Moški in ženske-kaj mislite o tem?
Lep pozdrav.Da na kratko opišem.Pred 2 mesecema sem se dobila s tipom,s katerim sem se pred tem 2x dobila.Dopisovala skoraj 1 leto.
Pa sva se le zmenila za “sejvestekaj”.Obojestranska želja.
In ko do tega pride,tip čist odpove in pravi da ne more.,da se razume – med samo akcijo.
Bila presenečena,niti slučajno nisem tega predvidevala.Sem mami 1 otroka,stara 36 let,moški 42.Oba samska.Pred tem sva se 2x že vidla.
Drugače sem postavna mami ,prijetna oseba,simpatična.Niti ne iščem moškega,samo tole me je malo zapeljalo.Mogoče iz radovednosti,čeprav sem šla v to popolnoma odkrito z moje strani.Sem rekla zakaj pa ne.Mislim ,da je simpatija bila iz obeh strani.Ker nekdo,ki mi ne potegne,se pač jaz tega ne grem.
Malo se mi grdo zdi,če sva si oba to želela.Od takrat ne piše več.Le kaj je bilo narobe,saj sem dala vtis da si ga želim.??
Pravi pa,da sem mu všeč.
Ne morm verjet,da ni bilo mogoče speljat do konca.Žal.
Mnenja.
Fafanje je za moške kot rože za ženske…
Ja, na svetu je vec vrst psihopatov, sociopatov, omejencev, umsko bolnih …
Zal si naletela na enega taksnega. Ti svetujem, da se ne obremenjujes z njim in ga pozabis. Ko bos spoznala normalnega moskega, bos ugotovila, da niso vsi taksni. Glede na izkusnje, ki jih imas, mislim da bos pravi cas prepoznala simptome in se bos umaknila, ce bo z moskim kaj narobe.
Srecno…
In ker se mu ne dvigne je psihopat?
Kaj pa če mu je ženska preluštna?
Ne vem če je bil glih psihopat.
Ampak jasno mi pa tudi ni nič.Počasi pozabljam,se pa spomnim.
Da pa med akcijo reče : Ne morm.
Itak,da sem malo bremzala.
Adijo pamet.
Še kak moški?
Zabremzala,potem.Da ne bo pomote.
Ja kaj naj bi pa slišala, povleč mu ga, če ti negre pa vpraš .
Ah no coment.Hvala.
Sory če si 36 letna mami in imaš jebača ki se mu ne dvigne.
Jaz nisem zasledila, da se mu ni dvignil, v napisanem besedilu. Samo da je rekel, da ne more. Mogoče pa še ni pozabil prejšne punce, žene… občutek krivde…. ne vem, jaz ga glede na to, da ti je model všeč ne bi takoj zavrgla. Probaj še 1x, pokliči ga, pejta na pijačo in se pogovorita. če ni pripravljen v vezo ok, ga pač odpinkaš in greš naprej. če je, mu daš še 1 priliko. NIČ ni narobe s tabo!!!
Dan.
V sebe ,vem da sem sigurna,da z mano ni nič narobe.Še vedno pa ne štekam,da model ni zadeve mogu ali celo hotu spelat do konca.???
Mogoče pa le nisem bila po njegovih standardih?
No,pri meni je že mimo,ne bomo jokali.
Za take moške izjeme.
Lp
hja ne vem kakega tipa si mela da je med akcijo odpovedal.te ga je ze nekaj bremzalo da ni hotel dokoncat stvari…
Logična zanka: Če bi dejansko bili tako zelo zadovoljni s seboj, potem bi ta dogodek šel mirno mimo vas.
Sedaj se lahko hvalite na 5 straneh ali v celem romanu, problem bo ostal: Sebe dojemate preko pogleda drugega človeka. Vrednost vam daje drugi, v tem primeru moški.. oz. Še malce huje: trdi korenjak.
Na to, kaj je komu všeč ali kako se na določen dan počuti, kot tujec oz. spletni “znanec”, ne moremo vplivati.
Odgovorni smo le za sebe in svoj del.
In če Vam je lepo povedal, da ne more.. bi lahko to spoštovali. Predvsem pa bi o vseh potencialnih razlogih “zakaj”, zmogel odgovoriti le en sam človek: on.
Vsi ostali lahko le v kristalno kroglo gledamo in “vedežujemo”. Kot sogovornika imamo le vas, ne tudi njega. Zato se tudi pogovarjamo lahko le o vas: drugi ljudje vas ne definirajo.
Mogoče je svršil, še preden se je slekel, potem pa valjda ni mogel oziroma ni želel, da to vidiš. Malo za hec, ampak možno je. 🙂
Dan.
No,tole je šlo že mimo mene.Verjetno ne bom izvedela nikoli.In pač ne bomo jokali.
Očitno pač vsak pričakuje s svoje strani nekaj,pa se na koncu izide da ne gre.
Vseeno se mi pa lepo zdi,da se vsaj dostojno posloviš.
Lp
želim si spoznati njo za redne fuk seanse . sem pohoten strasten ter zelo zanimiv brez sramu in oklevanja , nemaram dolgovezenja [email protected]
Po pravici kdo bi si zaželel mamico z otrokom. Da boš na koncu še skrbel za otroka ki ni tvoj ker vgajati ga seveda neboš smrl ker ni tvoj.
Potem pač na začetku poveš svoje pravilo in vidiš, če ga ženska sprejme.
Ne , se sploh ne zapletaš z mamicama. Zakaj sem napisal gori, mami se bo potrudila da te dobi na vsak način, sav vidiš da sprašuje v tej temi kaj nardit. Ko te dobi si pa gotof, zakaj srm že napisal.
Kaj te poje al kaj? 🙂
Da psihički ker ve da te mora dobiti na vsak način in ko te ima si gotof.
Se mi je podobno zgodilo. Preko sms-ov vroče zgodbe, kaj vse si bova delala, pol pa najprej šok ko sem ga videla v stoječem stanju, pa še med sexom mu je padel. Si ga je zdrkal do konca.
Sva se videla prvič in zadnjič.
Virtualn bolnik.
Tud jaz sem prek nekega portala spoznala psihopacienta. Eh..tudi internet ni vec to kar je nekoc bil…:D
Forum je zaprt za komentiranje.