Moški so vsi isti
Le seks, seks, seks! Nobene globine karakterja. Vsi izprijeni, primitivni pujsi.
Ves čas neko neumno tekmovanje med moškimi, kdo ma večjega, ki zganja patetiko. Moški so res čudna, gnusna bitja.
Drži, ampak moški znajo tudi bit srčkani 🙂
Tvoja raziskava?
Ker moja je dala drugačne rezultate.
Podpis…. pujsi…. sem vse dala na čakanje….. mi je hotel dvignit samozavest….mi jo je, ja, uspešno, prvi je šel na čevelj….. :))
Podpis…. pujsi…. sem vse dala na čakanje….. mi je hotel dvignit samozavest….mi jo je, ja, uspešno, prvi je šel na čevelj….. :))
[/quote]
Dala si jih na čakanje, oni so ti dali pa dopust.Za zmeraj.
Dala si jih na čakanje, oni so ti dali pa dopust.Za zmeraj.
[/quote]
Valda, na dopustu sem že 10 let :)))) k tolk dolg nimam službe….. A veš? Več dopustov pa ne moreš imeti, ker maš enega za zmeraj…. tepec….. :)))))
Saj je na svetu še dosti drugih boj dovzetnih žensk, kaj bi se človek sekiral zaradi ene, ki je sama sebi čisto dovolj, kaj pa naj se od moškega pričakuje drugega, kot da žicamo za sex,sex,sex,…si bila pa res verjetno dosti nadlegovana s te strani, si morda kelnarca,… vedi pa po drugi strani, da vsaj velika večina samo jezik brusi, da bi drugi opazili, drugače pa itak ne bi,.. prav tako, kot je veliko žensk z tvojimi besedami, ker so že dolgo na suhem, je to njihova prva reakcija, mnogo jih je, ki pa so vesele, da se jih vpraša, tudi znajo dati, na diskreten način, tudi prascu, saj prasci so dobri, pravi, diskretni, čisti in vljudni prasci, za izpolnitev ženskih želja,..če jih katera ima ….
hmm ne vem od kod ti ta najnovejsa raziskava…ce ze naletis na par takih se ne pomeni da so vsi isti!!!!
Takšno pisanje o moških je res porazno. Potem pa ni čudno, da lahko take ženske kot si ti, vrže iz tira, ko preberejo kako objavo s strani moškega, ki piše o nas ženskah – kakšne kurbe smo in podobne vulgarnosti (ki definitivno ne držijo za vse).
Seveda pa obstajajo tudi takšni. S prvim tipom v zvezi nisem imela sreče. Pa ga zato po razhodu še nisem označila za totalnega prasca oz. primitvnega pujsa, kot si sama napisala zgoraj. Sprejela sem, da je konec med nama in da se z mano ni videl v partnerskem odnosu. Lahko bi ga blatila in pljuvala po njem na vseh mogočih forumih in v živo, ampak nisem. Krivdo sem iskala tudi v sebi. Težko je (vendar tudi lahko) samo eden v odnosu krivec za to, kar se je zgodilo. Najlažje je potem vse moške vreči v en koš in jim nadeti oznako “čudna, gnusna bitja” (kot si navedla zgoraj).
Glede tekmovanja, kdo ima večjega, je pa potem na nek način zelo podobno med ženskami, katera ima večje. Sama nikoli nisem tekmovala glede velikosti “košarice” med kolegicami. Ne samo zato, ker nimam kaj veliko pokazat glede tega, ampak predvsem zato, ker se mi to zdi patetično, otročje, irelevantno. Pri človeku šteje marsikaj drugega kot le telesne mere. Zato verjamem, da obstajajo tudi taki moški, ki se ne bahajo glede velikosti svojega ali pa poskušajo na kakršenkoli način tekmovati z drugimi moškimi.
To je res glede tekmovanja glede velikosti organov, vendar je vseeno imet moškega, ki ima kaj med nogami kot takšnega z mičkenim. Prav tako je z ženskami, ploh pač ni zanimiv, ker potem niti ne ve ubogi moški ali je z žensko oz. s kakšno odraščajočo punčko. Prsi morajo bit najmanj košarica C, da je seksi, prav tako mora imet moški najmanj 18, da je učinkovit 🙂
Prej se naučite sexat boljšega boste doble. Če boste čakale princa na belem konju…
Aja najmanj C košarica mora biti. Potem jaz ne bi imela nobene šanse pri tipih, ker sem športnica in (žal) nisem prav nič kaj bogato “obdarjena”. Pa me ima sedanji tip vseeno rad, me spoštuje in ne gleda (samo) na to, kakšno oprsje imam. To se mi zdi povsem bedast komentar, ki si ga napisala. Prav tako glede dolžine moškega spolnega organa. Mojemu ga nisem šla merit in mu ga tudi ne mislim. Gledanje le na dolžino je res primitivno. Z njim sem, ker se dobro ujameva in ker se potrudi za najino zvezo. Tako da štejejo (tudi) druge stvari pri človeku. Taki, ki pa vam je pomemben le izgled, pa naj bo tako. Upam, da se najdete, poparčkate s sebi podobnimi.
Aja najmanj C košarica mora biti. Potem jaz ne bi imela nobene šanse pri tipih, ker sem športnica in (žal) nisem prav nič kaj bogato “obdarjena”. Pa me ima sedanji tip vseeno rad, me spoštuje in ne gleda (samo) na to, kakšno oprsje imam. To se mi zdi povsem bedast komentar, ki si ga napisala. Prav tako glede dolžine moškega spolnega organa. Mojemu ga nisem šla merit in mu ga tudi ne mislim. Gledanje le na dolžino je res primitivno. Z njim sem, ker se dobro ujameva in ker se potrudi za najino zvezo. Tako da štejejo (tudi) druge stvari pri človeku. Taki, ki pa vam je pomemben le izgled, pa naj bo tako. Upam, da se najdete, poparčkate s sebi podobnimi.
[/quote]
Moj komentar je dosegel cilj! To je bil moj namen. Tiste z bogatim seksi oprsjem, se gotovo ne bodo oglašale, uni z dolgim tudi ne. Videz je zelo pomemben, seveda pa ni vse,to drži, ampak prvo je videz potem notranjost in ostale fore, ker ti moraš tega človeka tudi gledat, razen, če si slep. ma ne bi s plešastim, debelim, zavaljenim tipom spala, tud, če ma notranjost samega boga. Lahko pa je moj frend, to pa čisto lahko. Enako je z moškimi, slej ali prej začno pogledovat za joškami, če ima žena majhne, to je evolucijsko tako, tu si ne morejo pomagat. seveda tebe spoštuje, tu ni nobenega dvoma, saj te je izbral zase.
[/quote]
Ko se moški pogovarjamo, vedno govorimo o ženskah, ki imajo kaj za pogledat, oprsje je pomembno. Nisem še srečal kolega, sodelavca, prijatla, ki ne bi rad pogledal za lepim dekoltejem. Poročen sem bil 12 let z žensko z malimi, ko sva šla narazen, seveda zaradi drugih vzrokov (nekompatibilnost v pogledih na lajf, pa prezgodaj v zakon) nisem niti pogledal žensk z manjšimi dojkami. V bistvu sem po ločitvi spoznal, da sem to pogrešal, niti sebi nisem priznal, ker bi s tem užalil svojo bivšo.
Moj komentar je dosegel cilj! To je bil moj namen. Tiste z bogatim seksi oprsjem, se gotovo ne bodo oglašale, uni z dolgim tudi ne. Videz je zelo pomemben, seveda pa ni vse,to drži, ampak prvo je videz potem notranjost in ostale fore, ker ti moraš tega človeka tudi gledat, razen, če si slep. ma ne bi s plešastim, debelim, zavaljenim tipom spala, tud, če ma notranjost samega boga. Lahko pa je moj frend, to pa čisto lahko. Enako je z moškimi, slej ali prej začno pogledovat za joškami, če ima žena majhne, to je evolucijsko tako, tu si ne morejo pomagat. seveda tebe spoštuje, tu ni nobenega dvoma, saj te je izbral zase.
[/quote]
Aha potem bi vse, ki imamo manj kot C košarico morale biti zafrustrirane in imeti samopodobo na dnu. Pa po možnosti it na operacijo za povečevanje prsi. Tega nikoli ne bi šla naredit, pa tudi če imam le košarico A (če si že vpletala le-te v pogovor). Žalostno se mi zdi, da nekateri ali kar večina moških na žalost gleda le na oprsje. Zato pa nekatere ženske nimajo priložnosti biti srečne z nekom v zvezi. Ker gredo tipi avtomatsko mimo njih. Škoda res. Ne da bi sploh vedeli, kakšna ta oseba je… po značaju, prijetna za druženje, dobra po srcu. Ne, nekaterim so na veliko žalost pomembni le “balkončki” oz. dekolte.
Ko se moški pogovarjamo, vedno govorimo o ženskah, ki imajo kaj za pogledat, oprsje je pomembno. Nisem še srečal kolega, sodelavca, prijatla, ki ne bi rad pogledal za lepim dekoltejem. Poročen sem bil 12 let z žensko z malimi, ko sva šla narazen, seveda zaradi drugih vzrokov (nekompatibilnost v pogledih na lajf, pa prezgodaj v zakon) nisem niti pogledal žensk z manjšimi dojkami. V bistvu sem po ločitvi spoznal, da sem to pogrešal, niti sebi nisem priznal, ker bi s tem užalil svojo bivšo.
[/quote]
No pa si vendarle bil z njo 12 let. Torej sklepam, da na začetku nisi na njej videl le njeno oprsje… ali pač. Če pa že govorimo o telesnem izgledu, sem pa tudi že večkrat slišala (s strani moških), da ne gre le za velikost košarice, vendar jim je všeč tudi dobra, čvrsta ritka. Pač vsak človek je unikat, poseben, s svojimi lastnostmi. Nekatera ima večje oprsje, druga večjo ritko, tretja (žal) nič od tega, ampak ima pa lahko zelo lepe lase ali oči. Malo si zmišljujem. Lahko pa “zadaneš loto” in dobiš vse hkrati. Super zate. Vsekakor pa nismo vse idealnega izgleda. V človeku iščeš, opaziš tudi kaj drugega. Ne le telesne mere.
[/quote]
Tvoj tip je na videz nekaj vmes med opico in pračlovekom.
[/quote]
Hmmm ne razumem poanto tega, kar si napisal/-a.
[/quote]
Hehe, tole me je pa nasmejalo. Je pa najbrž blizu resnice čim poudarja da videz ni pomemben.
Hehe, tole me je pa nasmejalo. Je pa najbrž blizu resnice čim poudarja da videz ni pomemben.
[/quote]
Ne, draga so-forumista (odgovarjam obema hkrati) moj tip je čisto povprečnega oz. zame sprejemljivega videza. Seveda mi pa to ni najpomembnejša stvar pri tem. Kar vam očitno je. No važno, da je tvoj po možnosti Brad Pitt ali kakšen drug zvezdnik, ki ima 20 cm dolgo batino in zlate zobe, ko tako zagovarjaš svoje stališče. Pomoje pričakuješ, da bo tip “za dol pasti”, sama pa nisi prav nič podobna Angelini Jolie ali Heidi Klum. Vendar pustimo to, ker sem zašla od bistva naslovne teme.
Pa lep večer še naprej, vi vsevedi komentatorji 😉 hehe
Ne, draga so-forumista (odgovarjam obema hkrati) moj tip je čisto povprečnega oz. zame sprejemljivega videza. Seveda mi pa to ni najpomembnejša stvar pri tem. Kar vam očitno je. No važno, da je tvoj po možnosti Brad Pitt ali kakšen drug zvezdnik, ki ima 20 cm dolgo batino in zlate zobe, ko tako zagovarjaš svoje stališče. Pomoje pričakuješ, da bo tip “za dol pasti”, sama pa nisi prav nič podobna Angelini Jolie ali Heidi Klum. Vendar pustimo to, ker sem zašla od bistva naslovne teme.
Pa lep večer še naprej, vi vsevedi komentatorji 😉 hehe
[/quote]
Saj je prav da sama sebe tolažiš. Sicer pa tudi ti najbrž nisi neka iskana roba ne glede na to da imaš joški kot dve pingpong žogici.
Saj je prav da sama sebe tolažiš. Sicer pa tudi ti najbrž nisi neka iskana roba ne glede na to da imaš joški kot dve pingpong žogici.
[/quote]
Hehe 😀 jaz se sploh ne rabim tolažit. Tudi iskana roba ne rabim biti, ker sem v zvezi in se ne potrebujem “ponujati” moškim. Moje oprsje pa kar lepo pusti na miru. Če si tip, si raje najdi kake dobre, da boš lahko užival v njih, ko ti je to tako (in edino) pomembno na osebi.
Hehe 😀 jaz se sploh ne rabim tolažit. Tudi iskana roba ne rabim biti, ker sem v zvezi in se ne potrebujem “ponujati” moškim. Moje oprsje pa kar lepo pusti na miru. Če si tip, si raje najdi kake dobre, da boš lahko užival v njih, ko ti je to tako (in edino) pomembno na osebi.
[/quote]
Verjamem da se ne ponujaš. Vzela enega, ki ga nobena druga noče.
Verjamem da se ne ponujaš. Vzela enega, ki ga nobena druga noče.
[/quote]
Ne, dragi/-a. Z njim sem, ker si to želim. Imel je pa tudi 3 pretekle zveze. Tako da lahko nehaš pisati na pamet in si izmišljevati zgodbice.
Ne, dragi/-a. Z njim sem, ker si to želim. Imel je pa tudi 3 pretekle zveze. Tako da lahko nehaš pisati na pamet in si izmišljevati zgodbice.
[/quote]
Naj uganem – vse tri so ga odpikale?
Forum je zaprt za komentiranje.