote]
Varam ne in drugega si ne želim. Me sploh ne ganejo. 15+ je razlika. Tam nekje. Si edino mislim, da lahko ima zaradi mene tudi ljubico, samo nočem vedet. In dokler je do mene tak kot je.

V resnici nič od tega, kar si napisala samo po sebi ni problem. Kaj konkretno te moti?

Če malo ugibam, bi rekel, da ti v resnici je do seksa, samo ne z njim. Rešitev je na dlani …

Meče jo, sedaj niti njegov denar več ne pomaga. Rab drugega bolj trdega…

Varam ne in drugega si ne želim. Me sploh ne ganejo. 15+ je razlika. Tam nekje. Si edino mislim, da lahko ima zaradi mene tudi ljubico, samo nočem vedet. In dokler je do mene tak kot je.
[/quote]
15+ je lahko 20 in 20 let razlike je prevelika razlika v letih med partnerjema.
Pridobi samo starejši, mlajši pa izgubita v vsem in ne samo v seksu, ki predstavlja vsaj
50 % trdnosti v zvezi.
Trdnost zveze z takšno razliko v letih lahko po mojih predvidevanjih tvori samo njegova finančna moč in tvoja finančna šibkost. To ti nudi komoditeto, ki je razlika za tisti zgoraj omenjeni seksualni minus.
Ta komoditeta (standard in sl.) pa velja kar dosti. To pa je tudi fizična in splošna urejenost, ki žensko lahko takoj pripelje do fu*kfehterjev -;)))) hehehe, če se “grdo” izrazim

Kako pa zgleda en dan ko sta skup.

Torej tebe že po 20 minutah vse mine in on si to po tvojem narobe razlaga? Kako pa? Mislim, da si čisto pravilno razlaga (seksata in tebe mine, ne vem, če koga na svetu to ne bi spravljalo v obup, mene prav gotovo bi) – napačno bi si razlagal, če bi mislil, da odnehaš, ker si pač potešena.
Ti ga lahko uradno hvališ na vse kriplje in si domišljaš, da ga ljubiš in ti je privlačen, v resnici si pa mečeš pesek v oči. Seks je tudi resnica izkazica. Če ti je tip privlačen, hočeš biti tesno ob njem, na njem, pod njim, okrog njega, in to ne samo 20 minut vsakih par dni.

So že pisali pač si skup z njim zaradi drugih stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close