govorica telesa
Bi vprašal če si pravilno razlagam.
Srečal sem jo in se pogovarjava . Njena drža mi je padla v oči, roke je dvignila in jih nad glavo prekrižala tako da je povdarila joške in pokazala pobrite pazduhe.
Stala je rahlo v razkoraku da se je lepo videlo pobrito mednožje.
Bila je v kopalkah, mlada mami.
Dal sem ji mojo telefonsko da me pokliče ko bo imela čas.
Meni je bila ta drža telesa kot da jo zanimam za sex čeprav ima otroka….
Se motim?
Pokazala se ti je definitivno. Odprla se je. In očitno v tej vlogi uživala. Razkorak pineni tudi to, da je samozavestno trdno na tleh. Torej je dobro vedela kaj v tistem trenutku počne … zakaj, je pa vprašanje. Zavedaj se, da način obnašanja vedno določa tudi kontekst, v tem primeru okolica, situacija, ti. Lahko, da je v tem trenutku zgloj dobiti tako by the way potrditev o svoji privlačnosti (še vedno sem seksi), lahko da se je s tabo kot manj izkušenemu, mirnemu in tihemu, neškodljivemu zgolj malo poigrala oz. si je upala poigrat, pokazat … lahko pa si vse skupaj zgolj domišljaš in se je samo pretegnila, ker jo je svinjsko bolel hrbet zaradi prenašanja otroka. Ko boš dekodiral govorico telesa, vedno jemlji v obzir podamezne znake, namige, poze skupaj z drugimi. Potem dobiš neko sliko iz. sporočilo. Žal se lahko to sporočilo pitem čez čas z njene strani lahko označi kot napačno interpretirano, ker se umakne nazaj, lahko pa se zgodi tisto … kar si verjetno želiš. Na tebi je, da tudi ti nekaj narediš, pa boš videl odziv. Tudi ti ji lahko razvnameš domišljijo. Zavedaj se, da opazuješ in si opazovan.
Sem tudi na to pomislil da si samo ego pumpa. Sedaj nevem kak bi izpadlo če jo drugič za rit zagrabim.
Torej ženska si je ožela mokre lase ali jih malo zrahljala, rahlo razkrečeno pa po naravi stojimo vse, ki ne poziramo in postavljamo nog eno pred drugo, da izpademo elegantnejše in vitkejše.
Skratka, potreben si kot Sahara vode in bi si kot vabilo na seks razlagal tudi, če bi ženska kihnila.
So šele šli na murje. Lasje so bili suhi. Za drugo sem povprašal ker nisem prepričan. Dal sem ji cifro in jo je vzela, rekla da me pokliče.
Javim če bo kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.