žene in kritiziranje mož
A je to ratal vsesplošno da žene kritiziraju svoje može. Saj sem vedel da kritizirate može in nikdar niste zadovoljne. Kaj bi ve sploh rade, če ssam dela in je keša za švasat ni ok ker nima časa za vas in luliko, če dela sam 8 ur je preveč doma in takrat ko ne gleda tv hoče srksat z vami, če preveč sedi po kafičih ….če delate hišo in bi rad vse sam naredil in potem to dolgo traja … nikdar prav.
Zenska kritika ni vedno, je pa pogosto, golo custveno manipuliranje, iskanje pozornosti, pumpanje ega, nabijanje krivde, nacin komandiranja, obcasno “zdravljenje” cisto nekih tretjih frustracij, priganjanje zaradi primerjave s sosedi/znanci, itd, itd. Zato tudi ni neke konsistence, ampak zgleda kot da ni nikoli prav, kritike so nasprotujoce, enkrat tako drugic drugace, zgleda da n8 nikoli prav, itd. Tega je sploh ogromno pa xy letih zveze. Pogosto pa kaze predvsem na razocaranje nad partnerjem, ko ga je zenska sita.
Saj ko ima vsega polno rito.
Zenska kritika ni vedno, je pa pogosto, golo custveno manipuliranje, iskanje pozornosti, pumpanje ega, nabijanje krivde, nacin komandiranja, obcasno “zdravljenje” cisto nekih tretjih frustracij, priganjanje zaradi primerjave s sosedi/znanci, itd, itd. Zato tudi ni neke konsistence, ampak zgleda kot da ni nikoli prav, kritike so nasprotujoce, enkrat tako drugic drugace, zgleda da n8 nikoli prav, itd. Tega je sploh ogromno pa xy letih zveze. Pogosto pa kaze predvsem na razocaranje nad partnerjem, ko ga je zenska sita.
[/quote]
+1
A potlej žena sita vsega išče popestritev zunaj zakona da je srečna.
Problem je v tem, da ljudje nismo ustvarjeni za monogamijo. Hkratni nas pa druzba sopa z idealizacijo slednje v zakonu.
Sedaj si pa predstavljajte zensko, ki je ze zaradi hormonskih sprememb z leti partnerja vec kot sita. Enostavni je vec ne rajca. Kaj rajca, partner jo spolno odbija. Ne gre za stvar zavesti. Marsikatera je celo razocarana nad samo, ker obcuti kar obcuti. Zacne iskati razloge, zakaj to cuti. In ze smo pri neskonsnem kritiziranju. Takrat je zveze ze konec.
Ravno danes sem poslusal Howard Sterm-a. Tako kot vecina njegovih porocenh vrstnikov v dolgoletnem zakonu zivi v sexless zakonu. In sploh ne dvomm, da se zena pizdi v tukaj opisanem slogu.
Pa mi povej kateri so bolj srečni, ti ki dobijo doma dovolj seksa ali tisti ki se okol vlačijo doma pa lažejo kje so bili.
Nikoli niso bile družine bolj razvrednotene in varanje bolj kaznovano.
Kritika je ponavadi posledica pomanjkanja ljubezni, ne pa polne riti. Ko res ljubiš, se sicer zavedaš partnerjevih napak, vendar jih ne izpostavljaš na suho, temveč v kontekstu in v normalnem pogovoru, sploh pa ne žnaraš in najedaš zaradi tega.
Moj partner se zna izgubit v obveznostih in delu, ampak ko potožim, da ga pogrešam, se zna tudi ustavit in se mi posvetit.
Forum je zaprt za komentiranje.